Mutemet Arşivi Hakem hastane yolluğu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mehmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet

Misafir
Konu Sahibi
Slm,
Hakem hastaneye gönderilen memura, yol+yemek vs. parası ödemesi yapılır mı,nasıl bir prosüdür izlenmelidir?

bir çok sitede aradım ama bu konu hakkında tek bir cümle bulamadım.
SGK ile...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Üye

Misafir
Konu Sahibi
görevlendirmeniz resmi yazı ile belirtildimi.o yazıda yolluk gibi ibare varmı?hakem hastane ile sizin hastane arası nekadar km büyükşehirmisiniz ?

Mehmet

Misafir
Konu Sahibi
Uzman Mutemet' Alıntı:
görevlendirmeniz resmi yazı ile belirtildimi.o yazıda yolluk gibi ibare varmı?hakem hastane ile sizin hastane arası nekadar km büyükşehirmisiniz ?
...

Üye

Misafir
Konu Sahibi
yolluk verilir.gidiş geliş otobüs parası gündelik alabilirisniz.gittiğiniz kurum ödeyecek yolluğu

Mehmet

Misafir
Konu Sahibi
Görevlendirme resmi yazı ile ".... Devlet hastanesine ilgili evraklarınız ile başvurmanız hususunda" diye yazıyor.Yolluk ile ilgili hiçbir ibare yok.Ödeme hakkında bilgi verilmemiş.Büyükşehir...

kenanyılmaz

Mutemet
Kayıtlı Üye
görevlendirmelerde taalluk esasdır. yani gittiğiniz yer öder

Mehmet

Misafir
Konu Sahibi
Konuya biraz açıklık getirmem gerekiyor sanırım.hakem hastaneye gönderilmek demek,bir görev icabı değil.Sizin daha önceden aldığınız bir raporu:çalıştığınız kurum,raporun araştırılması için başka...

Üye

Misafir
Konu Sahibi
neden yapılmasın tabi ki yapılır.ben disiplin kurulu için 200 km uzaktaki hastaneye gittim ve paşa paşa yolluğumu aldım.keyfide olsa döner sermayeden yolluk yaptır.

Mehmet

Misafir
Konu Sahibi
Resmi yazıda yolluk hakkında hiçbir şey belirtilmemiş.Acaba gitmeden önce idareye dilekçe verip,yolluğun ödenip ödenmeyeceği hakkında bir talepte bulunsam mı? Çünkü aynı şekilde giden başka...

Üye

Misafir
Konu Sahibi
şu şekilde dilekçe yazın görevlendirilmeyi yazı olarak versinler yazının içine yolluk otobus giderleri karşılanacaktır diye cümlede atsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
0
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
23

Yeni Premium Üye Olan Üyeler

Geri
Üst Alt