Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçen 4/B Sözleşmeli Personellerin Atama Olurları

Atama kararlarına göre işlem tesis edilecek, daha sonra bakanlık tarafından öğrenim durumlarına göre terfi işlemi yapılacak.Maalesef bir maddi kayıpları olacaktır.
  2. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4/B Döner Sermaye Personelinin Rapor Parası Iadesi

İş bilmez,liyaktsiz kişileri döner sermaye muhasebe yetkilisi yaparlar ise olacağı budur.Kisi borcu düzenlemek işgüzarliktir.Sozlemeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda yazar, ödenen geçici iş göremezlik ücreti muhasebe hesabına yatırılarak gelir kaydedilir diye.
  3. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş Yıllara Ait Fhz Bildirimi Yapılıp Yapılmadığını Nerden Öğrenebiliriz?

2008 yılına kadar kesenek bilgi sistemi fhz için gönderilen textelere bakarak bulabilirsiniz.
  4. Ömür Kandemir

Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

İstisnaları hesaplamıyor onun için maaş iadesi alırken istisnaları almayın.
  5. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 5434 Personeli̇n Kesenekleri̇ni̇n Sehven 5510 Bi̇ldi̇ri̇lmesi̇

Ay ay derece/kademe/ek gösterge/ kıdem girin, sgk prim keseneklerini kendi hesaplıyor.
  6. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Sgk Bildiriminde Çıkış Tarihi

Şubat dönemi (15.02.2023-14.03.2023) bu tarihler arasındadır.Mart dönemi ise (15.03.2023-14.04.2023) tarihleri arasındadır.14.03.2023 tarihinde işten çıkış bildirgesi verdiğiniz için Mart ayı bildirgesi zaten veremezsiniz , vermenize de gerek yok.Mart ayı bildirgesini memur statüsünden kesenek...
  7. Ömür Kandemir

Görüş Yazıları Sözleşme Süresi Bittikten Sonra Işe Başlayan Personellere Sosyal Hakların Ödenmesinin Yapılıp Yapılmayacağı Hakkında Görüş

01.01.2021-31.12.2022 tarihleri arasında geçerli olmak üzere Sağlık Bakanlığı ile Öz Sağlık İş sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinde işçiler adına kazanılan sosyal hakların, sözleşme süresi bittikten sonra işe başlayan personellere adı geçen sendikaya üye olması halinde kazanılan...
  8. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sabi̇t Ek Ödeme Sendi̇ka Kesi̇nti̇si̇

Sendika kesintisi zaten vergi değil, adı üstünde kesinti.Yapavak bişey yok.Kisa zamanda döner sermaye bütçesinden maaş alanlarıda genel bütçeye geçirirler çünkü memur-sen parayı kaçırmaz!!! 🤭🤭🤭
  9. Ömür Kandemir

MEB çalışan arkadaş kattığını belirtmişti.Onun için KBS doğru hesaplıyor dedim.
  10. Ömür Kandemir

KBS diğer kurumlardaki denge tazminatı matrahini katmiyor mu?
  11. Ömür Kandemir

KBS den alanlar için eksik olmuyor aslında, döner sermaye bütçesinden maaş alanlar fazla almış oluyor.KBS doğru hesaplıyor.
  12. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Hakem Hastane Tarafından Onaylanan Süreler Taban Ve Teşvik Ek Ödemesi

19.maddeyi inceleyiniz.Hakem hastaneden alınan rapor süresi hastane hizmet puan ortalaması esas alınarak hesaplama yapılır.Ekobsun yaptığı işlem doğrudur.
  13. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Işçi Maaş Hesaplamaları

E beyanname güncelleme yapınız, biz verdik sıkıntı olmadı.
  14. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Işçi Maaş Hesaplamaları

Maaş ödemesi 14 ocakta yapılacağı için 2023 yılına ait istisna uygulanır.
  15. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 5434 Tabi̇ Personeli̇n Ek Göstegesi̇

Kamu yönetimi lisans bölümünü bitirmiş yazmışsınız.Onlisans yada lisans mezunu ise 3600 olur.Artik mesleki üst öğrenim şartı ek gösterge için aranmıyor.Ozel hizmet tazminatı ve yan ödeme puanı lise olarak devam eder.
  16. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Enfeksiyon Hemşiresi Ve Umke Personeli Fiili Hizmet Alırmı?

insan sağlığı için koruyucu, teşhis, tedavi ve rehabilite edici hizmetlerde çalışıyor ise "Alır" Sadece unvan yetmiyor, yukarıda paylaştığım hizmetlerde de çalışıyor olmak gerekiyor.
  17. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 5434 Tabi̇ Personeli̇n Ek Göstegesi̇

ÖHT: Lise düzeyinden 72 Ek Gösterge: 3600
  18. Ömür Kandemir

DUYURU Şubat Maaşları 11 Şubat Günü Yatacak Ve Sgk Ödemeleri Ertelenecek

KBS de böyle bir duyuru yok , merkezden gönderilecektir.
  19. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Heyet Raporlarında Hakem Hastane Belirlenmesi Ve Personelin Tıbbi Hizmet Sunum Alanı

22.maddeyi inceleyiniz.Mutemetin böyle bir görevi yok.Mutemetin görevi aldığı heyet , onaylanırsa fark yapmak.Heyet raporu ile ilgili başka bir görevi yok.
  20. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Fizyoterapist Unvanına Girilecek Tıbbi Hizmet Sunum Alanı

Ben Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde calisyorum.Fizyoterapistler için Rehabilitasyon Hizmetleri Sunum Alanı(%20) kullanılması gerekiyor!!!
  21. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 5434 Tabi Memur Ödemeye Esas Ve Emekliliğe Esas Ek Gösterge Farklılığında Yapılacak Işlemler

İstisna kısmından yapılacak!!! 5434 personel için ana ekrandan kesinlikle değişiklik yapmayın!!!
  22. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Teknikeri Iken Şef Kadrosuna Atanan Ek Göstergesi Kaç Olmalıdır?

Evet. Yüksek öğrenim görmesi 3600 alması için yeterli.
  23. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Ek Gösterge 3600 Değişikliğini De İçeren 7417 Sayılı Kanun Resmi Gazetede Yayınlanmıştır.

Ek gösterge aynı , özel hizmet tazminatı ve yan ödeme eskisi gibi farklı olacak.
  24. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Personelin Maaş Hesabını Kapatması

Bırakın istediğini yapsın , sonuçta hiç birşey olmayacak. kendi mağdur olup,hesap açtıracak.
  25. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Taksi Ücreti

Taksi ücreti ödemesi sadece şehir içi ulaşım ile ilgilidir.Şehirler arası için ödeme yapılamaz.
  26. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Tabip Ve Tabip Dışı Ek Ödeme Katsayısı Nasıl Bulunur?

Bakanlık belirliyor ama nasıl hesaplandığını şöyle anlatabilirim. -Bakanlık gelirin % kaçının dağıtılacağını belirliyor.Genelde %35 , %36 karar veriyor. Sağlık tesisinin 2.687.036,87 TL gelir var ise 2.687.036,87*0,35=940.462,90 dağıtılacak tutardır. tabip oranın hesaplanması: genelde tabip...
  27. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Heyet Raporların Hakem Hastane Tarafından Onaylanma Süreci

Kasım ayının son haftası Anyalya'da yapılan Ekobs eğitim slaytı
  28. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Okullarda Çalışan Okul Sağlığı Hemşirelerin Fiili Hizmet Zammı

Hemşirenin okulda sunduğu hizmet ; koruyucu,teşhis,tedavi ve rehabilite edici hizmetlere giriyor ise verilmesi gerekmektedir.
  29. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Mutemetlikte Hem Hazırlayan Hem Onaylayan Olmak

Puantaj hazırlamak mutemetin görevi değil, birim sorumlusunun ve idari ve mali işler müdürünün sorumluluğundadır.
  30. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Maaş 2022 Avans Bütçe Kodu

Bir önceki ayın aynısını yaptım , avanslı yapmaya çalıştım ama maalesef kod yok.
  31. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Maaş 2022 Avans Bütçe Kodu

Ben bugün denedim, avans kodu bulamadım.Eskisi gibi yaptım.Avans kodu kesintide(alacak) geliyor , borç kisiminda çıkmıyor!
  32. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirisinin- Mys Emanetten Denkleştirilmesi

Benim yaptığım yöntem kısa bir yol.Mal müdürlüğü onaylamasina gerek kalmadan hepsini gönderiyorum.mal müdürlüğü/ defterdarlık emanetteki tüm tutarları gönderdikten sonra onaylama yapıyor.Ozetle emanetleri onaylamak için mal müdürlüğü/ defterdarlık ara onayına ihtiyaç kalmıyor.
Geri
Üst Alt