Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4/B Ödeme Emrinde Faiz Hangi Kalemden Gösterilir?

4/B Sözleşmeli personele geriye dönük faiziyle birlikte maaş ödemesi yapacağım. Ödeme emrinde faiz hangi koddan göstirilir.
  2. Çözümlendi | Kilitli Mesleki Sağlığa İlişkin Üst Öğrenim Hk.

Herkese Merhaba; Lisans üst öğrenim sayılan bir bölümü bitiren kişi daha sonra ön lisans bölüm bitirip unvan değiştirirse ön lisanstan daha önce bitirdiği lisans bölümü üst öğrenim sayılır mı? Bu konuyla ilgili bakanlığın herhangi bir yazısı var mıdır?
  3. Çözümlendi | Kilitli KBS İş yeri Sicil No Duyurusu Hakkında bilgisi olan var mı ?

PERSONEL ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: (2020/11) 1. Memurlar için Kurumlar Kesenek Sistemine 12 karakter, 2. Sözleşmeli personel için ise e-Bildirge Sistemine 26 karakter, 1. Memur Maaş işlemleri> Kurum Bilgileri ekranında yer alan İş Yeri Sicil No alanına 12 karakter olarak iş...
  4. Çözümlendi | Kilitli MYS SGK İş yeri sicil no hatası

MYS den 4924 maaş hesaplıyorum. Ancak kesintiler de her zaman girdiğimiz SGK iş yeri sicil numarası kabul etmiyor . Aynı sorunu yaşayan var mı?
  5. Çözümlendi | Kilitli 4B li Personel bildirge Prim Farkı

Merhaba arkadaşlar 4B lilere bildirge Nöbet ücretlerinin primini de dahil ederek yapıyorum. 13-30 ve 33 nolu kısımdan ancak yaptığım bildirge ki prim toplamları ile Ödeme Emirlerindeki prim toplamları 2 aydır tutmuyor. Arada 35 tl ye yakın fark oluyor böyle bir fark anormal bir durum ama...
  6. Çözümlendi | Kilitli 4B ek Bildirge iptali

Ek verilen 4B bildirgesi Asıl bildirge iptal olmadan iptal edilebilir mi?
  7. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Askerlik Nedeniyle Sözleşme Feshi

Merhaba; Temmuz 2018 de askere giden bir personelimiz var askere giderken normal şekilde askerlik evrakını ekleyerek dilekçe vermiş. Bu personel askerden geldi ama ben başlamayacağım askerlik nedeniyle fesih hakkımı kullanmak istiyorum kıdem tazminatımı ödeyin diyor. Şimdi bu personele tazminat...
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/B E-Bildirge Ek Olarak Nasıl verili?

Merhaba Arkadaşlar 4B li personelin bildirgesini verirken aynı dönem için asıl bildirgeyi verdikten sonra yalnızca 1 kişi için ek bildirge verilebiliyor muydu?
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Ocak 2019 Sözleşme Ücretleri

Arkadaşlar, Üstadlar elinde 4/B Sözleşmeli Personel Sağlıkçılar için Ocak 2019 Sözleşme Ücretleri listesi olan varsa paylaşabilir mi ?
  10. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (696) Sendika İzni Hk.

Merhaba; taşerondan geçen işçiler için üye oldukları bir sendika kongre için il temsilcisi personellerimize ücretli izin verilmesi talebinde bulunmuş; 1- izin verilir mi 2- İzin verirsek ücretli izin mi ücretsiz izin mi verebiliriz. ve konuyla ilgili bilmem gereken başka birşey var ise bilgi...
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Yeni Prim Kodları

Merhaba Arkadaşlar 2019/5 KBS duyurusunda der ki! 2- 4/B Sözleşmeli Personel olarak görev yapanların ise, Ücret Bilgi Giriş ekranında "GSSP/Bitiş Tarihi:" alanının "Tabi Değil" olarak seçilmesi, gerekmektedir. Bu şekilde yaptığımızda da sadece %11, %9 ve %2 kesiyor %20,5 ve %14 olarak kesmiyor...
  12. Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçen İşçi Geriye Dönük Çocuk Yardımı

Merhaba ; taşerondan kadroya geçen işçilerden biri aile durum bildirimi vermemiş geçen ay çocuk yardımı ve agisinin eksik olduğunu farketmesiyle durum ortaya çıkmış bu işçiye geriye dönük ödeme yapılır mı?
  13. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Emekli İkramiyesi

Merhaba taşerondan kadroya geçen bir işçimiz emekli olacak; İkramiye hesaplamak için hizmet cetveli istedik haliyle çalıştığı firmaların isimleri çıktı ancak personel taşeron olarak çalışmaya 19.08.2008 de başlamış ve 01.01.2014 yılına kadar hastanede çalışmış bu tarihten itibaren de sağlık...
  14. Çözümlendi | Kilitli İş Göremezlik Ödeneği ve Bildirge

Merhaba; Ben taşerondan kadroya geçen işçiler ve 4/B li personelin maaşlarını yapıyorum. Bu personel rapor aldığında işgöremezlik ödeneğini maaşından keserek ya da vezneye yatırtıp geri alıyoruz bildirge verirken de işgöremezlik ödeneneğini geri aldığımız için eksik gün bildirmiyorum bu doğru...
  15. Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Geçen İşçinin Sözleşmesinin Askıya Alınması

Merhaba bir işçinin sözleşmesi 20.02.2019 tarihinden itibaren askıya alınmıştır diye bir yazı geldi bununla ilgili bir kaç sorum olacak: 1- Bu kişiye nasıl maaş yapmalıyım ? 2- Bildirgesini nasıl vermeliyim? 3- Başka yapmam gereken birşey var mı?
  16. Çözümlendi | Kilitli Sağlık sisteminin güçlendirilmesi ve desteklenmesi projesi

Sağlıklı hayat merkezi kapsamında alınacak diyetisyen, psikolok ücretleri hakkında bilgisi olan var mıdır?
  17. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Çalışma

Merhaba; Taşerondan geçen işçilerle ilgili birkaç sorum olacak: 1-Nöbetli çalışan bir personel 180 saati doldurdu ve ayın sonunda da diyelim ki 29 Ekimde çalıştı ve ben bu personele Resmi tatil çalışmasını ödedim , kişi 180 saati tamamladığı için fazla mesai de ödenir mi ? 2-Ay içinde hem...
  18. Çözümlendi | Kilitli Kbs İşgöremezlik Ödeneği Kesmiyor

Kbs de 4/B li personele sağlık raporu girişi yapıyorum ama kesinti bilgilerine atmıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan, aynı sorunla karşılaşan var mı?
  19. Çözümlendi | Kilitli 4-B SÖZLEŞME ÜCRETİ KIDEM SÜRESİ NASIL BELİRLENİR

Bir personel daha önce 6 yıl memurluk yapmış daha sonra 17.08.2018 tarihinde 4/B li olarak atanıyor. Personel der ki; daha önceki hizmet yıllarımında sözleşme ücretinde değerlendirilmesini istiyorum. Yani 1-5 yıl aralığında değil 5-10 yıl aralığında ki sözleşme ücretinden ödeme yapılmasını...
  20. Çözümlendi | Kilitli 4B Fiili Hizmet Zammı

SGK Fiili Hizmet Duyurusu
  21. Editörün Seçimi 696 KHK Sürekli İşçi Çocuk Yardımının tek kişiye ödenmesi Hk.Yazı

696 sayılı KHK ile Sürekli işçi kadrosuna geçen işçilere ödenen çocuk yardımının tek kişiye ödenmesine dair yazı Ekleri de burada
  22. Çözümlendi | Kilitli 696 4/d İşçi Askerlik işlemleri

Arkadaşlar kolay gelsin askere giden 4/D li personel için sgk işten çıkış verilir mi?
  23. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Çocuk Bilgileri alanı

Arkadaşlar ÇKYS deki çocuk bilgileri alanına giriş yaparken agi den yararlanmayan çocuk için giriş yapılacak mı ? yapılacaksa agi bitiş tarhi ne yazılacak. Ayrıca bu ayki agi bilgilerini program nereden çekecek yardımlarınızı bekliyorum.
  24. Çözümlendi | Kilitli 4B Emeklilik

Merhaba Arkadaşlar 4/B emeklilik işlemleri 4/C gibi midir? Maaşları peşin aldıkları için 14 ünde emekli olacak kişiye 15 inde maaş ödenmez diye düşünüyorum.
  25. Çözümlendi | Kilitli İşçilerden çocuk yardımı parasından Damga Vergisi kesilir mi

İşçilerde çocuk yardımından damga vergisi kesilir mi?
  26. Çözümlendi | Kilitli 4B geçici iş göremezlik ödeneği

Merhaba arkadaşlar KBS den 4B maaşları yaparken daha önceki kesilen iş göremezlik ödeneklerini tekrar kesiyor. Bu durumla karşılaşan çözen var mı?
  27. Çözümlendi | Kilitli 4/B KBS MAAŞ

KBS den 4/B peşin ve çalışarak maaş alan personeli olan var mı?
  28. Mutemet Arşivi 4B lİ Personel

4B li Personel Açığa alınırsa nasıl bir işlem yapılır.
  29. Mutemet Arşivi 4B li Personel Rapor kesintisi

SAĞLIK RAPORU Bu ekran mutemetlerin sağlık raporlarını takip edebilmeleri ve SGK tarafından raporlu günler için 2 günden fazlası için ödenen İş Görememezlik Ödeneğinin İlgilinin ücretinden düşülebilmesi için kullanılacak olan modüldür. 06/06/1978 tarih ve 7/15754 No’lu Sözleşmeli Personel...
  30. Mutemet Arşivi MYS MAAŞ ÖDEME EMRİ

Merhaba Arkadaşlar mys den ödeme emri kesmek istiyorum ancak ödeme kalemleri, kesintileri, agiyi girdikten sonra kaydet dediğimde "bir detay içerisinde bir gelir vergisi kesintisite karşılık bir indirim olabilir" ve " indirim tutarı gelir vergisi tutarından büyük olamaz." şeklinde hata alıyorum...
  31. Mutemet Arşivi KBS den 4B maaş hesaplama

Arkadaşlar KBS den açıktan atanan bir kişi gecikmeli maaş modülünden mi hesaplama yapıyorsunuz yoksa sistem münferit maaş modülünden de hesaplamaya izin veriyor mu?
  32. Mutemet Arşivi 4B Rapor işlemleri

Arkadaşlar 4B li personelin sağlık raporunu kbs ye girerken geçici iş göremezlik ödeneğini nasıl hesaplayıpta oraya yazacaz. Bilgi sahibi arkadaşların bilgilendirmesini bekliyorum..
  33. Mutemet Arşivi 4/B 14 günlük Fark

4/B lilerin 14 günlük Farkları KBS den yaptığımızda Ödeme Emri Boş Çıkıyor. Bu Durumda Nasıl Bir İşlem Yapmalıyız.
  34. Mutemet Arşivi Yarı Zamanlı Çalışma

657 4A lı olan memurlar analık izininin ardından (2-4-6 aylık) yarı zamanlı çalışmadan nasıl yararlanır şartları ödemeleri nasıl olur konuya vakıf olan arkadaş var mıdır ? Bilgilendirebilir mi?
  35. Mutemet Arşivi 4B MAAŞ BES

Merhaba Arkadaşlar 4/B li kbs den maaş hesaplattığımda bes kesmiyor. Bu durumla karşılaşan var mı?
  36. Mutemet Arşivi 4B BİLDİRGE

Merhaba Arkadaşlar sağlık bakanlığında ekim ayında 4B li olarak başlayan personellerin kıst maaşını kasım da ödemiştik bu personellerin bildirgelerini hangi aya ait vermemiz gerekir. Ekim mi? Kasım mı? nasıl bir yol izlemeliyiz?
  37. Çözümlendi | Kilitli Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu

1- BÜTÜNLEŞİK KAMU MALİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİNE GEÇİŞ SÜRECİNDE PİLOT KAPSAMINA ALINAN KURUMLARDA VERGİ KİMLİK NUMARASI ALINMASI; 2017/7 sayılı Başbakanlık Genelgesi çerçevesinde Bakanlığımız (Muhasebat Genel Müdürlüğü) koordinasyonunda yürütülen Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim...
  38. Mutemet Arşivi 4-C 4-D işlerin sgk bildirgeleri

Merhaba Halk Sağlığından Devir Gelen 4-C ve 4-D Li İşlerin 15.09-14.10.2017 tarihleri arasındaki Primlerini gönderirken nasıl gönderilecektir Halk Sağlığına ve İl Sağlığa ait ayrı sicil numaralarından mı yoksa sadece il sağlık müdürlüğü sicil numaralarından mı gönderilecek. Bilgisi olan var...
  39. Mutemet Arşivi Tazminat Oranı

Kıdemli Albay Diştabibi sağlık hizmetleri oranı kaç olmalıdır ?
  40. Mutemet Arşivi KBS'den 4/B Maaş Hesaplama

Merhaba Arkadaşlar 4B li çalışanın Eylül maaşını kbs den yapan var mı?
Geri
Üst Alt