Konu Sahibi
yılbaşında fiili hizmet için oluru alınan personel yıl içinde yer değiştirirse yıl sonu fiili hizmet zammını hangi kurum yapar giitği yer mi ayrıldığı yer mi?
yılbaşında fiili hizmet için oluru alınan personel yıl içinde yer değiştirirse yıl sonu fiili hizmet zammını hangi kurum yapar giitği yer mi...
5434 Sayılı kanuna tabi personelden bahsediyorsunuz sanırım,
5434 sayılı personelden nakil giden olursa, nakil gittiği güne kadar fiili hizmet...
yılbaşında fiili hizmet için oluru alınan personel yıl içinde yer değiştirirse yıl sonu fiili hizmet zammını hangi kurum yapar giitği yer mi...
Kolay gelsin ilyan bey .
5434 sayılı kanunu tabi olan bir personel yıl içerisinde yer değişikli yaparsa ayrılış yaptıgı tarihten öncesi size...
Bununla ilgili SGK Genel Müdürlüğünü aramanızı tavsiye ediyorum.GERİYE DÖNÜK NASIL YAPABİLİRİZ
Daha önce bize gelenlere ben yapmıştım bütün yıl için . Fiili hizmet tebliğini okudum sizin dediğiniz gibi yazıyor Mehmet Bey. Bu durumda yıl...
Geriye dönük yapılan işlemlerde ceza çıkıyor İlyas bey işinizi sağlama alınGERİYE DÖNÜK NASIL YAPABİLİRİZ
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.