Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

Proğram çok güzel , Sağlık bakanlığında denge tazminatı biraz farklı hesaplanıyor.Gelir vergiside kesildiği için ,net tutardan brüte gitmek gerekiyor.Bu hususda düzenleme yapabilirseniz müteşekkir olurum.
  2. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli̇ Personel İş Göremezli̇k Rapor Kesi̇nti̇si̇

SGK ile mahsuplaşma protokolü yaparak bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.Sözleşmeli personele maaşı tam yapılır , sgk tarafından kişiye geçici iş göremezlik ücreti ödenmez.İlgili tutar kurumun emanetine aktarılır.Ödeyeceğiniz sgk prim borcundan mahsup edilir.
  3. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Kariyer Kapısı Stajyer Öğrencilerine Ödemesi Nasıl Ödeniyor?

Staj başlama ve bitiş tarihi arasındaki tüm günler ödenecek.Hafta sonu,resmi tatil vb. günlerin hepsi ödenecek.Ozetle iş günü değil.
  4. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Ekobs (Dssö Ve Denge ) Sabit Hesaplama Sorunu

Ben Ağustos ayini ekobstan Excel olarak indirdim ve uyarladim.Bu ay bu şekilde yaptım , CKYS üzerinden yapılacağı söylendi ama yetkiyi il sağlık müdürlüğü veremiyor, bakanlığın vermesi gerekiyormuş. Kimsenin kimseden haberi yok valla, mutemet halletsin !
  5. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme Genel Bütçeye Geçiş

İlgili Bakanlık yazısı ektedir.
  6. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme Genel Bütçeye Geçiş

Umarım KBS den yapılır ama KBS den yapılacağını düşünmüyorum.Ekobsdan yapılır, TDMS den ödeme emri kesileceğine MYS den ödeme emri kesilir.
  7. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlıkla Ilgili Bazı Kanunlarda Ve 375 Sayılı K.h.k. Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun.

zaten kalkmadı.sabit ek ödemelerin genel bütçeden ödenmesi ne işe yarayacak bilemedim :)
  8. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlıkla Ilgili Bazı Kanunlarda Ve 375 Sayılı K.h.k. Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun.

1-Aile hekimlerinin uzmanlık eğitimi ile ilgilidir. 2-Emekli olan uzman tabip-tabip,uzman diş hekimi-diş hekimi emekli maaşları ile ilgilidir. 13.000 den 20.000 çıktığı için 7.000*0,235445=1.648,12-TL 17.000 den 26.000 çıktığı için 9.000*0,235445=2.119,00-TL emekli maaşları artacak. 3-Ek...
  9. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli İcap Nöbetleri Resmi Ve Dini Bayram Günlerinde Artırımli Ödenir Mi ?

İcap nöbeti tutanlara bayram günleri için artırımlı ücret ödenir.Riskli birim artırımlı ücreti ödenmez.
  10. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Döner Sermaye Personelinin Maaşının Çkys' Den Yapılması Hk. Yazı

https://ckys.saglik.gov.tr/CKYS_HTML/CKYS_HTML_SB/HTML_PAGES/IKYS/Tahakkuk/Table%20of%20Contents.htm inceleyiniz.
  11. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Nöbet Usulü Çalışan Personele Kaç Saat %25 Artırımlı Bayram Ücreti Ödenir.

Aylı çalışması gereken süreden , aylık çalıştığı süreyi çıkaracaksın. Bulduğun süre ödenecek nöbet süresidir. Örnek: Aylık çalışması gereken süre: 160 Aylık çalıştığı süre : 180 Hakkettiği nöbet süresi: 180-160=20 saat Eğer kişinin bayram çalışması varsa mesela 8 saat olsun. 20 saatin, 8...
  12. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli İşçilerin Mayıs Ayı Ek Ödeme Tutarı Hesaplaması Nasıl Oluyor

Cumhurbaşkanı kararıyla daha sonra %2,5 refah payı zammı yapıldı. 1.461,22*1,025=1.497,75-TL
  13. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Döner Sermaye Personelinin Maaşının Çkys' Den Yapılması Hk. Yazı

https://ckys.saglik.gov.tr/CKYS_HTML/CKYS_HTML_SB/HTML_PAGES/IKYS/Tahakkuk/Table%20of%20Contents.htm adresindeki bilgiler işinize çok yarayacak. 1-yazılım uyarlamadan bağlı birim tanımlama işlemi yapılacak. 2-birim banka tanımı yapılacak. 3-yetkili imza tanımlama(ben yapamadım hata verdi)...
  14. Ömür Kandemir

Uğrasa uğraşa çözdüm, yarın bilgilendirme yaparım.Mayis ayı maaşı HBYS ile CKYS birebir tuttu.CKYS kullanışlı bir program değil maalesef.
  15. Ömür Kandemir

2021 Mali Yılı Sayıştay denetimi kapsamında Bakanlığımız Merkez ve Taşra Teşkilatı Harcama birimlerinin incelenmesi sonucunda; maaş ödemesi Döner Sermaye İşletme Bütçesinden yapılan Memur personel ile Sözleşmeli personelin maaş hesaplamalarının her harcama biriminin kendi merkezi bilgisayar...
  16. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 2022 Yılı Ramazan Bayramı

Hayırlı Bayramlar 👋
  17. Ömür Kandemir

Temenniler | Kutlama Emekliğe Terfi Oldum

Hayırlı olsun emekliliğiniz.:bravo::bravo::bravo:
  18. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Mutemetlik Görevine Veda Ettim ( Forumda Uzman Mutemetliğe Devam )

Hayırlısı olsun, kurtulduğunuza adınıza sevindim.
  19. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Giyim Yardımı Için Harcama Talimatı Düzenlenirmi

"İlgili mevzuatında belirtilen yetkili makamın onayı," kasıt nedir ? Defterdarlık ve mal müdürlükleri bu yüzden harcama talimatı istiyor. Bulunduğum ilde isteniyor.
  20. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Psikologların Fiili Hizmet Bildirimi

Klinik psikolog alıyor , sertifikalı psikolog almaz. Klinik psikolog 2 yıl lisansüstü eğitim alan kişidir. Klinik psikolog ile sertifikalı psikolog eşdeğer değildir. Bilginize...
  21. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Psikologların Fiili Hizmet Bildirimi

Klinik Psikolog fhz alır , psikolog almaz.
  22. Ömür Kandemir

Programlar Yersiz Ve Fazla Ödenen Kişilerden Alacakların Hesaplama Cetveli

DATA yazan yere girerek isim ekleyiniz.
  23. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sgk Işe Giriş Ve Işten Ayrılış Işlemleri Hangi Birimin Görevi.

Kim az torpilli ise o yapar :) Kendi hastanemde Personel(Özlük) birimi yapıyor.Kanaatim onların yapmasının daha doğru olduğu yönünde.
  24. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 15 Şubat Kadroya Geçen Sözleşmeli Personelin Refah Payı Bildirgesi Nasıl Olacak?

Kişi zaten 4/B den , Kadroya geçmiş yani 5510 4/1-a maddesine göre emekli olmayacak.En doğrusu dönem açtırıp girmek ama en kolay yol defterdarlık/mal müdürlüğüne yazı yazarak gelir kaydettirmek.Ben Ocak ayında o şekilde yaptım, 14 günlük fark bordrosunu KBS geç açıldığı için dönem gectikten...
  25. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Kbs Duyurusu 2022/4 Ayrı Ödenen İstisna Vergi Matrahlarının Kbs Yüklenmesi

Şubat sabit ek ödeme ve Ocak ayı sabitdisi ekledim.
  26. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Kbs Duyurusu 2022/4 Ayrı Ödenen İstisna Vergi Matrahlarının Kbs Yüklenmesi

GV istisna ve DV istisna kısımlarını 0,00 yaparak Mart ayına giriş yaptım. Zaten KBS duyurusu ile Sağlık Bakanlığı uygulaması çelişiyor.
  27. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4B Fi̇i̇li̇ Hi̇zmet 13.30.33 Nolu Belgeler Nedir Bordrolar Nasıl Hazırlanır?

1-Harun KURU arkadaşım fhz gününü 21*26/30 olarak formüllediği için o şekilde.O şekilde olması gerektiğini düşünüyor. Yorum farkı var. 2-İlgili yerlere TC siz yazacaksınız. 3- 13 ve 30 nolu bildirge gün sayısı 30 olacak.13 ve 30 nolu bildirge eksik gün girilirken eksik gün sayısı ilgi aydaki gün...
  28. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4B Fi̇i̇li̇ Hi̇zmet 13.30.33 Nolu Belgeler Nedir Bordrolar Nasıl Hazırlanır?

Bugün güncelleme yapıldı , tespit edilen hatalar düzeltildi. Ben bunu kullanıyorum gayet kullanışı ve tutarlı.Son güncel halini indirerek deneyin , hata tespit ederseniz buradan paylaşın.
  29. Ömür Kandemir

Harun KURU arkadaşımız tarafından hazırlanan bu program çok güzel , bunu kullanın. https://mutemet.net/index.php/download/2-programlarim/17-4b-fhz-hesaplama-programi-1000-kisilik
  30. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Covid-19 Olan Tabip Ek Ödemesi

Eksik gün şablonundan izin türü olarak 4 izin türünü kullanın. Görevi sırasında veya görevinden dolayı bir kazaya, yaralanmaya veya saldırıya uğrayanların bu durumlarını sağlık raporuyla belgelendirmesi ve başhekimin onaylaması halinde kullandıkları hastalık izin süreleri
  31. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük (666 K.h.k.) Ek Ödemesi Hk.

Denge Tazminatı(666 KHK) ödemesinden sadece damga vergisi kesintisi yapılır. Link: https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/01/20120101-3.pdf
  32. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Memur Maaşında Ücret Adaletsizliği...

Deveye sormuşlar ............................... ! Lafin tamamı ........................................! Durumun hulâsasi budur maalesef.
  33. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Yüklenme Senedi Ve Muteber İmzalı Müteselsil Kefalet Senedi Borç Çıkartma

https://sgb.saglik.gov.tr/TR-59440/yuklenme-senedi-ve-muteber-imzali-muteselsil-kefalet-senedi-hakkinda-genel-yazi.html İlgili yazıları inceleyiniz.
  34. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Ekobs'ta Hayat Sigortası İndirimi Yansıtılması

Bende çok bulmaya çalıştım maalesef bulamadım hatta Mehmet Akdemir hocama da söyledim oda bulamadı.
  35. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Ekobs'ta Hayat Sigortası İndirimi Yansıtılması

Kişinin 2000 TL hayat sigortası olduğunu varsayarsak , KBS 2000 TL girilir , KBS gelirin %15 şartı olduğu için 2000 TL tamamını matrahtan indiremeyecek. KBS raporlar kısmından hayat sigortası raporuna bakılacak kaç TL kullanılmış , mesela 500 TL kullanılmış , geriye kalan 1.500 TL (2.000-500)...
Geri
Üst Alt