- Çalıştığınız İl/İlçe
- Adıyaman/Merkez
Konu Sahibi
arkadaşlar bize yeni atanan hukuk müşaviri daha önce çalıştığı yerde ihraç olmuş geri dönüşte yine eski yeri olmuş ama ordan başlar başlamaz hemen...
Farktan kastınız yasal faiz değil mi? Göreve iade sonrası geçmiş dönem maaşlarını hangi kurum ödedi ise faizi de o kurumun ödemesi gerekir.
İhraçtan...
Sağlık bakanlığı kendi kurumlarına yazı yazmıştı eski kurumu öder diye sizin kurum da öyle bi yazı varmı onu sormak lazım veya görüş sormanız...
Sağlık bakanlığı kendi kurumlarına yazı yazmıştı eski kurumu öder diye sizin kurum da öyle bi yazı varmı onu sormak lazım veya görüş sormanız...
Yazı BUMKO'ya ait. Yani sadece YÖK'ü değil diğer kurumları......bununla ilgili maliye bakanlığının görüş yazısını buldum buda olur mu acaba?
Eski kurumdan ihraç olup yeni kuruma göreve iadesi yapıldıysa yeni kurum yapacak maaşları
Aynısını bende yaptım. Maaş ve sabit ek ödemeleri...
Eski kurumdan ihraç olup yeni kuruma göreve iadesi yapıldıysa yeni kurum yapacak maaşları
Aynısını bende yaptım. Maaş ve sabit ek ödemeleri...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.