Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Yönelik Vergi İndirimi

Arkadaşlar bir personel Ocak 2020 de engelli vergi indirimine başvurmuş ve bunun cevap yazısı yeni geldi. Dilekçe tarihinden itibaren vergi indiriminden yararlandırılmasına karar verilmiş. Ocak 2020 den itibaren vergi indirimini nasıl hesaplayıp personele öderim elinde örnek bordro olan var mı ?
  2. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS Döner Sermaye Matrah Aktarımı

Sanırım KBS de bi güncelleme olmuş. Döner Sermaye Matrah aktarım modülünü bulamıyorum. Aktarım kalktı mı bilmediğim bişey mi var ?
  3. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Onaylama Yapamazsınız !!!!

Arkadaşlar mys böyle bi hata veriyor çözümü nedir ? Veya bu duyuru nerdedir ?
  4. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4B Askerlik Dönüşü İşe Başlama SGK İşlemleri

Arkadaşlar 4B li personel bugün askerlik dönüşü işe başlama için dilekçe verdi. SGK da hangi kodtan işe başlatıyoruz yine 1 gün önceden bildirge vermek gerekiyor mu. Teşekkürler.
  5. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yıllık İzinde Bedelli Askerlik Yapılması

Arkadaşlar şimdi sözün bittiği yerdeyim. Bir personel 25 gün yıllık izin alıp bu esnada bedelli askerlik yapmış ve mutemet olarak benim haberim askerlik bittikten sonra oluyor. Bu kişiye maaşı tam yaptım sigortasını tam ödedim. Şimdi hangi yolu izlemeliyim ?
  6. efeturk

Editörün Seçimi Giyecek Yardımı 2019

Giyecek Yardımı Genelgesi 2019 yayınlanmıştır. GENELGE VE EKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
  7. efeturk

Çözümlendi | Kilitli FHZ Bildiriminde Prim Kaydı Yoktur Hatası

Arkadaşlar fiili hizmet bildirgesi verirken 6 kişi de "Bu kişinin önceki ay prim kaydı yoktur." diye hata veriyor. Bu kişilerin primleri bildirilmiş ödenmiş geçen ay da fiili hizmet bildirmiştim. Sizce sıkıntı nerede olabilir ? 6 kişi de sağlık personeli hemşire diş tabibi vs.
  8. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme Engelli Vergi İndirimi

Arkadaşlar sabit ek ödeme engelli vergi indirimi uygulayan var mı ? Varsa ne şekilde uygulanıyor ? :rolleyes:
  9. efeturk

Mutemet Arşivi Eğitime Giden Pratisyen Hekimler

Hastanemizde yeni göreve başlayan 6 pratisyen hekim 15 günlüğüne eğitime gittiler. Eğitime gittikleri günlerin ek ödemesini nasıl hesaplayalım ? Bir de ortalamaya dahil edecekmiyiz ?
  10. efeturk

Mutemet Arşivi Engelli Erken Emeklilik İçin Neler Gerekiyor ?

Arkadaşlar %70 engelli rapor ve 20 yıl hizmeti bulunan personelim erken emeklilik dilekçesi vermek istiyor. Şimdi yapılacak olan işlemler nelerdir yardımcı olabilecek var mı ? Engelli raporunun aslını ve vergi dairesinden aldığı vergi indirimi yazısı isteniyor diye biliyorum ama.
  11. efeturk

Mutemet Arşivi %10 Eğitim Ek Puanı kimlere verilir

Şimdi Yönetmelikte Eğitim Faaliyetlerinde Görevli Eğiticilere Görevlendirme süresince %10 Ek Puan verilir diyor. Kendi servisi içinde çalışan hemşirelere bir defalık eğitim veren hemşireye veya doktora puan verilebilir mi ? Verilmesi için Başhekimlik oluru görevlendirmesi falan mı lazım ?
  12. efeturk

Mutemet Arşivi 2016 Promosyonları Ziraat Bankası

Şimdi protokole bu ay 2016 promosyonlarının yatması lazım. Geçen yıl hazır dosya göndermişlerdi biz doldurup text dosyayı yollamıştık. Bu sene nasıl olacak bilen var mı ?
Geri
Üst Alt