Arama sonuçlarınız

1. Çözüm Bekliyor Fark Maaş Ve Kesenek

Merhabalar; Kurumumuzda şube müdürü iken daire başkanlığına atanan personel ayın 11 itibariyle görevine başladı ve maaşını şube müdürü olarak hesaplamıştık. dolayısıyla 4 günlük bir maaş farkı oluştu. örnek maaş fark bordrosu ve keseneklerini nasıl tutturabileceğimiz hakkında bilgi verebilir...
  2. Öneri | İstek ve Şikayetler Bilgisayar Işletmeni Iken Kariyer Uzman Yardımcısı Olan Memura Ilişkin Fark Bordrosu

Merhaba arkadaşlar Bana bilgisayar işletmeni iken kariyer uzman yardımcısı olan memura ilişkin fark bordrosu örneği lazım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz aceba teşekkürler
  3. Çözümlendi | Kilitli Bilgisayar Işletmeni Ve Kariyer Uzmanı Arasındaki Fark Ne Zaman Ödenir

Merhabalar arkadaşlar. Ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Kurumumuza muvafakat alarak kariyer uzmanı olarak atanan personel var. Yani başka bir kurumda bilgisayar işletmeni iken sınava girerek kariyer uzman yardımcısı olarak atanıyor ve 31 ocak mesai bitimi itibariyle ayrılıp şubat 1...
  4. Çözümlendi | Kilitli Eşi Emekli Olan Memura Çocuk Yardımı Verilir Mi?

Merhabalar; Eşi Emekli olan memura çocuk yardımı verilir mi?
  5. Çözümlendi | Kilitli Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu Konaklama Bedeli

Merhabalar; kurumumuzda yurtdışına 2 kişi görevlendirme ile gitti ve 1 gün konaklama bedelleri var yalnız sadece bir tanesi faturalandırmış diğeri ise faturası yok. olmadığı için konaklama ücretini veremeyeceğiz diğerine sanırım.
  6. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borçları Sonrasında Oluşan Sgk Primleri

Merhabalar; benim sormak istediğim konu askerlik , doğum sonrası ücretsiz izin istifa gibi nedenlerle kurumdan ayrılan personele çıkarılan kişi borçları sonrasında sgk kısmında yığılan kurumun paralarının nasıl tahsil edileceği. Sayıştay bunları tahsil edin dedi yazışma yaptık sgkyla filan ama...
  7. Mutemet Arşivi Depremden Zarar Gören Il Ve Ilçelerdeki Personelin Maaş Durumu

Merhaba arkadaşlar taşra teşkilatı olan bir kurumuz benim öğrenmek istediğim deprem nedeniyle zarar gören il ve ilçelerde görev yapan personelin maaşlarının nasıl yapılacağı hakkında bir duyum alan var mıdır?
  8. Mutemet Arşivi Maaş Promosyonunun Enflasyona Göre Altta Kalması Ile Iptali Yapılabilirmi?

merhabalar; ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum malumunuz olduğu üzere güncel bir konu var maaş promosyonlarının yapılan zam oranları karşısında altta kaldığı ve kurumların güncelleme talepleri. bu konu ilgili kurumların sözleşmelerini mahkeme yoluyla iptaline ilişkin bir karar örneği...
  9. Çözümlendi | Kilitli 657 Sayılı Kanunun 104. Maddesinin F Fıkrası

merhaba bişi sormak istiyorum 657 sayılı kanunun 104. maddesinin f fıkrası uyarınca personele yarı zamanlı çalışma izni verilmiş. buna göre kişi maaşını tam mı alır yoksa yarım mı yapılır. ek 43. maddeye göre değil 104. maddeye istinaden almış
  10. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız Izin Dönüşü Tam Maaş Manuel Bordro

merhabalar; ücretsiz izin dönüşü ayın 15 inde işe başlayan bir personel var 5510 a tabi. tam maaş yapmamız gerekiyor acaba örnek bordro var mıdır manuel. yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli İdari Destek Personelinin Öğrenim Durumundan Kaynaklı Geriye Dönük Maaş Farkı Ödemesi

Arkadaşlar Merhaba; kurumda kasım ve aralık ayı itibariyle öğrenimden kaynaklı 4/B sözleşmeli idari destek personelinin geriye dönük maaş farkı ödemesi nasıl yapılır aceba örnek bordro var mıdır aceba?
  12. Mutemet Arşivi Adalet Hizmeti Tazminatı Kbs İsitisna Bölümünden Girilmesi Hakkında

Adalet hizmeti ek tazminatıyla ilgili muhasebatla görüşmüştüm cetvelleri onların gireceğini söylediler şuan görüştüğümde ististanadan yapacağımızı söylediler
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/C Kapsamında Sözleşmeli Olarak Çalışıyor Iken 4/B Ye Geçen Idari Büro Ve Idari Destek Personelin Sözleşme Ücretleri

Merhabalar; Ben 4/c kapsamında sözleşmeli olarak çalışıyor iken 4/b ye geçen idari büro ve idari destek personelin sözleşme ücretlerinin kurumca yükseltilip yükseltilemeyeceği hakkında bilgi almak istiyorum ama kanunda Cumhurbaşkanı tarafından değiştirileceğinden bahsediyor ama yine de böyle...
  14. Çözümlendi | Kilitli Adalet Hizmetleri Tazminatı

Merhabalar bişi öğrenmek istiyorum. Bu yıl imzalanan ve 2022 de geçerli olacak toplu sözleşme gereği belli şehirlerde yaşayan adalet bakanlığı personeli için özel hizmet tazminatında puan artışı oldu. aceba bu artışda cetvelleri bizimmi girmemiz gerekecek bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
  15. Çözümlendi | Kilitli İkameti Değişmeyen Eşe Yol Masrafı Verilir Mi

merhabalar kurumumuzdan bir kişini eş durumu nedeniyle tayini çıktı. eşine yol masrafı verilir mi? eşinin ikameti değişmeyecek ve çalışıyor hesaplama nasıl yapılacak acaba teşekkürler
  16. Çözümlendi | Kilitli 5510 Tabi Vefat Eden Memurun Ölüm Yardımı Mirasçılara Nasıl Pay Edilir.

Merbaha arkadaşlar Kurumumuzda vefat eden personelin yakınları bir dilekçe göndermişler ve mirasçısı olduğundan bahsederek tüm sosyal ve mali mali haklarında alacakları var ise talep etmişler veraset ilamı vs ekinde gözükmüyor. veraset ilamlarını vs tamamladıktan sonra 5510 sayılı kanuna tabi...
  17. Çözümlendi | Kilitli 696 Khk İşçilerde Çocuk Yardımı

merhaba arkadaşlar bişi sormak istiyorum. geriye dönük olarak 696 khk işçilerde fazla ödenen çocuk yardımına kişi borcu çıkartılır mı?
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşme yenilenmeme durumu

konuyla alakası yok ama kurumda çalışan 4/b kapsamındaki 2 personelin ocak ayı itibariyle sözleşmeleri yenilenmedi talep etmemelerine rağmen biz tazminatlarını ödedik. talep etmeme nedenleri kuruma dava açmalarıydı. peki davayı kazanıp gelirlerse tazminatlarıyla ilgili bir işlem yapmamız gerekir mi
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye Geçen Personelin İş sonu tazminatı

Arkadaşlar kolaylıklar diliyorum. Kurumumuzda 4/C den 4/B ye geçen Personelden sözleşmesi yıl sonu itibariyle yapılmayanlar var bu arkadaşların is sonu tazminatı için SGK ya yazı yazmamız gerekiyor değil mi?
  20. Çözümlendi | Kilitli Yurtdışı Görevinin Gerçekleşmemesi

Arkadaşlar kolay gelsin. Kurumumuzda hafta sonu yurtdışına gidecek olan üyelerin hava muhalefeti dolayısıyla görevleri iptal oldu. avans olarak verdiğimiz görev yolluğunun nasıl alabiliriz aşamaları nelerdir aceba? birde yurtdışı çıkış harcını alabilirler mi? yurtiçi görev yolluğu olarak mı...
  21. Çözümlendi | Kilitli İş kolunun Belirlenmesi

Merhaba arkadaşlar işkolunun belirlenmesi hususunda Kurumumuz tereddüte düştü ve işkolunun belirlenmesi için yazı yazalım dediler. bu sorunu yaşayan oldu mu nereye yazıyı yazmamız gerekiyor ve örneği var mıdır?
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel üst öğrenim

Kolay gelsin arkadaşlar; Kurumumuzda 4/c den 4/b ye geçen sözleşmeli personellerimizden bir tanesi üst öğrenim bitirdi. yıllara göre uygulanan ücret skalası hangisidir. paylaşırsanız sevinirim.
  23. Çözümlendi | Kilitli Vekalet bordrosunda eksi değer

merhabalar; kurumumuzda daire başkanına vekalet eden bir şube müdürümüz var vekalet hesaplamasında kbs de yan ödeme bordroda -4,9 olarak çıkıyor, şube müdürüyken yan ödemesi 1800 daire başkanının 1700 normalde 0 vermesi gerekiyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personelin 14 günlük kesenekleri

kolay gelsin arkadaşlar; 14 günlük kesenekleri gönderme işlemi nasıl yapılıyor 4/b li personelin. acil biri yardım edebilir mi acaba maaş kısmını gönderdik ama 14 günlük fark nasıl gönderilecek çözemedim 1595503175 4/b lilerin 14 günlük kesenek bildirgelerini önümüzdeki ay gönderirsem sıkıntı...
  25. Çözümlendi | Kilitli Kızlar kaç yaşına kadar çocuk parasından yararlanabilir

Arkadaşlar iyi çalışmalar kız çocukları için çocuk parası için bir yaş sınırı var mıdır bununla ilgili bir mevzuat var mıdır bulamadım yaş sınırını
  26. Çözümlendi | Kilitli 68B fark bordrosu

iyi çalışmalar arkadaşlar; yeni atanan bir daire başkanımız var şube müdürüyken daire başkanı oldu. insan kaynaklarından gelen atama onayında 68/b ibaresi olmadığı için fark yapmadık. daha sonra düzeltme onayı göndermişler ve 68/b ibaresini eklemişler. şimdi 11 günlük fark bordrosu yapmamız...
  27. Çözümlendi | Kilitli 5434 e göre gitmesi gerekirken 5510 a göre giden kesenekler

Arkadaşlar merhabalar kurumumuza yeni atanan daire başkanımız var öncesinde kbs sisteminde memuriyete ilk giriş tarihi 2011 gözüküyordu doğrusu ise 1994 yılı biz bunu değiştirdik 2008 öncesi olarak da işaretlemiş olmamıza rağmen kesenekleri 5510 sayılı kanuna göre gitmiş. ayrıca kişinin aile...
  28. Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük ek ödemenin kişilerden geri alınması

Kolay gelsin arkadaşlar; Kurumumuzda çözümleyici ve programcı statüsünde çalışan 4/b li personele 2017-2020 yılı itibariyle maaşlarında fazladan yapılan ek ödemeleri kişilere borç çıkartmamız gerekiyor. ek ödemenin verilmesi kişi kaynaklı diğil idarenin kusurundan kaynaklı benim sorum geriye...
  29. Çözümlendi | Kilitli HİTAP Sistemine Verileri girmeyen Memur Hakkında Ceza İşlemleri

Merhaba Arkadaşlar; Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum, 5 yıl önce hitap programına girilmesi gereken verileri girmeyen memur hakkında ceza geliyor haliyle ve işlemi yapan memur emekli oluyor kurum olarak kesinlikle kişiden alınması gerekir deniliyor yani kurumun ödemesi gibi bir olanak...
  30. Çözümlendi | Kilitli 68/b ye göre atanan müdür kıst maaşı

merhaba arkadaşlar kurumumuza 10/01/2020 tarihinde atanan 3/2 eski durumu yeni durumu 2/1 olan şube müdürünün kıst maaşını hesaplayamıyoruz tam maaş yapıyor ama kıstı yapmıyor terfide 68/b günlü seçiyoruz ama kıst hesaplaması sıfır olarak çıkıyor.
  31. Çözümlendi | Kilitli Yardımcı Hizmetler sınıfında çalışan kişi mühendislik fakültesi bitirirse

Merhaba Arkadaşlar bişi sormak istiyorum. Yardımcı hizmetler sınıfında çalışan kişi mühendislik fakültesini bitirirse intibakı yapılır fakat mühendislik fakültesi bitirdiği için 1 derece verilir mi? insan kaynakları yapıp göndermiş fakat kbs bunu kabul etmiyor 8/1 olması gerekiyor gelen onaya...
  32. Çözümlendi | Kilitli Sosyoloji bitiren teknisyenin zam ve tazminatı

arkadaşlar merhaba; 2018 yılında aday teknisyen olarak atanan bir personelimiz var lise pozisyonunda teknisyen olarak atanmış fakat sosyoloji bölümünü de bitirmiş durumda imiş. merak ettiğimiz bu kişi sosyoloji mezunlarının sosyolog unvanın getirdiği maaş ve özlük haklarından yararlanabilir mi...
  33. Çözümlendi | Kilitli KİŞİ BORCU HESAPLAMA

Arkadaşlar merhaba ; 5510 sayılı kanuna tabi bir personelimizi kişi borcu çıkardık ama manuel olarak bordro yapmamız gerekiyor örnekleri olan arkadaşlar var mıdır? teşekkürler
  34. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personelin Yurtdışı Görev Harcırahı Hangi Dereceden Verilmelidir

bişi sormak istiyorum 4b sözleşmeli personelin yurtdışı harcırahları hesaplanırken derecesi 1 midir
  35. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçilerin hafta sonu çalışmalarının tamamına icra kesintisi konulabilir mi

merhaba. sürekli işçilerin hafta sonu çalışmalarının tamamına icra kesintisi konulabilir mi
  36. Çözümlendi | Kilitli Teknik hizmetler

programcı ve çözümleyici olarak işe başlayan memurun işe başladığındaki mezuniyetinin mühendislik fakültesi olması ve 2 yıllık programcıyla aynı maaşı alıyor olması sizce yanlışmı. çünkü bildiğim kadarıyla işe girdikten sonra mühendislik fakültesini bitirmesi durumunda maaşında farklılık olması...
Geri
Üst Alt