- Bakanlık
-
Yükseköğretim Kurulu
- Çalıştığınız İl/İlçe
- kayseri
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba eşi memur olmayan ve üniversitemize yeni atanan öğretim görevlisi kadın...
Arkadaşlar merhaba eşi memur olmayan ve üniversitemize yeni atanan öğretim görevlisi kadın hocamız aile durum bildirimini e devletten...
Bildirimi onayladınız mı ? Onay vermediyseniz iade edin yeniden yapsın. Onay verdiyseniz tekrar bir bildirimde bulunsun ve çocuk yardımından...
Arkadaşlar merhaba eşi memur olmayan ve üniversitemize yeni atanan öğretim görevlisi kadın hocamız aile durum bildirimini e devletten...
kbs den bizim onayladığımız bildirimler bekarlar hariç 1 ay sonrası için sonradan eski haline dönüyor diye hatırlıyorum. hem de zaten KBS...
onayladıysanız tekrar yeni...Onayladım maalesef onayladığım halde gönderebililr mi arka yüzden yararlanmıyor mu demem lazım tekrar
onayladıysanız tekrar yeni bildirim oluşturup düzgün şekilde güncel bildirim gönderebilir. en son gönderilen bildirime göre işlem yapar...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.