Konu Sahibi
Merhaba burada ve mutemetlikte çok yeniyim başlıktaki konuyla alakalı olarak bordroları KBS üzerinden çıkarıp ödeme emri kesmenin bir yolu var mı 23 aylk...
Bordroları kbs üzerinden maaş bilgi ekranından gerekli bilgileri girerek çıkardım 2017 ocaktan 2018 hazirana...Bordrolarınız hazır mı?
KBS den 2017 Ocak ayı sonrasının maaşlarını hesaplatabilirsiniz sanırım. Az önce denediğimde Ocak 2017 de aylıksız izinli olan bir personlin maaşı...
Evet, kurumsal maaşı hesaplattıktan sonra bordro girişini yapın, sonra kurumsal maaş...Ödeme emri maaş dönemi olmadığı içşn mi boş çıkıyor ?
Abi doğru mu analdım önce ağustos kurumsal maaşını hesaplıyorum ardından maaşını yapmak istediğim personelin geçmişe dönük bordrolarını giriyorum. Abi çok...
Ağustos maaşı...Dediğiniz gibi maaşı hesaplattım fakat yine ödeme emri boş çıktı. Elimdeki bordroları ödeme emrine dökmenin bi yolu var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.