- Çalıştığınız İl/İlçe
- NİĞDE
Konu Sahibi
Hayırlı günler.5510 a tabi bir görevlimiz 18.01.2021 tarihinde 2 yıl süre ile aylıksız izne...
Hayırlı günler.5510 a tabi bir görevlimiz 18.01.2021 tarihinde 2 yıl süre ile aylıksız izne ayrılmıştı.bir yıllık süresi dolmuş gözden...
Gökhan bey ben de sizin söylediğiniz gibi 1...Evet hocam 5510 larda 1 yıl GSS ödemesi olduğu için normal ücretsiz izne ayrılan koduna alın.
Gökhan bey ben de sizin söylediğiniz gibi 1 yılı dolduran 5510 personel için normal ücretsiz izne ayırıp GSS göndermiyorum ancak SGK'nın kesenek...
Hayır hocam fazla gönderilme durumu yok resimde görüldüğü gibi gitmeyen gss dönemlerini gösteriyor.[ATTACH type="full" alt="Ekran...
Hayır hocam fazla gönderilme durumu yok resimde görüldüğü gibi gitmeyen gss dönemlerini gösteriyor.[ATTACH type="full" alt="Ekran...
Önemli değil...Hayır hocam fazla gönderilme durumu yok resimde görüldüğü gibi gitmeyen gss dönemlerini gösteriyor.Ekli dosyayı görüntüle 14795
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.