Mustafa Iki Vardar Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 181 Puan 16 Yaş 56 Konum izmir Konu Sahibi 13 Temmuz 2015 #1 arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın kısa araştırmamda da aradığım yazıyı maalesef bulamadım. 4b li çalışıp dahasonra 657 ye tabi olan memura 4b li iken hizmet süreleri maaşa... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın kısa araştırmamda da aradığım yazıyı maalesef bulamadım. 4b li çalışıp dahasonra 657 ye tabi olan memura 4b li iken hizmet süreleri maaşa... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Üye Misafir 13 Temmuz 2015 #2 bunların hizmet süreleri ne zaman 4b li oldu o günden itibaren başladı. Oyla 0 Downvote
Mustafa Iki Vardar Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 181 Puan 16 Yaş 56 Konum izmir Konu Sahibi 13 Temmuz 2015 #3 yazı var mı? Oyla 0 Downvote
Üye Misafir 13 Temmuz 2015 #4 olması lazım bnde bakayım bulursam atarım buraya aynı zamanda atama çkys çıktısınınada bakabilirsin oradada olması lazım Oyla 0 Downvote
olması lazım bnde bakayım bulursam atarım buraya aynı zamanda atama çkys çıktısınınada bakabilirsin oradada olması lazım