Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Rapor Kesintisi Maaş İşlemi

Kesinti yapmakla uğraşmayın kişiye kişi borcu tebliğ edin tutarlar Malmüdürlüğüne yatırsın
  2. efeturk

Mutemet Arşivi Arttırımlı Nöbet Ücretinin Geri Alınması Ve Sigortaların Mahsubu

Ben böyle saçma iş görmedim ya dava süreci devam ederken paraları geri alın diyorlar personel kaçıyor sanki. 2 yıl da ödediğimiz nöbet ücretini personel nasıl tek seferde geri ödesin 1624187218 Tebliğ tarihinden itibaren 1 ay içinde ödemezse öyle faiz alınacakmış bize şifaen söylenen bu.
  3. efeturk

Çözümlendi | Kilitli AHB Giden Geçici Görevli Personel Sabit Ödemesi

Aile hekimliğine olan görevlendirme yazıları direk aile hekimliğine diye yazılmaması gerekiyor. Aile sağlığı merkezlerinin ödeme şekli farklı olduğu için ilçe sağlık müdürlüğüne diye görevlendirme yazısı yazılır. Sabit ek ödemesini il sağlık müdürlüğü yapar. İlçe sağlık müdürlüğü de kurum içinde...
  4. efeturk

Mutemet Arşivi Sağlık çalışanına Nisan Ayı İtibari İle 4 Ay Ek Ödeme Hk.

Kişinin eksik günü falan yok değilmi ? Biz de fark etmedi lise mezunu. Ama 2 gün eksikse 435 tl alıyordur.
  5. efeturk

Çözümlendi | Kilitli memur rapor kesintisi

Genelgede çalışır kabul edilir diyor ben kesmiyorum covid raporlarını.
  6. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Ek 4C Dönem Sayısı

Sağolun düzelteyim hocam kafamdan yazdım eski bilgiler kalmış
  7. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Ek 4C Dönem Sayısı

Döner sermaye yönetmeliğinin ek4c maddesine kurumda göreve yeni başlayan tabipler göreve başlama tarihinden itibaren ilk 1 ay hastane ortalamasından döner sermaye ek ödemesi alabilir. Başhekimlik kararıyla bu süre 3 aya kadar uzatılabilir.
  8. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu Hesaplamasında Rayiç Bedel

Belediyelere rayiç bedel listesi yayınlıyor belediyeye başvurdunuz mu ?
  9. efeturk

Çözümlendi | Kilitli bütçe tertibi ödenek çıkıyor ancak öeb düzenlerken öeb kalem türünde bütçe tertibi çıkmıyor

Alt faaliyet kodunuzu değiştirip deneyip ödenek farklı faaliyet koduna geliyor bazen
  10. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Unutulan Sendika Kesintisi

Kesilmeyen sendika aidatı için kişi borcu oluşturup Malmüdürlüğü veznesine yatırılır.Malmüdürlüğüde ilgili sendikaya aktarır. Fakat kişi sendika üyesi olduğu halde nisan maaşında toplu sözleşme ödeneğini almamış durumda onu da kişiye ödemeniz lazım gelir.
  11. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Devrolan Askeri Personel Performans Ek Ödemesi

Ekobsta Performans hesaplarken Excel işlemleri menüsünde dönem bilgi girişi şablonu var o şablonu her dönem doldurup yüklemeniz lazım. 926 ya göre aldığı maaş 657 olsaydı alacağı maaş vs. Bu doktorun kendi dengi 657li hekimin aldığı maaş+performans, askeri doktorun 926 maaşını geçerse ekobs...
  12. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluk Hakkında

O kişi mali haklarını şirketten alıyor şirkete tabi çalışıyor böyle bir talebi varsa şirketine yapması lazım bence. Memur olmadığı için siz bütçeden yolluk yevmiye ödeyemezsiniz.
  13. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Pazartesi geliyordu terfi kesenekleri ben bildirmiştim ama.
  14. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu Faiz başlangıç tarihi

Hmm bunu bilmiyordum biz hep ödeme tarihinden baz aldık aslında saymanlıkla bi görüşmek lazım
  15. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu Faiz başlangıç tarihi

Ödemenin yapıldığı tarihi baz almanız gerekiyor
  16. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Açıklamayı yazan kendisi anladı mı acaba ne anlatmak istediğini ? 3 cümleyle açıklanacak şeyi sürekli aynı şeyleri söylerek karıştırmak nedir ya ?
  17. efeturk

Editörün Seçimi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 sonrası) Memurların Prim Farkı Hesaplama Programı

Borç oluşturmamışlar ama bildirge için alan açmışlar ALT SINIR AYLIĞI diye. Ordan bildiricez sanırım. Tahakkuk yok ama borcumuz ne kadar bilseydik bildirirdik :)
  18. efeturk

Mutemet Arşivi E-Mailimize gelen MYS bloke mesajı

Hayır. Bir telefona bir kullanıcı tanımlanıyor sadece kendiniz tanımlayabilirsiniz.
  19. efeturk

Mutemet Arşivi E-Mailimize gelen MYS bloke mesajı

Smsli girişi zorunlu yapacaklar herhalde ondan herkese gitmiş bu mail.
  20. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ay İçinde Normal ve Riskli Birimlerde Nöbet

Fazla mesailerinin hepsini riskli öde geç ya. Normal birimdeki çalışmasını mesaiden say kalan fazla çalışması fazla mesai işte. Gün gün hafta hafta bakarsan işin içinden çıkamazsın. Kişi riskli birimde mi çalışıyor evet öde geç
  21. efeturk

Editörün Seçimi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 sonrası) Memurların Prim Farkı Hesaplama Programı

Bildirge vermeyin ya bekleyin bakalım napıcaklar bana bakmayın siz ben iptal edicem onları :D
  22. efeturk

Valla abi sgknın bu kadar kuruma tek tek borç çıkaracağını düşünmüyorum herkes hesaplasın ödesin bildirsin derler.
  23. efeturk

Ödeme kalemlerini karşılığını SGK kesintisi olarak girdiğimiz için ödeme tutarı sıfırı görünecek. Kesinti tutarındaki toplamı malmüdürlüğü sgkya aktaracak. Kişilere ödeme yapmadığımız için de sıfır görünüyor
  24. efeturk

Çözümlendi | Kilitli bireysel emeklilik hakkında

Bireysel emeklililer vergi iadesine yansımıyor bunun yerine %25 devlet katkısı alıyorlar
  25. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Aynı Yıla 2 Farklı Kapsamdan FHZ Ödemek

803 hata kodu, kamu idarenizce aynı T.C. kimlik numarası ile aynı döneme ait birden fazla aylık prim ve hizmet belgesi verilmeye çalışıldığını ifade eder Bence SGK'yla iletişime geçin bu kişiler için ek bildirge vermenizin bi yolu varmı sorun belki açabilirler aynı döneme 2 bildirgeyi.
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Aynı Yıla 2 Farklı Kapsamdan FHZ Ödemek

Ek bildirge verince de bu kişiye zaten bildirge verilmiş diye hata verir mi acaba
  27. efeturk

Editörün Seçimi Sayıştayın Ölü Doğan Çocuk İçin Ölüm Yardımı Ödeneceğine Dair 05/04/1979 Tarih ve 3986/1 Sayılı Kararı

180-300 günlük bebekler ölü doğum yaparsa ödenir demiş. Bizim bi personel düşük yapmıştı onun gününe bakıp ödemem gerekiyordu sanırım. Personel talep etmedi benim de aklıma gelmedi hiç ölüm yardımı. O zaman 6 aylık hamilelikten sonra düşük yapan personele ödeyeceğiz bunu.
  28. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığına Bağlı Teşkilatlarlarda Hangi Personellere İcap Ücreti Ödenir

Aynı ilde ödeyen hastaneler var ödemeyen hastaneler var. Biz bi kere ödedik sonra kişi borcu çıkarıp alın dediler. Geri aldık bi daha da ödemedik.
  29. efeturk

Çözümlendi | Kilitli evde bakımı personeli fhz

Evde Bakım Teknikeri Sağlık Teknikeri ( Evde Bakım ) diye unvan var hocam. Ama SGK listesinde yok yeni yeni atanıyor zaten bu arkadaşlar genelge çıktığında yoktu.
  30. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4B İdari Destek Personeli Emekli Oluyor Fakat İcrası Var ?

Tazminatın tamamı icraya kesilebiliyor. Tazminatından elinizdeki icraları kesin kalan tutar olursa işçiye ödeyin. Elinizde kalan icra olursa ilgili icra dairelerine işçinin emekli olduğunu bildirmeyi unutmayın.
  31. efeturk

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 2.Basamak Ek Ödeme Yönetmeliği Değişikliği(Kasım-Aralik)

%99 aynıdır. 2021 için bişey düşünmüyorlar herhalde yine 2 aylık yönetmelik çıkardıklarına göre :)
  32. efeturk

Çözümlendi | Kilitli emekliye ayrılan 4/B sözleşmeli personelin kişi borcu

Ölüm veya emekli olma durumunda maaş geri alınmaz hocam kişi borcu çıkartmayacaksınız.
  33. efeturk

Mutemet Arşivi 4/b sözleşmeli personellerin sgk primleri İle İlgili defterdarlık muhasebe müdürlüklerinde uygulama nasıldır?

Sadece bildirge verdiğim tutarlar bildirgeyi malmüdürlüğüne teslim edilince gönderiliyor. Mesela 4B aralık maaşını yaptım tutarlar emanete alındı ocak ayında bildirgeyi götürünce gönderecekler. Kişi borcu kadroya geçme vs gibi gönderilmeyecek primleri üst yazıyla gelir kaydına aldırıyorum.
  34. efeturk

Sohbet Alanı 2021 Yılı Tüm forum üyelerine hayırlı olsun

Herkese covidsiz ipcsiz yıllar dilerim.
Geri
Üst Alt