Arama sonuçlarınız

1. Ozayguner

VBA Kodlar Muhtasar Beyanname Paket Yükleme Hatası

Beyanname Kontrolleri Sırasında Alınan Mesajlar 10/2024-10/2024 dönemine ait Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi, beyanname tanımının 16. versiyonu ile verilmelidir. paket yükledikten sonra bu mesajı alıyorum. ne yapmalıyım
  2. Ozayguner

Çözümlendi | Kilitli Meslek Lisesi Döner Sermayesinden Yapılan Satın Almalarda:

Meslek Lisesi Döner Sermayesinden Yapılan Satın Almalarda, piyasa fiyat araştırması, ihale onay belgesi gibi evraklar düzenleniyor mu? Hangi evrakları düzenlememiz gerek?
  3. Ozayguner

Sistemsel Sorunlar Muhtasar Beyanname Eki̇m Ayı Sorunu

EKİM ayı muhtasar beyannameyi kayıt ederken bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim kolay gelsin iyi akşamlar
  4. Ozayguner

Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin İle Kombi Tamiri.

Herkese merhaba, kurumun arızalı iki kombisinin onarımı işini yaptırmak istiyoruz. işe nereden başlamak gerek. hangi komisyonların kurulması, hangi formların doldurulması gerekli. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  5. Ozayguner

Çözümlendi | Kilitli Sgk İşe Giriş Ve Işe Çıkış Farklı Sicil Numaralarından Olmuş

Herkese merhaba bizim iki adet SGK sicil numaramız var. Birini ücretli öğretmenler için diğerini ise çırak öğrenciler için kullanıyoruz. 20 Ekimde işe giren bir öğrencinin işe giriş bildirgesini sehven ücretli öğretmenler için kullandığımız sicil numarasından yapmışız. 25 Ekimde de çıkışını...
  6. Ozayguner

Çözümlendi | Kilitli Yangın Tüpü Dolumu-Doğrudan Temin

Herkese merhaba, Doğrudan temin ile 8 adet yangın tüpü dolumu yaptırmam gerekiyor. Acemiyim, ilk kez doğrudan temin yapacağım. 1500TL ödenek yatmış, ne yapmam, nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Ne yapmam gerektiği, hazırlamam gereken belgeler hakkında biraz bilgi verebilirseniz...
  7. Ozayguner

Çözümlendi | Kilitli Ücretli̇ Öğretmen 2022 / Ni̇san Maaşları

mayıs ayının ilk haftası bayram tatili olacağından ücretli öğretmenin SGK bildirgesi 25.04.2022 tarihinde verilebilir mi?
  8. Ozayguner

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen İcra Kesintisi Nasıl Yapılır

Okulumuzda görevli ücretli öğretmene AFYONKARAHİSAR icra dairesinden icra yazısı geldi. Şimdi ne yapmam gerekli? hiç bilmiyorum.
Geri
Üst Alt