mremre' Alıntı:Evet, bizim kuruma yeni uygulamalar en son geliyor :shy: Yanıt için teşekkür ederim. Bir de ön sayfadan giriş aidatı bitene kadar" kefalet aidatı kesilmiyor" seçeneği işaretli...
mremre' Alıntı:Evet, bizim kuruma yeni uygulamalar en son geliyor :shy: Yanıt için teşekkür ederim. Bir de ön sayfadan giriş aidatı bitene kadar" kefalet aidatı kesilmiyor" seçeneği işaretli...
mremre' Alıntı:Çok sağolun arkadaşlar, şefim izne ayrıldı onu rahatsız etmek istemedim. Kefalet kesinti değişikliği de çok sık gelmiyor, eksik kalıyoruz haliyle. Umarım unutmam artık ...
kenan' Alıntı:mremre' Alıntı:Çok sağolun arkadaşlar, şefim izne ayrıldı onu rahatsız etmek istemedim. Kefalet kesinti değişikliği de çok sık gelmiyor, eksik kalıyoruz haliyle. Umarım unutmam...
mremre' Alıntı:kenan' Alıntı:mremre' Alıntı:Çok sağolun arkadaşlar, şefim izne ayrıldı onu rahatsız etmek istemedim. Kefalet kesinti değişikliği de çok sık gelmiyor, eksik kalıyoruz...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.