- Bakanlık
-
Kültür ve Turizm Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- İstanbul/Fatih
Konu Sahibi
Merhabalar,
Müdürlüğümüzün MYS>SGK Emanet sayfasında, 'Borç Sorgula' tuşuna basınca açılan pencerede, geçen ay ödemesi yapılan, toplu iş sözleşmesi...
Cevap için...borcunuz yoksa tamamı ödenmişse MYS de emanet rakamlar görünüyorsa gelir kaydedilmesi için Muhasebenize yazı yazın.
Cevap için teşekkür ederim Süleyman Bey. Cevabınız üzerine, hemen telefon ettim: Defterdarlıktan, her zaman SGK primleriyle ilgilenen personel ile...
borçlar gözükmez onlar göremez borç ile ilgili sayfayı oradaki fazlalık sgk kesintilerini görürler. emanette görünen rakamları bildirin o...
Borçları kendi ekranlarında görmedikleri için borç olarak kabul edemeyeceklerini dolayısıyla da gelir olarak kaydedemeyeceklerini dile getirdiler...
Harcama Yetkilisinin yazacağı yazıyı birime ait bir parayı muhasebenin kafasına göre kabul etmiyorum deme lüksü nerden geliyor anlamıyorum...
Yarın detaylı ekran görüntüleri ekleyin. Burda bir kaç video var inceleyin isterseniz
[URL...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.