Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözümlendi | KilitliAskerlik için ücretsiz izin ve maaş iadesi
Merhabalar. Askere gideceğimden dolayı ücretsiz izin dilekçesi verdim. Ancak dilekçemi 14 Ocakta yazabildim, sevk belgesi çıktıktan sonra okula ancak o tarihte gidebildim. 15 Ocakta 3900 TL maaş...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Öncelikle;
Foruma mutemetlik ve benzeri işlemleri yapan personel üye olabilir ve burada bilgi paylaşımı mutemetlerin iş ve işlemlerinin daha doğru ve kolay olması için yapılıyor. Bu sebeple size...
Öncelikle sorunum ile ilgilendiğiniz ve kapsamlı bir şekilde cevap verdiğiniz için teşekkürler. Mutemet olmama rağmen buraya üye olup sizlere danışmamim sebebi ilçe milli eğitim görevli birkaç...
Önceki mesajımda da dediğim gibi oradaki mutemet arkadaş ile halletmeniz lazım. Size yardımcı olabilecek kişi o ve amirleri.
Kusurunuz olmadığınıza inanıyorsanız, benim diyecek birşeyim olmaz...
Ekleyim mutemetlik yapan arkadaşların neredeyse hiç birisi muhasebeci değil, çoğunun ünvanı farklı, diğer bakanlıktaki arkadaşlar kusura bakmasınlar, MEB için söyleyim hepsi genel idari hizmetler...
Hocam boş konuştuğum yok. Sizi tabi ki de anlıyorum. Bu saatte bu forumda vaktinizi harciyorsaniz "bilgi paylaştıkça çoğalan bir hazinedir" diye düşündüğünüzden şüphem olamaz. Kaldı ki benim bu...