Mutemet Arşivi Geçici gelen veya giden doktor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat

Misafir
Konu Sahibi
Merhaba Kurumumuza bir ayın belirli günlerinde veya bir aydan az olarak görev yapan doktorların ek ödemesi nasıl ödenir. örneğin brüte kadar hesaplanıp kadrosunun bulunduğu hastanenin...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

mutemetabi

Misafir
Konu Sahibi
programınızda geçici görevli butonu eklettiriniz.bu butonu şu şekilde çalışacak gelen kişi sabit ek ödemsesini karşı kurumdan aldı ise mahsup etmesi için o kişinin bağlı olduğu saymanlık kurumuna...

bbmutemet

Misafir
Konu Sahibi
mutemet abi abilerin abisi 657 kanundan öncesi abim benim affına sığınarak bnde bir yorum yapabilirmiyim.

mutemetabi

Misafir
Konu Sahibi
32 yıldır memurum her türlü sıfat taklıdı bana 657 kanundan öncesi diye ilk defa duydum öldüm gülmekten :)sizi bilgisayar gençleri 657 kanun kurulurken biz nebiçim sayı bu deyip 555 sayılı kanun...

bbmutemet

Misafir
Konu Sahibi
murat' Alıntı:
Merhaba Kurumumuza bir ayın belirli günlerinde veya bir aydan az olarak görev yapan doktorların ek ödemesi nasıl ödenir. örneğin brüte kadar hesaplanıp kadrosunun bulunduğu...

hatice

Misafir
Konu Sahibi
aynen altına imza atarım döneri brüte kadar hesaplat neti sıfır bırak kişinin bağlı olduğu saymanlığa gönder ama göndermeden önce karşı kurumun mutemetiyle konuşmakta fayda var belki sabiti mahsup...

Sebahattin Çİfci

Mutemet
Kayıtlı Üye
ilgili dönemin kaç gün çalıştı ise brütünü hesaplarsın kadrosunun olduğu mutemete gönderirsin onlar mahsup işlemini yapar kalırsa hesabına kendi mutemeti gönderir.

apollo66

Misafir
Konu Sahibi
öncelikle siz tüm arkadaşlara teşekkürümü sunarım. örneğin bizim bi doktor gitmişti geçici görevle onun brüt hakkedişini göndermiş kurum bizim saymanlığa. doktorun sabitinin bizde çalıştığı günler...

savaş

Misafir
Konu Sahibi
SİZDE ÇALIŞTIĞI GÜNLER SABİTİ KARŞILADIYSA GELEN BRÜTTEN SADECE GELİR VE DAMGA VERGİSİ KESİP BORDRO YAPIN ÖDEME EMRİ İLE SAYMANLIĞA BİLDİRİN KİŞİNİN DİREK HESABINA YATIRSINLAR.

Sevim Peydaş

Misafir
Konu Sahibi
sabiti zaten mahsup etmişiniz geriye sadece gelir vergisi ve damga vergisi keseceksiniz sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
0
Çevrim içi ziyaretçiler
25
Toplam ziyaretçi
25

Yeni Premium Üye Olan Üyeler

Geri
Üst Alt