Mutemet Arşivi rapor kesintisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mutemet10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mutemet10

Misafir
Konu Sahibi
tüm mutemetlere kolay gelsin ben aranıza yeni katıldım.tesadüf eseri keşfettim siteyi ve hemen bende bir konuda yardım almak için üyeliğimi gerçekleştirdim.mutemet arkadaşlar sorum şudur fazla...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

AdemKnCr

Misafir
Konu Sahibi
Hocam rapor kesintisi kişinin aylık yan ödeme ve özel hizmet toplam tutarının % 25 kadar kesinti yapılır.
Örnek yan ödeme ve Özel hizm.toplamı 200,00 TL olsun. 200,00*25%= 50,00 TL aylık...

mutemet10

Misafir
Konu Sahibi
hocam ben hys den ödeme emrini nasıl keseceğim peki ek bordroyu oluşturduktan sonra hangi tertipleri kullanmam gerekecek bu arada yardımınız için teşekkürler hocam.

AdemKnCr

Misafir
Konu Sahibi
hocam hesapladığınız iade tutarını 01.01.02.01 zam ve tazminatlar hesaını borcuna
bu tutarlardan yan ödemeye isabet eden kısımdan gelir vergi kes., hem yan ödmee hem özel hizm.tazm. isabet eden...

mutemet10

Misafir
Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam yardımınız için üzerinde durduğumda buydu.

mutemet61

Misafir
Konu Sahibi
bulduğumuz farkın yan ödemesinden mi gelir vergisi kesiliyor arkadaşlar birde gelir vergisini hys de hangi işlem tipi ve tertipten kesiyorsunuz?

mutemet61

Misafir
Konu Sahibi
böyle bir durumla karşılaştım bende geçenlerde.hesaplamayı nasıl yapıcaz hiç bir fikrim yok niye gelir vergisi kesiyoruz?

Ferhad ERYILMAZ

Uzman Mutemet

Uzman Mutemet
Bakanlık
Tarım ve Orman Bakanlığı
Tarım ve Orman Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
Bitlis/Merkez
Fiili çalışma karşılığı verilen tazminatlardan heyet raporu alınsa da kesinti yapılır.

Çevrim içi üyeler

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
3
Çevrim içi ziyaretçiler
174
Toplam ziyaretçi
177

Son 10 Premium Üye Olanlar

Geri
Üst Alt