Arama sonuçlarınız

1. MEHMETÜNAL

Öneri | İstek ve Şikayetler 4/D Sürekli İşçi Geriye Dönük Yemek Yardım Hesaplama Programı

Merhaba 4/D Sürekli İşçi (696 khk) 2024 yılı için geriye dönük yemek yardım ödemesi yapmam gerekiyor. Program mevcutmudur? Teşekkürler
  2. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi için Fazladan Yapılan Yol Ödemesi

Merhabalar; 4/D Sürekli İşçiye (696) yapılan fazladan yol ücret ödemesini brüt üzerinden mi yoksa net üzerinden mi faiziyle geri alacağım? Yapılan ödemede sgk işveren payı da personelden talep edilecek mi? Bununla ilgili bir bordro mevcut mudur? Teşekkürler
  3. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında çalışan 4/B Sözleşmelilere Ek Ders Ödenecekmi?

Merhabalar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak; 4/B sozlesmeli memur öğretmen ekte yer alan yaziya istinaden ek ders odemesi alabilecek mi?
  4. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli DMO dan Akaryakit Alimi

Merhabalar DMO'dan Akaryakit Alimi nasil yapilmaktadir?
  5. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli 657 Devlet Memuru Yıllık İzin Kullanımı Bayram Tatiline Denk Gelmesi

Merhabalar 657 Devlet Memurlarının kullanacağı Yıllık İzinde Dini Bayramlara ve Resmi tatile denk gelmesi durumunda yıllık izinden düşebiliyor muyuz? Bu durumla ilgili bir görüş yazısı var mı? Teşekkürler.
  6. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli 4734 Doğrudan Temin Alımı

Merhabalar kuruluşumuza doğrudan temin usulü ile Su Deposu, Playstation, Çardak (kamelya) alımı yapılması planlanmaktadır. Analitik Bütçeye baktım ancak çelişki yaşadım. Daha önce alım yapan varsa Bütçe Tertibi kaç olmalıdır? Teşekkürler
  7. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli Kuruluşa sineklik yaptırılması

Merhabalar kuruluşumuza doğrudan teminle pencerelere sineklik yaptırmak istiyoruz. Analitik Bütçeye baktım ancak bir şey bulamadım. Daha önce böyle bir alım yapan varmı varsa ödeme tertibi ?tevkifat varmı? taşınırda giriş kodu kaç olmalıdır? Teşekkürler
  8. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli MYS DE KIDEM, EMEKLİLİK (HARCIRAH) TAZMİNATI VE YILLIK İZİN ÖDEMESİ

Merhabalar; 4/D SÜREKLİ İŞÇİ (696) İÇİN MYS DE KIDEM, EMEKLİLİK (HARCIRAH) TAZMİNATI VE YILLIK İZİN ÖDEMESİ NASIL YAPILIYOR? GÖRÜNTÜ VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ? Teşekkürler
  9. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli Hizmet Alım İşi

Merhabalar; Kuruluşumuza Bina bakım onarım kaleminden çit yapım işi hizmet alımı yapılacaktır. Burdan kesilecek olan tevkifat oranı kaç olmalıdır.?
  10. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi (696) Kıdem Tazminat Ödemesi (Aile ve Sosyal Hizmetler)

Merhabalar; Aile Bakanlığı /İl Müdürlüğü 4/ D Sürekli işçi (696) personel işe giriş 01.07.2008 emekliliğe ayrılış tarihi 03.03.2020 kıdem tazminat hesaplamasını ilk defa yapacağım yardımcı olmanız mümkün müdür?
  11. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli ÇOK AMAÇLI GÜVENLİK KABİN ALIMI

Merhabalar; Çok amaçlı Güvenlik Kabin alımı yapacağım analitik bütçe kodunu bilen var mı? Teşekkürler
  12. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli Personel Maaş Hesaplama Programı Alımı

Merhabalar Personel Maaş Hesaplama Programı Satın alındığında tif nasıl ve hangi kod ile giriş işlemi yapılacak? Teşekkürler İyi Çalışmalar
  13. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli 5510 SONRASI HİZMET BİRLEŞTİRMESİNDE İZLENECEK YOL

Merhabalar kuruluşumuzda 5510 sonrası bir personel hizmet birleştirilmesini istedi bunun için izlenecek yolu yazar mısınız? 01.10.2008 tarihinden sonra ilk defa 5510 sayılı Kanunun 4. maddesinin c bedine göre görev başlayan kişilerin sigortalı çalışmaları aynı Kanunun 80.maddesi uyarınca hizmet...
  14. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli Maaş Yazılım Alımı Ve Ödemesi

Merhabalar Kuruluşumuza İnsan kaynakları maaş programı alımı yapılacak olup ödeme işlemlerinde mys bütçe tertip kodu kaçtır? Teşekkürler
  15. MEHMETÜNAL

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Geçici Görev Yolluk Programı

Merhabalar; Geçici Görev Yolluğu için hem 657 dm hemde 4/d sürekli işçi için her kurumun kullanabileceği bir program varmı dır? Paylaşılırsa seviniriz teşekkürler iyi çalışmalar.
Geri
Üst Alt