kenanyılmaz Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1,587 Puan 78 Konu Sahibi 11 Mart 2015 #1 Üniversitelerdeki Geliştirme ödeneği Diğer yükseköğretim kurumlarına göre sosyo-ekonomik açıdan daha az gelişmiş yerlerde... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Üniversitelerdeki Geliştirme ödeneği Diğer yükseköğretim kurumlarına göre sosyo-ekonomik açıdan daha az gelişmiş yerlerde... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
kenanyılmaz Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1,587 Puan 78 Konu Sahibi 12 Mayıs 2015 #2 Geliştirme ödeneğine dair 2005/8681 bakanlar kurulu kararı ekte sunulmuştur. Geliştirme ödenekleri Yükseköğretim Kurulma tarihinden sonra 15 yıl süresince ödenmektedir. Fakat 2014 yılında çıkan... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Ekli dosyalar geliştirme ödenek bak.kur.kar.doc geliştirme ödenek bak.kur.kar.doc 767 KB · Görüntüleme: 14 Oyla 0 Downvote
Geliştirme ödeneğine dair 2005/8681 bakanlar kurulu kararı ekte sunulmuştur. Geliştirme ödenekleri Yükseköğretim Kurulma tarihinden sonra 15 yıl süresince ödenmektedir. Fakat 2014 yılında çıkan... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.