Konu Sahibi
kadrolu öğretmenlerimizin 14 günlük farkını maliyeye gönderdikten hemen sonra kesenekleri yapabilir miyim?? yoksa paranın hesaplara yatmasını beklemem gerekiyor mu. saygılar teşekkürler
kadrolu öğretmenlerimizin 14 günlük farkını maliyeye gönderdikten hemen sonra kesenekleri yapabilir miyim?? yoksa paranın hesaplara yatmasını...
Merhaba hocam.
14 Günlük farkları ne zaman yaptıysanız yine normal kesenekler gibi bildirim için 10 gün süreniz olur.
Parayı beklemenize gerek...
ben maaş keseneğini de yapmadım henüz.farkları da yaptıktan sonra maaş ve farkın keseneğini tek şekilde asıl olarak gönderebiliyor muyum. en...
Hayır, 14 Günlük farkları Asıl Mahiyet yapamazsınız hocam.
14 Günlük farklar 1 Temmuz - 14 Temmuz arasına ait olduğu için Haziran ayına ait olan...
Gökhan Bey sözleşmelilerin 14 günlük farkı e bildirgeye nasıl işleyecez acaba.aslen...teşekkür ederim Gökhan Bey ALLAH kolaylık versin
Gökhan Bey sözleşmelilerin 14 günlük farkı e bildirgeye nasıl işleyecez acaba.aslen öğretmenim ve bu iş bana kaldığı için çok da bilgim yok...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.