muallim001 Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kayıtlı Üye Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 107 Puan 28 Konum Milli Eğitim Çalıştığınız İl/İlçe Adana/Adana Konu Sahibi 2 Mayıs 2019 #1 iyi günler arkadaşlar MYS'de ödeme emrini muhasebeye göndermek istediğimde "Muhasebeye gönder: Askıda! Lütfen daha sonra tekrar muhasebeye gönderiniz! " uyarısı veriyor. acaba... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
iyi günler arkadaşlar MYS'de ödeme emrini muhasebeye göndermek istediğimde "Muhasebeye gönder: Askıda! Lütfen daha sonra tekrar muhasebeye gönderiniz! " uyarısı veriyor. acaba... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
rasimuzerözeleğitim Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 5 Puan 3 Yaş 50 Konum Milli Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Nevşehir 2 Mayıs 2019 #11 H.Tuğrul SÜMER' Alıntı: MYS demek istediniz sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet hocam düzeltme imkanı da süreliymiş düzeltememiştim o şekilde kalmıştı An itibariyle MYS'de... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Ekli dosyalar Screenshot_8.webp 7.8 KB · Görüntüleme: 11 Oyla 0 Downvote
H.Tuğrul SÜMER' Alıntı: MYS demek istediniz sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet hocam düzeltme imkanı da süreliymiş düzeltememiştim o şekilde kalmıştı An itibariyle MYS'de... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.