Mutemet Arşivi Eğitim Bedeli ve Konaklama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hatices
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hatices

Misafir
Konu Sahibi
Merhabalar, konaklama içerisinde eğitim bedeli ödemesi de yapılmış bir personele fatura açıklaması eğitim bedeli olarak gösterilmiş, e-devlet üzerinden diğer masraflardanmı göstermesini isticem...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Üye

Misafir
Konu Sahibi
tek faturanın içinde eğitim+konaklma toplam olarak verilmişse faturanın tamamını ödeyin.

buna ile var ise yol masrafı ödeyin tamamdır

hatices

Misafir
Konu Sahibi
Hocam, ödemesini yapıcam da kişi ( konaklama+eğitim bedelini), e-devlet üzerinde nerede ekleyebileceğini soruyor bunun hakkında yardımcı olur musunuz?

Üye

Misafir
Konu Sahibi
valla hocam ben personelin e-devletten bana yolluk göndermesini yüreciğim kadırmıyor.o işlere hiç girmedim.ben kendim manuel yapıp hys den gönderirim.

ama burada resimli ve videolu anlatım...

AdemKnCr

Misafir
Konu Sahibi
Konaklama ayrı eğitim bedeli ayrı yazılırsa Konaklamanın enfazla günlüğünün 1,5 katı ödenir.Ayrıca eğitim aldığına dair belge olması gerekiyor ben 2 hafta önce ödedim .saymanlık eğitim aldığına...

hatices

Misafir
Konu Sahibi
Uzman Mutemet' Alıntı:
valla hocam ben personelin e-devletten bana yolluk göndermesini yüreciğim kadırmıyor.o işlere hiç girmedim.ben kendim manuel yapıp hys den gönderirim.

ama burada...

Üye

Misafir
Konu Sahibi
nereden gene bütçemi dönerdenmi ödenecek genel bütçe ise geçici görev yolluğu 3-3-3-1 olması lazım

AdemKnCr

Misafir
Konu Sahibi
Hocam eğer Faturada "konaklama+Eğitim bedeli " toplamı yazıyorsa ödemezler.Yok eğer tamamı konakalma yazıyorsa yevmiyenin 1,5 katı ödenir.Eğer konaklama ücreti ayı, eğitim bedeli ayrı ayrı...

hatices

Misafir
Konu Sahibi
arkadaşlar, sorumda belirtmiştim aslında fatura, (eğitim faturası) olarak kesilmiş; fakat içinde konaklama ücreti de var bu kişiye konaklama ücreti vermeden sadece eğitim faturasını ödemem ne...

Mustafa Iki Vardar

Mutemet
Kayıtlı Üye
hatice hanım, konaklama-eğitim bedeli ortak kesilen faturalarda sıkıntı çok uygulama epey farklı benim ödeme emrim geri iade edildi.
ciddi bir fark yok ise konaklama ödeyin üstüne taksi vb belge...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
0
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
22

Yeni Premium Üye Olan Üyeler

Geri
Üst Alt