Çözümlendi | Kilitli 4924 Açiğa Alma

Bu Konu Çözümlendiği için Kilitlenerek Mesaj yazılmasına kapatılmıştır. Konuya ait sorularınız için Yeni Konu açmanız gerekmektedir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baki Toprak

Mutemet
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
AKSARAY/MERKEZ
Konu Sahibi
Kolay gelsin arakadaşlar bir 4924'lü personelim açığa alındı. Hesaplaması nasıl yapılacak? Elinde bilgi, belge, görüş vs. olan var mı?

mutlu insan

Misafir
Yaw nasıl yapcam, görevden uzaklaştırılanlarla ilgili işlemler neler, herkes bana soruyor, sanki ben anamın karnında öğreniyorum bu işi ya, lütfen arkadaşlarım işlem sırasını yazamısınız? kbs de...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Baki Toprak

Mutemet
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
AKSARAY/MERKEZ
Konu Sahibi
Arkadaşlar 4924'lü personeli açığa alınan yok mu ya da bilgi alabileceğimiz bir yer ? kimse net bir şey söylemiyor

AdemKnCr

Misafir
Arkdaşlar kbsde (memurlar için) yanılmıyorsa 6 nolu seçenek var o seçilerek bu ayki maaşının 2/3 ödenecek.temmuz maaşı ise açığa alındığı tarihten itibaren borçlandırılacak.Ancak kesenkler tam...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Beyhekim Maaş

Misafir
4924 personel açığa alındığında sözleşme otomatikman fesh oluyo mu acaba biz muallakta kaldık

Baki Toprak

Mutemet
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
AKSARAY/MERKEZ
Konu Sahibi
biz de araştırdık kimse bilmiyo, çkys de hala 4924 görünüyo ben de açığa alındığı gümlerin 2/3 ünü alıp brütünü değiştirip 4924lü olarak hesapladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
0
Çevrim içi ziyaretçiler
26
Toplam ziyaretçi
26

Yeni Premium Üye Olan Üyeler

Geri
Üst Alt