- Bakanlık
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa/Nilüfer
Konu Sahibi
Konuyu açacak başka bölüm bulamadım. AB Projesi kapsamında personele fikri çıktı ücreti...
Konuyu açacak başka bölüm bulamadım. AB Projesi kapsamında personele fikri çıktı ücreti ödenecek. 13.11.2017 tarih ve 445692 sayılı özelgede, bu...
Konuyu açacak başka bölüm bulamadım. AB Projesi kapsamında personele fikri çıktı ücreti ödenecek. 13.11.2017 tarih ve 445692 sayılı özelgede, bu...
Gelir vergisine tabi ödemeler yıllık vergi matrahına eklenir ve istisna uygulaması yapılmalıdır.
Teşekkür ederim. Örneğin, Nisan döneminde ödenen personel maaşından kalan gelir vergisi istisna tutarı varsa, kalan tutar kadar istisna uygulanabilir...
Bu nedir ben anlamadım bir ücret adımıdırfikri çıktı ücreti
Bu nedir ben anlamadım bir ücret adımıdır
Fikri çıktı nedir?
İngilizcedeki “intellectual output”...
Kısacası, emek verilerek, zihinde herhangi bir projeye katkı yapmak için yapılan çalışma...Bu nedir ben anlamadım bir ücret adımıdır
Daha neler duycez...Kısacası, emek verilerek, zihinde herhangi bir projeye katkı yapmak için yapılan çalışma gibi birşeydir hocam
Yani fikirler üretmek için tembelliği ortadan kaldıran bir teşvik ödemesi, uygulama güzel, ancak bununda...Daha neler duycez bakalım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.