Öğretim üyeleri de devlet memuru statüsünde...iyi günler, öğretim üyesi personelimize emzirme ödeneği ödememiz gerekir mi ve nasıl ödenir?
Öğretim üyeleri de devlet memuru statüsünde olduğundan, doğum yapmış ve çocuk emziren kadın öğretim üyelerine de bu ödenek ödenir.
- ...
anladım fakat memurlar nette şöyle bir yazı okudum bu yüzden kafam karıştı, " Emzirme ödeneğinden sadece 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık...
anladım fakat memurlar nette şöyle bir yazı okudum bu yüzden kafam karıştı, " Emzirme ödeneğinden sadece 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık...
Sedef Hocam Kadın memurlar için emzirme ödeneği konusu, memurların tabi olduğu kanunlar çerçevesinde değerlendirilir. 5510 sayılı Sosyal...
Nur hanım değil İsmail Bey...tamamdır çok teşekkür ederim Nur Hanım
Post automatically merged:
anladım peki çok teşekkürler Mehmet Bey
a Nurhak diye ilçe varmış ben bilmiyordum ben de Nur Haklı...Nur hanım değil İsmail Bey sedef hocam Nurhaklı olduğum için nick'im öyle![]()
Nurhak depremde yıkıldı...a Nurhak diye ilçe varmış ben bilmiyordum ben de Nur Haklı olarak düşünmüştümkusura bakmayın teşekkürler tekrar
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.