Üye Misafir Konu Sahibi 22 Eylül 2016 #1 SİYAH&BEYAZ Gözümün Gördükleri Mekeli hocamıza teşekkürler..... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
SİYAH&BEYAZ Gözümün Gördükleri Mekeli hocamıza teşekkürler..... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Üye Misafir Konu Sahibi 22 Eylül 2016 #2 Hocam gözünüze sağlık güzel kaliteli çekimler yapmışınız.4 dakika 29 saniyede yer neresi hocam
Yaşar Yarımoğlu Uzman Mutemet Yönetici Uzman Mutemet Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 1,683 Çözümler 152 Puan 1,003 Yaş 51 Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Muğla 22 Eylül 2016 #3 utandırdın beni üstad... foruma eklemen büyük incelik, teşekkür ederim. fotoğraflar genel olarak Konya ve civarından (daha çok kırsalından) ama birkaç fotoğrafın Tarsus civarlarından... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
utandırdın beni üstad... foruma eklemen büyük incelik, teşekkür ederim. fotoğraflar genel olarak Konya ve civarından (daha çok kırsalından) ama birkaç fotoğrafın Tarsus civarlarından... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Üye Misafir Konu Sahibi 23 Eylül 2016 #4 yalnız you tube resim kalitesini düşürüyor hd tadında izlemek daha zevkli
Kadir Ates Mutemet Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 280 Puan 18 Konum Üniversite Çalıştığınız İl/İlçe İstanbul 23 Eylül 2016 #5 İzlemesi keyifli fotoğraflar, tebrikler mekeli hocam....
kenanyılmaz Mutemet Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1,587 Puan 78 26 Eylül 2016 #6 beğendim..