Konu Sahibi
Hocam merhaba 2017 yılının temmuz ayına ait 14 günlük maaş farkını hesapladım ancak keseneğini bildirmek istiyorum bir yerde acaba yanlışlık mı...
mehmet hocam aktif görünüyor da gönder diyorum göndermiyor verileri kontrol et...Gönderdiğiniz resimde GÖNDER butonu aktif görünüyor
Resimde gördüğüm tek farklı...mehmet hocam aktif görünüyor da gönder diyorum göndermiyor verileri kontrol et diyorum hiç bir tepki yok
yapıyorum abi o şekildede yapıyorum bir sıkıntı...Resimde gördüğüm tek farklı şey EK GÖSTERGE 0.0 yerine sadece 0 (sıfır) yazıp deneyin
Programı kapatıp açmayı da denemişsindir muhtemelen,yapıyorum abi o şekildede yapıyorum bir sıkıntı var ama bulamadım
Programı kapatıp açmayı da denemişsindir muhtemelen,
Resimde gördüğüm herhangi bir eksiklik yok, başka bir bilgisayarda denemeni tavsiye...
Genelde arka planda aynı program çalıştığında ve arka plandaki...tamam mehmet hocam teşekkür ederim bir daha başka bilgisayardan deneyim
Genelde arka planda aynı program çalıştığında ve arka plandaki programda bir değer işlem halinde kaldıysa hiç bir buton çalışmaz. Ctrl+Alt+Delete...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.