- Çalıştığınız İl/İlçe
- Kahramanmaraş/Türkoğlu
Konu Sahibi
Evet arkadaşlar yine bir beyin fırtınası yapalım. 29 Ekim de işçilere ödenecek çift yevmiye saatlik mi yoksa günlük mü verilmelidir ? Gece saat 24:00...
Tşkler üstad ama saatlik yapan arkadaşlar neye göre yapıyor acaba ? Çünkü bunu duyan bazı arkadaşlarımız haklı olarak x kurumda böyle veriliyor diye...
Maalesef öyle bir durum var muhasebede birçok farklı uygulamalar var benim Ispartada yaptığım muhasebenin istediği evrakı Ankardaki muhasebe farklı...
Yani yine olan mutemet arkadaşlara olacak . Yine Maaşlarımız yanlış yapılıyor cümlesini duymaya devam edeceğiz. Malesefff . Bununla alakalı bir yazı...
Kimsenin hakkını yemiyorsunuz söylenenleri fazla dikkate almayın insanoğlu yaratılıştan menfaatperest ve nankördür kıymetinizi anlamayanları kaale...
Menderes hocam vardiyalı olarak çalışana nasıl veriyorsun 12 saat...Ben saatlik veriyorum. 2 yevmiyeyi 24 saat karşılığında veriyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.