Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 5434 Tabi Memur Ödemeye Esas Ve Emekliliğe Esas Ek Gösterge Farklılığında Yapılacak Işlemler

İstisna dan 3600 yapınca önyüz e atıyor terfide görünmüyor. Ben bu şekilde yaptığımda keseneklerde ne gibi sıkıntı yaşanır.
  2. Mutemet Arşivi 5510/5434 Bildirgelerin Mys Yansımaması

Bazen biraz geç düşebiliyor yarın düşmüş olur
  3. Çözümlendi | Kilitli Koruyucu Giyim Yardımı Alan Memura, 657 Dmk Göre Giyecek Yardımı Verilmi?

Toplu sözleşme ile koruyucu giyim yardımı alan memura, 657 dmk göre giyecek yardımı verilmesinde bir sakınca varmıdır.
  4. Mutemet Arşivi Temmuz 2022 Maaşında Memur İşçi Gelir Vergisi İstisna Tutarı

Vergi dilimleri farklı olanlarda aynı tutarda istisna uyguluyor
  5. Mutemet Arşivi Temmuz 2022 Maaşında Memur İşçi Gelir Vergisi İstisna Tutarı

Memur gelir vergisi istisna tutarı ne kadar oldu. Bugün KBS memur maaşını hesaplattım 1051.11 TL istisna uyguladı ben 825 tl olarak biliyorum bununla ilgili atladığım birşey mi var.
  6. Çözümlendi | Kilitli Mys De Işçi Avans Harcama Ve Mys Oluşturma

Normal her ay ödediğimiz gibi ödeyeceğiz avans yok 1656923244 İlgili duyuru ektedir.
  7. Çözümlendi | Kilitli Memur Vekalet Aylığı Eğitim Süresince Kesilirmi?

Merhaba, Vekaleten şube müdürlüğü yapan personel yaptığı iş ile ilgili 11 gün eğitime gitti. Vekalet ücreti ödemelerinde fiilen görevi yerine getirme şartı var ve izin,rapor, eğitim gibi nedenlerle göreve ara verenlere zam ve tazminatlar ödenmeyeceği belirtiliyor. Eğitime gittiği süreyi düşerek...
  8. Çözümlendi | Kilitli Yeni Personel Için Yapılması Gerekenler

Sizin kurumda işe başladığı tarihi gireceksiniz
  9. Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

Teşekkürler evet dediğiniz gibi yapılabilir ama aynı zamanda çağrı açmıştım sistemi belki düzeltirler diye biraz bekleyip öyle yaparım.
  10. Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

Memur farkları tek ödeme emri yapıldı ama 5510 kesenek ikiye bölündü mys-sgk eşleştirmesi yaparken iki bildirgeyi seçiyorum Çoklu emanet seçimlerinde tek bir borç seçebilirsiniz uyarısı alıyorum. nasıl eşleştirme yapabilirim.
  11. Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

Fark keseneklerini dün sgk kesenek sistemine yükledim ama mys-sgk eşleştirmesi yapmak istediğimde herhangi bir borç kaydı yoktur uyarısı alıyorum
  12. Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

Günaydın fark keseneklerinin hepsinde K-300 hatası alıyorum. sistemden midir biraz daha mı bekliyelim.
  13. Çözümlendi | Kilitli Mys Sistemi Açılmıyor

Evet aynen dediğiniz gibi oluyor zaten hep maaş dönemi bu sıkıntıları yaşıyoruz maalesef
  14. Çözümlendi | Kilitli Mys Sistemi Açılmıyor

Mys sistemi 2 gündür açılmıyor haftasonu olduğu için olabilir mi.
  15. Çözümlendi | Kilitli müdürlük vekalet ücreti

Evet görevlendirildiği birim tarafından ödenir
  16. Çözümlendi | Kilitli MYS kullanıcıdaha önceden tanımlanmış hatası

Kbs anasayfa çağrı merkezi linkinden çağrı açın tc adınız ve mail adresini belirterek sorunu yazarsanız kimlik yönetim sistemindeki eski rolünüzü silecekler sizde yeniden rol tanımlama yapacaksınız
  17. Editörün Seçimi 696 KHK Kapsamında Çalışan İşçilerin İşkolu (işe giriş bildirgesi) Güncellemesi ve İşyeri Kodu Güncellemesi

Güncellemenin 4.resimdeki işkolunun altındaki ÇSGB dosya numarası olan kısmı doldurmamız gerekir mi
  18. Editörün Seçimi 696 KHK Kapsamında Çalışan İşçilerin İşkolu (işe giriş bildirgesi) Güncellemesi ve İşyeri Kodu Güncellemesi

ilk önce sgk müdürlüğüne yazı yazıp işkolu değişikliklerini mi yapalım, yoksa sizin gönderdiğiniz linkten güncelleme yaptıktan sonra mı işkolu için yazı yazmak doğru olur
  19. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

https://www.kamuiscileri.net/tag/sgk-is-kolu-degisikligi-2020-43-sayili-genelge 1603730636 Sgk genelgesi yayınlandı
  20. Çözümlendi | Kilitli KBS Terfi Uyarı

Derece kademe değişmediği için uyarı veriyor kaydedin keseneklerde sıkıntı olmaz
  21. Çözümlendi | Kilitli Öğretmen kırtasiye ödemesi

Merhaba 17.09.2020 tarihinde ölen öğretmene 2020 yılı kırtasiye yardımı ödemesi yapılır mı
  22. Mutemet Arşivi MYS Onay ve Gönderme İşlemleri Yapılamıyor

aynı hata bende de var sanırım sistemsel arakadaşlar
  23. Çözümlendi | Kilitli MYS Sorun Bildirme

kbs anasayfadaki çağrı merkezine çağrı açabilirsiniz
  24. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan işçinin sgk prim bildirgesi

Teşekkürler Hata yaptıkça öğreniyoruz.
  25. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan işçinin sgk prim bildirgesi

Tahakkuk yapıldı sgk prim kesintileri uygulandı kişiye tediye ödendi. Ceza yememek için ne yapmam lazım. Temmuz dönemine manuel bildirge versem olur mu.
  26. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan işçinin sgk prim bildirgesi

Kişinin primini sgk ya hiç bildirmesem herhangi bir sıkıntı olur mu
  27. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan işçinin sgk prim bildirgesi

Merhaba, 14.07.2020 tarihinde emekli olarak işten çıkışı yapılan daimi işçiye 27.07.2020 tarihindeki ödenen ek tediyesinin temmuz dönemi sgk primini göndermek istediğimde Sgk e-bildirge sisteminde ''sigortalının işten ayrılış bildirgesi verildiği halde, işten ayrılış tarihinden sonra işe giriş...
Geri
Üst Alt