Merve32.
Misafir
Konu Sahibi
İyi akşamlar arkadaşlar bugün kesenekleri yaptım ve tutarlarda tuttu sıkıntı olmadı ama bu ay maaşta iki terfi vardı onlarında girilmesi lazım...
İyi akşamlar arkadaşlar bugün kesenekleri yaptım ve tutarlarda tuttu sıkıntı olmadı ama bu ay maaşta iki terfi vardı onlarında girilmesi lazım...
Önemli olan Terfileri işlediğiniz aydır hocam.
Yanı siz gelen terfileri 5. Ay olarak sisteme işlediyseniz sorun yok. Sistem otomatik olarak...
Ben iki terfiyi kbsden Mayıs maaşına eklemiştim ve işlendi kesenekleride ilk defa bu ay yaptığım icin hakim değilim o yüzden Emin olamadım yanı KBSde...
Evet Merve hocam sıkıntı yok. Boş atacak. Bilginiz olsun eğer ki gelen terfiler geriye dönükse, emsan veri textine atar. Aynı aya işlenmişse zaten...
Çoookkk sağolun bir an kalpten gidecektim acemilik çok zor bide ceza falan durumları olduğu için bu sgk işi beni cok korkutuyo keseneklerde nelere...
Her ay verilen maaşlardan sonra ayın 25 ine kadar kesenekleri yapın. Gecikirse ceza gelir. 5434 ve 5510 diye ayrı ayrı kesenekleri bildirin...
Arkadaşlar bende bir kişinin emekli kesenegini bildirdigimde %100 artış çıkıyor ama ödeme emrinde böyle bir artış yok terfisini yanlış girmişler bu...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.