Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözümlendi | Kilitliİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Ve Kurumlar KBS Banka Değişikliği
Merhaba. Promosyon anlaşması için özel bir bankayla anlaştık. İlçe milli eğitim müdürlüğü olarak ekders ve maaş ödemelerini biz yapıyoruz. Anlaştığımız bankanın ilçe milli eğitim müdürlüğü adı...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Okul okul ayrı ayrı açılacak MEB Strateji Genel Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri genel Müdürlüğü bu şekilde olmasını istiyor ayrıca banka ve disket değişkliğini işleyeceksiniz KBSden
İlçe Mem havuz hesabı adı altında okullara ayrı ayrı ek hesap açsam bu hesapları maliyeden kbs ye tanıtlasam okullar ek dersini girerken ilçe onayına gönderirken ve ilçe ödeme emri kestiğinde...
Bizde Birleştirilmiş okulların banka hesapları farklı ve bunlar her okul maaş ibanı kbs ye farklı olarak tanımlı Maaş ortak yapılmakta ancak her okulunki kendi ibanına gitmekte.Şu an bazı il milli...