Sebahattin Çİfci Mutemet Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 391 Puan 18 Konu Sahibi 20 Aralık 2016 #1 [font=Helvetica, Arial, sans-serif]Acil Servislerde sürekli yaşanan bazı durumları esprili bir dille (biraz da... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Acil Servislerde sürekli yaşanan bazı durumları esprili bir dille (biraz da... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
halil_sumer Misafir 20 Aralık 2016 #2 Hocam şiir çok güzel bunu portala taşımak istiyorum en az 1 milyon okuturum. Ama yazar kim anlayamadım Mustafa Gül Hmadimi yoksa sizmisiz ?
Hocam şiir çok güzel bunu portala taşımak istiyorum en az 1 milyon okuturum. Ama yazar kim anlayamadım Mustafa Gül Hmadimi yoksa sizmisiz ?
Sebahattin Çİfci Mutemet Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 391 Puan 18 Konu Sahibi 20 Aralık 2016 #3 Yazar Mustafa Gül. Üstad arkadaşın şiiri ben paylaştım güzel yazılmış. Bana ait değil.
Armağan Tosun Premium Üye Premium Üye Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 575 Çözümler 1 Puan 283 Konum Sağlık Bakanlığı Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Ankara 22 Aralık 2016 #4 Halk söyleyişi biçiminde güzel ve tebessüm uyandıracak bir şiir olmuş, tebrik ederim