Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

209 dahil mi acaba Harun Bey. 209 dan kesilecek diye biliyorum
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

Ödeme emri belgesi kesinti kısmı için belirtmiş olduğunuz kod doğru. (Anlaşılan şirket eğer ziraat bankası ise eğer)
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Emekli yolluğu

Merhabalar. Emekli yolluğu hesaplanırken sadece kişi baz alınarak hesaplama yapılır yoksa Sürekli görev yolluğunda olguğu gibi çocuk ve eşe de ödeme yapılır mı acaba ?
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

Sayın Hocam ziraat ile anlaşmalıyız onların bize sunduğu bir sistem şu an için yok kesintisini sonuçta benim yapmam gerekir fakat bu keintiyi nereye yapmam gerekiyor o belli değil.
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

Merhabalar. KBS'de nisan ayı için maaş hesaplama yapınca böyle bir uyarı veriyor ne kesinti kısmında ne de maaş bilgi girişinde BES kesintisi ile ilgili bir kısım göremedim. Personel No : .......... ADI SOYADI: .............. DOĞUM TARİHİ: 15/07/1982 Bu personel için Zorunlu Bireysel Emeklilik...
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4/b diş tabibi dssö ve 375 nasıl hesaplanır

209 Sabit ödeme kesenekleride aynı şekilde diğer tabipler ile birlikte verilir ek mahiyette sadece bir dönem olarak.
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4/b diş tabibi dssö ve 375 nasıl hesaplanır

Merhabalar. 4b olarak göreve başlayan diş tabibinin 209 ve 375 ek ödeme oranları da diğer 657 de ki Diş tabipleri ise aynıdır. bordrolar için https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-mutemet-excel-word-programlari-indir sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ücretsiz izne ayrılacak personel için kıst maaş

Merhabalar. Konu ile benzer olduğu için bu başlık altında açtım sorunumu. Kurumuda 5510 sonrası personelimiz var personel ücretsiz izinde olduğu için sadece ssk %12 primi yatırdım Kasım ayı için. (15 Kasım maaşı) bu personel 14.11.2016 da ücretsiz izin dönüşü işe tekrar başladı bu arkadasın...
Geri
Üst Alt