Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Editörün Seçimi Öğrenci Sigorta Primlerinde Mys V2 İle Mys Nin Tutmaması Ve Çözümü

Sevgili Arkadaşlar: Öğrenci Sigorta Primlerinde sgk nın Mahsuplaşma yapmasından dolayı v2 ile mys biribiri ile örtüşmemektedir.Bu Durumda Yapılması Gereken mys üzerindeki rakamı göndermek ve ödeme emri belgesine aşağıdaki Üst yazıyı yazmak olacaktır.Hayırlı İşler Dilerim. Konu: Öğrenci...
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys Sisteminde E Fatura Nasıl İptal Edilmektedir.

Mys sistemine düşmüş olan fatura nasıl iptal edilir...
  3. R.P.

Mutemet Arşivi 2022 Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 407)

Lojman Kira Hesaplamada gerekli Parametreler.
  4. R.P.

Editörün Seçimi Sgk Emanet İşlemi İle Mys Öğrenci Sigorta Prim Ödemesi Resimli Anlatım

Gayet Açık Görsel Bir Anlatım Gülerek Kullanın.. Hayırlı İşler. Devamı ektedir.
  5. R.P.

Mutemet Arşivi İcra Kesintisi Yaparken A.G.İ. Tutarı Net Maaştan Düşülürmü ?

Diğer bir deyiş ile A.G.İ. tutarı ücretmidir,diğer ödememidir yoksa sosyal yardımmıdır ? İcra kesinti matrahına A.G.İ. dahil edilirmi. Edilir ise gerekçe belgesi nedir. Net Maaş-Aile Yardımı-çocuk yardımı kalan kısmın 1/4 oranı icra kesintisi olur.Bir çoğumuzun bildiği budur.
  6. R.P.

Editörün Seçimi 2021 Ocak Haziran Maaş Parametre Çizelgesi

İlgilenen arkadaşlar İçin Ekledim Gülerek iyi Günlerde Kullanın (Güncel)
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mesleki Teknik Eğitim Okullarında Devlet İşletme Katkı Payı Ödemesi

Bilindiği Üzere MYS Sistemi Güncellemeye Gitmiştir. Mesleki Teknik Eğitim Okullarında Devlet İşletme Katkı Payı Ödeme Emri Belgesindeki Alt Faaliyet Türü Konusunda Bilgisi Olan Arkadaşların Yazmalarını İsityorum. Harcama Talimatında Alt Faaliyet Türü Belirtilmesine Rağmen Ödeme Emri Belgesinde...
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS de Muhasebeye Göndermiyor

Ek teki gibi hata alan arkadaş varmı? çözümü nedir?
  9. R.P.

Editörün Seçimi Ek-Ders-Yönetmeligi-2020-2021

Umarım Faydalı Olur Gülerek Kullanmanız Dileklerimle.
  10. R.P.

Mutemet Arşivi 2020 Dönemi Memurlara Yapılacak Giyecek Yardımı Genelgesi Açıklandı

İlgili Belge Ekte Olup Gereğini Bilgilerinize Sunarım.
  11. R.P.

Mutemet Arşivi Sağlık Çalışanlarına Teşekkürler..

Zor Günlerden Geçtiğimiz Şu Zamanlarda Gerek Şahsım Gerekse Formum Adına Emeğini Esirgemeden Kendi Yaşamını Tehlikeye Atarak gayretli ve Öz verili Çalışmalarından Dolayı Tüm Sağlık Çalışanlarına Teşekkürlerimi İletir. Görevlerinde Başarılar Dilerim.Bu Ülke Size Minnettardır. Allah Yar ve...
  12. R.P.

Kaynaklara Taşındı Ücretli Öğretmen Ve Usta Öğretici Maaş Hesaplama (Fark Dahil) V.1.4.0.3

Fark Dahil Edildi Kullanışlı Bir Arayüze Sahip Gülerek Kullanın
  13. R.P.

Mutemet Arşivi Ocak 2020 Maaş Parametreleri

Kbs Sisteminde Açıklandı.Hayırlı ve Hayırlara Vesile Olsun
  14. R.P.

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Devlet Lojmanları Kira Bedelleri Genel Tebliğ ve Lojman Kira Hesaplama

Hayırlı Olsun. Kira bedelleri MADDE 3 – (1) Yurt içinde bulunan konutlardan aylık her bir metrekare için; a) Kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda 2,69 TL/m², b) Kalorifersiz konutlarda 4,21 TL/m², c) Kaloriferli konutlarda 5,53 TL/m², kira bedeli alınır.
  15. R.P.

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Gelir Vergisi Genel Tebliğ Seri No: 310

Gelir Vergisi Matrahları Açıklandı
  16. R.P.

Mutemet Arşivi M.E.Bakanlığı Maaşları Tek Bankada Toplama Çalışması

Arkadaşlar Meb in İl Müdürlüklerindeki tüm birimlerinin Maaş İşlemlerini Tek Bankada Toplamak gibi bir çalışması olduğu duyumu var konu ile ilgili elinde yazısı olan veya böyle bir uygulamaya dair duyumu olan varmı?
  17. R.P.

Editörün Seçimi Meb Anaokullarında Belirli Süreli İşci Çalıştırma Sözleşme Örneği ve Ücret Onayı Örneği

Arkadaşlar Meb Ana Okullarında çalıştırılan Bakıcıların sözleşmeve Ücret Onay örneğine ihtiyaç duyulduğu anlaşılmış olup bir örneği ekte sunulmuştur.Gülerek kullanın.
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys Muhasebeye Gönder Hatası

Ö.E.B. Muhasebeye gönder dediğimde Resimdeki şekilde hata almaktayım sistemsel geçici bir hata uyarısı olduğunu düşünüyorum Bu Hatayı Alan Bşka arkadaşlar varmı?
  19. R.P.

Mutemet Arşivi Maaşların Toplu Yapılması'mı Yoksa Her Okulun Kendisi yapması'mı uygun?

Meb de bir çok ilde maaşlar il ve ilçe müdürlüklerine aktarıldıktan sonra sıkıntılarda çoğaldı.Bence Her okulun maaşlarını kendi yapmasının daha mantıklı olduğunu düşünenlerdenim.bUNA gÖRE; 1-Her mutemet kendi okulundaki personelini çok daha iyi tanır ve işlemlerini çok daha sıkı takip eder...
  20. R.P.

Excel Dershane Ayrıntılı- Açıklamalı-Uygulamalı Excell Formülleri-

Birçok Arkadaşıma Gerekli Olacağına İnandığım Bu Konuyu Sizlerle Paylaşmak İstedim.Gülerek Kullanın...
  21. R.P.

Mutemet Arşivi Forum Üyelerinin Dikkatine!!!

Tüm Yönetim ve Forum Arkadaşlarım Adına Sizlere daha hızlı ve doğru bilgi vermek açısından Görev Yapmakta Olduğunuz kurumu yazmanız gerek yönetim ve gerekse yanıt vermek isteyen forum arkadaşlarım gerekse sizlerin açısından olmazsa olmaz bir konu olduğunu ve dahi kişileri teker teker...
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys Harcama Sorunu

Arkadaşlar Mys den Emekli yolluğu ödemek için sizteme kişinin tc si girildiğinde resimdeki gibi hata vermekte Kişinin tc si doğru Mernis kayıtları güncel.Bu Konuda tecrübesi olan varmı ?
  23. R.P.

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Kurban Bayramının Hayırlara Vesile Olması Dileklerimle

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْۜ Fesalli lirabbike venhar (Kevser Suresi 108.Ayet) Mealen "O halde Rabbin için namaz kıl ve kurban kes". Kurban Bayramının Tüm İnsanlık Alemine Hayırlara Vesile Olması Dileklerimle "Yaşamınızdan Sağlık,Kazancınızdan Bereket,İşlerinizden Başarı,Yuvanızdan Huzur...
  24. R.P.

Kaynaklara Taşındı Pansiyonlar Için Ambar Programı

Birisi Burhan NEÇARE Diğeri Mahmudiye İmam Hatip Lisesi Tarafından Yapılmış Ekte 2 Adet Proğram Mevcut Gülerek Kullanın.
  25. R.P.

Editörün Seçimi (Meb) Mys de Bütçe Tertipleri

Arkadaşlar MYS de Destek Hizmetler Müdürlüğünün (13.01.0.4 ) Raporlar bölümünden bütçe tertiplerini kontrol ediniz. 13.01.0.04 9.2.2.0 6 6.1 13.01.0.04 9.2.2.0 1 6.1 13.01.33.62 9.2.2.0 6.3.2 Bütçe kodlarınız yok ise buradan https://muhasebat.hmb.gov.tr/kbs-uygulamalar uygulamaya...
  26. R.P.

Editörün Seçimi Meb.k.12 e-posta Outlook Sorunu

Belirli bir süredir meb'in okullarda kullandığı k.12 e-posta adreslerinde sorunlar yaşanmaktadır Bu sorunu aşmada Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan pdf dosyası ektedir.Hayırlı İşler Dilerim.
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mosip Hakkında Bilgi

Sgk sitesinde "Uygulama Kesenek Kurumları ve SGK arasındaki evrak alışverişini ortadan kaldırarak iletişimin online yapılmasına olanak sağlamıştır. Kurumlar Ek Karşılık bildirimlerini uygulama aracılığı ile yapabilir ve listeleyebilir, faturalı alacak borçlarını uygulamadan listeleyebilir...
  28. R.P.

Mutemet Arşivi Babalar Gününüz Kutlu Olsun

29. R.P.

Programlar 5510 Memur 14 Günlük Fark Fiili Hizmet Hesaplama Programı

Eline emeğine sağlık güzel Arkadaşım paylaşımın için teşekkür ederiz.Emek verilen işin ahımı şahımı olmaz mutlaka birisinin işine yarar.Hayırlı Bayramlar.
  30. R.P.

Mutemet Arşivi Dernekleşme Ve Akabinde Sendikalaşma

İyi Akşamlar Arkadaşlar: Bilindiği üzre SGK ve Akabinde Emekli sandığı icraatları ile Çalışanın cebine elini sokmaktan çekinmez oldu.Sudan sebeplerle gelen İPC ler Kendi görevindeki başarısızlığı kişilere yüklemeye çalışan Emekli Sandığının son icraatı Askerlik borçlanmasının yapıldığı halde...
  31. R.P.

Mutemet Arşivi Hayırlı Ramazanlar

11 Ayın Sultanı Ramazan'ın Ülkemize,Tüm İslam Alemine ve Tüm İnsanlığa Barış , Huzur , Sağlık ve Bereket Getirmesi Dileklerimle Hayır ve Bereketlere Vesile Olmasını Yüce Allahtan Niyaz Ederim.
  32. R.P.

Editörün Seçimi Ücretli Öğretmen Maaş Hesaplama (Güncel 25.04.2019)

Değerli Arkadaşlar daha önceden foruma eklemiş olduğum bu çalışmamı günümüz şartlarına uyarlayarak tekrardan yüklemeyi uygun gördüm. Formüller korumasızdır.Bu nedenle sadece Giriş sayfasından .................. Yerleri ve sarı kısımdaki yerleri Doldurmanız Yeterli Olacaktır.Veriler 2019 yılı...
  33. R.P.

Teşekkür

Altın niteliğinde olan ve bir mutemedin arşivinde ve dahi bilgisinde bulunması gereken bu bilgileri toparlayarak foruma ve bizlerin bilgisine sunan Sn:Mehmet AKDEMİR beyefendiye ve bu formun Kurulmasında emeği geçenlere,İşletenlere.görev alanlara ve destek veren tüm üye dostlarımıza Sonsuz...
  34. R.P.

Editörün Seçimi Ek Ders Karşılığı Ücretli Öğretmen Maaş Bordro Hesaplama Proğramı

Değerli Arkadaşlar daha önceden foruma eklemiş olduğum bu çalışmamı günümüz şartlarına uyarlayarak tekrardan yüklemeyi uygun gördüm. Formüller korumasızdır.Bu nedenle sadece Giriş sayfasından .................. Yerleri ve sarı kısımdaki yerleri Doldurmanız Yeterli Olacaktır.Veriler 2019 yılı ilk...
  35. R.P.

Editörün Seçimi Taşeron İşci Maaş Programı

Mehmet KURU tarafından hazırlanmış olan Program 01.01.2020 tarihine kadar deneme sürümü olup bilgi edinmeniz açısından foruma yüklenmiştir.Bu Program ilgili kişinin izni ile foruma yüklenmiştir. Açıklama: Program 30 gün lisanslıdır. Programı sağlıklı olarak çalıştırabilmek için : .. Boş bir...
  36. R.P.

Editörün Seçimi İşci Maaş Proğramı

Mehmet KURU tarafından hazırlanmış olan Proğram 30 Günlük deneme sürümü olup bilgi edinmeniz açısından foruma yüklenmiştir.Bu Proğram ilgili kişinin izni ile foruma yüklenmiştir. Açıklama: Program 30 gün lisanslıdır. Programı sağlıklı olarak çalıştırabilmek için : .. Boş bir excel sayfası açın...
  37. R.P.

Editörün Seçimi Mys Harcama İşlemleri Rehberi

MYS üzerinden yapılacak bazı harcamaları açıklayan ve adım adım işlem basamaklarının anlatıldığı uygulama rehberi.İyi Günlerde Kullanın
  38. R.P.

Editörün Seçimi e-Devlet Üzerinden Maaş Sorgulama Nasıl Yapılır?

Öncelikle "www.turkiye.gov.tr" adresine gidin. Burada sayfanın sağ üst kısmında yer alan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın. Açılan ekranda belirtilen alanlara T.C. Kimlik No'nuzu ve e-Devlet şifrenizi girin. Sisteme girdikten sonra e-Hizmetlerden ya da arama bölümünden yapacağınız işlemi bulun...
  39. R.P.

Editörün Seçimi Ek Ders Mevzuat Bilgileri ve sunumu

Ek Ders İle İlgili Bilinmesi Gereken Tüm Bilgiler Bir Arada Gülerek Kullanın
Geri
Üst Alt