Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilindiği üzere Yükseköğretim Kurumu 23.07.2013 tarihinde sağlık önlisans alanlarından mezun olanlara lisans tamamlama ile ilgili bir duyuru yayınladı. Ve başvuruların 3-14 Ağustos...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Sesinizi duyurmazsanız olmaz ağlamayan çocuğa mama yok sağlık bakanlığı böyle olmuş.makale yazın burada yayına verelim https://www.maasmutemeti.com/kategori/memurun-sesi
Uzman Mutemet hocam ilgin için çok teşekkürler. burdan arkadaşlardan bi kaç görüş öneri aldıktan sonra yazsam olur mu? arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda onu da bi öğrenelim. olur mu aceba?
Yükseköğretim Kurumunu arayıp sordum listede bölümünüzün adı yoksa başvuru yapamazsınız denildi. inşallah senin dediğin gibidir inşallah biz yanlış biliyoruzdur. Ki Sağlık-Sen de yök e yazı ile...
yazı bu. tabi burda şu sendika iyi bu sendika kötü konusunda değilim ama bu duruma düşmemizin sebebi sahipsizlikten başka bişey değil diye düşünüyorum. sadece Tıbbi Sekreterler olarak bizimde var...