Konu Sahibi
Herkese merhaba, 12 saat çalışan güvenlik görevlileri için fazla mesai ödenir mi sizce? Bu şekilde çalışınca haftalık toplam 54 saati geçmiyor.(...
12 saat yasal değil. günlük maksimum 11 saattir. 12 saat çalışan personel için 1 saat dinlenme 11 saat çalışma şeklinde puantaj hazırlarsınız...
İş...Güvenlik istisna imiş. 170 i aradığımda böyle demişlerdi.11 saatlik üst çalışma sınırı güvenlikçiler için geçerli değil denmişti.
Bende göremedim ancak böyle söylendi. Arayabilirsiniz. Detaylı bilgiyi alabilirsiniz belki.İş kanununda öyle bir ibare göremedim ben.
Zaten heryer 24 saat olarak tutturuyor ama...Bende göremedim ancak böyle söylendi. Arayabilirsiniz. Detaylı bilgiyi alabilirsiniz belki.
peki 12 saat olduğunu farzedersek fazla...Bende göremedim ancak böyle söylendi. Arayabilirsiniz. Detaylı bilgiyi alabilirsiniz belki.
1 saat dinlenme verilir 11 saat çalışmış kabul edilirpeki 12 saat olduğunu farzedersek fazla mesai konusunda fikriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.