Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Dağıtılabilecek döner sermaye tutarının belirlenmesi
MADDE 8 – (1) Döner sermaye komisyonu, dağıtılacak tutarı (karar alınan tutar), sağlık tesisinin o dönemde elde ettiği gayrisafi hasılattan...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Konu ile ilgili olabileceği için buraya yazıyorum yanlışsa özür dilerim. Ben bir türlü anlamadım bu dağıtılacak tutarı nasıl bulduğumuzu. Örnek olarak yapabilsek acaba olur mu? Örneğin a2 ye göre...
Bu işin bi formulü falan yok mu? Diğer kurumlar hastaneler nasıl hesaplıyor acaba. İllaki bizde bi şekilde hesaplıyoruz ama bu işin doğrusu ne. Bu ek ödeme nasıl dağılıyor doğrusunu bilmek daha...
bizim de bu ay fatura geliri 1.788,000 mizanda A2 göre dağıtabileceğimiz tutar oranı %39,5'i 706,000 TL civarıdır. ek ödeme hesaplamasını yaptığımız zaman şu şekilde sonuç ortaya çıkıyor
Peşin...
100 gelir olsun.vergi %1+5+15=21 Kalan 79 TL . yarısı 39,5 TL.karar alınan tutar en fazla 39,5 olabilir.dagitilan ek ödeme 25 TL olsun, sabit ek ödeme 10 TL olsun.toplam dağıtılan 35 TL...
geçen yıl da yukarda anlattığım gibi a2 göre %39,5 dağıtıyordum,ama hesaplama yaptığımda fazla para ortaya çıkıyordu yıl sonunda bize yazı geldi ek ödemeyi personele az dağıttığınız için hastane...
Ekteki yazı diyor ki;
-Bu itibarla, Bakanlığımıza Bağlı Döner Sermaye İşletme Birimlerince;
1- 01.01.2018 tarihinden itibaren merkezden gönderilen ödenekler için Hazine Payı kesintisi...
yazı stratejiden gelmiş ek ödeme daire başkanlığına sordum hazine payı ağustostan bu yana %1 olarak kesilmekte dedi bu yazı için stratejiyi arayın dedi ama telefonu açan yok