Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi MUTEMETLİK YAPAN PERSONEL EK ÖDEMELERİ

admin de öyle söylemek istememiş bence.
  2. Ali Selvi

Arkadaşım sadece maaş yapıyorsan alamazsın. alırsan yanlış yapmış olursun benden uyarması aktif olarak o ayki ek ödeme hesaplamasında bulunan mutemetlerden en fazla iki kişi alabiliyor.
  3. Ali Selvi

aktif olarak o ayki döner sermaye hesabında bulunmanız gerekir. Eğer sadece maaş mutemeti olarak görev yapıyorsanız ek ödeme hesabı ile alakanız yoksa alamazsınız.
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi bir yıl dolmadan geri gelen personelimin sürekli görev yolluğu

lise mezunu belli şartları taşıması durumunda 2 ye düşebilir. bu konuya dikkat ediniz.
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemetler Siz Hangi....???

Ben o evreye ulaşamadım daha :)
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemetler Siz Hangi....???

dönülmez akşamın ufkundayım.
  7. Ali Selvi

Mutemet Arşivi mesai dışı

Geçici görevli olarak tam zamanlı mı görevlendirilmiş? Örneğin a hastanesinden b hastanesine 3 aylığına görevlendirildi ise 3 ay boyunca b hastanesi emrinde görev yapmak zorundadır. bu 3 ay içerisinden aksi bir görevlendirme olmadıkça başka bir yerde görev yapamaz (kadrosunun bulunduğu hastane...
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS'ye Yanlış Girilen Kademe Nasıl Düzeltilebilir

Maas hesaplanmissa geri almaz, sildirmez. Ana ekrandan degistirmeyi denedinizmi.
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS Duyuru Direk Link

eskiden şu adresten ulaşıyordum şimdi o sayfa çıkıyor https://portal.muhasebat.gov.tr/mgmportal/faces/giris?_afrLoop=6118502004965700&_afrWindowMode=0&_adf.ctrl-state=1al54os1lx_13
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kıdem yılları.

kbs ara boşlukları olanları kıdemden düşüyor örneğin ucretsiz izin ve askerlik gibi buna dikkat etmek lazım direk işe başlamadan hesaplayınca yanlışlıklar olabilir.
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Taşeron işçilere kadro müjdesi!

Bu iş AYM den döner bence.
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Taşeron işçilere kadro müjdesi!

Gih sınıfında bilgisayar işletmeni kadrosundayım. Bu kadroyu alabilmek için KPSS den 91 puan alarak sıralamada ilk 500 e girdim. Küçümsemek için söylemiyorum ama bu ülkede 80 90 küsür puan alıp atanamayan onca mezun (özellikle oğretmenler) varken sırf seçim vaadi için hiç bir kritere tabi...
  13. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4924 ten Kadroya Geçiş

geçmiş olsun admin.
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Bu Toprakları Vatan Yapan Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Var olma sebebimiz aziz şehitlerimiz. Allah sizlerden razı olsun ki ekmeğini yiyip suyunu içebildiğimiz bir vatanımız var. Kimileri değerini bilmese de...
  15. Ali Selvi

Öneri | İstek ve Şikayetler Site MEB'in Filtresine Takılıyor

Portalda olabilir ama forumda reklam olmasa daha iyi olur.
  16. Ali Selvi

Öneri | İstek ve Şikayetler Site MEB'in Filtresine Takılıyor

sağlık bak. filtresine de takılıyor malesef.
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemet zimmetine para geçirdi.

Tecrübe böyle diyorsa doğrudur. Dağılın beyler. :)
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yarı Zamanlı Çalışma Ve Maaş Ödemesi

EK ödeme konusunda ek ödeme daire başkanlığı ile görüşmenizde fayda var ben aradım henüz böyle bir telep gelmedi bir karar alınmış değil denildi bana.( benim görüşüm performansın da çalıştığı kadar. yarım ödenmesi yönünden)
  19. Ali Selvi

hangi kurum sizinki ek ders/ek ödeme gibi ödemeler varmı?
  20. Ali Selvi

7/F De sıkıntı yok tam maaş yapılacak ek ödeme /ek ders alıyorsa onlarda kesinti yapılacak.
  21. Ali Selvi

Geniş çaplı makale hazırlanıp her platformda yayınlanmalı.
  22. Ali Selvi

Yarı zamanlı çalışma iki türlü çıktı birincisi ilk çocuk için 2 ikinci çocuk için 4 üç ve üzeri çocuk için 6 ay yarı zamanlı çalış ve tam maaş al. İkincisi ise cocuk okula başlayana kadar yarı zamanlı çalış ama yarım maaş al (bunun hakkında gerekli düzenlemeler yapılmadı)
  23. Ali Selvi

ben bana verilen dilekçeyi bir üst birimimiz olan sekreterliğe gönderdim. sekreterlik cevabından henüz gerekli düzenlemelerin yapılmadığı için bu haktan faydalanamaz dedi.
  24. Ali Selvi

Surekli yurt disinda yaptigi tatil fotolarini sosyal medyada paylasinca muduru killanmis. :)
  25. Ali Selvi

Show haberde de cikti 1000 personelden her ay 10 tl kesmis toplam 700.000 calmis. Birde muhabir bir kac kisiye mokrofon uzatti her ay bordronuza bakiyormusunuz diye hic evet diyen yok.
  26. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Gih sınıfı üzerine soru önergesini cevaplandırdı.

Herşeyi 657 ye yüklemişler. Sanki diğer hizmet sınıfları 657 ye bağlı değil. Sağlık bakanlığından başka ne beklenebilirdi ki. Doktor bakanlığı diye boşuna söylememişler. Diğer kurumlar kendi personellerine iyileştirmeler yaparken sağlık bakanlığı sadece sağlık hizmeleri ve yardımcı sağlık...
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Zamlar ve Tazminatlar

Kbs de hepsonin gincel hali var.
  28. Ali Selvi

Aynen katılıyorum ben de çok rahatsız oluyorum. Zaten nerede mutemetim desek bizim bir mutemet vardı şöyle adiydi böyle şer....siz di diye devam eden cümlelerden bıktık.
  29. Ali Selvi

Mutemet Arşivi DMİS KULLANIMI

döner hesaplasa da bizi kurtarsa.
  30. Ali Selvi

Mutemet Arşivi DMİS KULLANIMI

yani maliye bakanlığı bünyesinde mi oluşturulacak kbs gibi. eğer öyle ise çok büyük bir iş. bence ekobs tarzı veri toplama amaçlı oluşturulacak bir bilgi sistemi olacaktır. bizlere kbs gibi hesaplama yaptırabilecek bir sistem olacağını sanmıyorum. Extra bir iş daha geliyor desenize.
  31. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Meai Dışı Tavan ve Hakuk

Esasında toplu iş sözleşmesinde mesai içi tavan artırılmıştır. "209 un 5. maddesi 2. fıkrasında yer alan "%150" ibaresi "%170" olarak uygulanır diyor. 209. un 5. maddesi tabip dışı için hakuk 150 olarak belirlenmiştir. bu sebeple hakuk 170 olmuştur. Diğer tarafdan mesai dışı hakuk ta tabip...
  32. Ali Selvi

konuyla ilgili ayrıntılı makale https://www.maasmutemeti.com/haber/771/6663-torba-yasa-memurlara-hangi-haklari-getirmistir
  33. Ali Selvi

kimlerin ne şekilde bu haktan faydalandırılacağını bakanlar kurulu belirler denilmiş ama henüz bir bak. kurulu kararı yok. o yüzden yasa çıkmasına rağmen bu haktan kimse yararlanamıyor. kurumlar da gerekli güncellemeleri henüz yapmadı (maliye bakanlığı ve sgk)
  34. Ali Selvi

Toplu iş sözleşmesi gereği artırılan hakuk nasıl ki 0,40 dan 0,45 e çıkmışsa yine toplu iş sözleşmesi gereği artırılan tavan mesai içi için 1,50 iken mesai dışı için 0,30, artırılmış hali ile 1,70 iken 0,34 olması gerekmez mi? TİS öncesi Mesai dışı hakuk :0,40 Mesai dışı tavan : 0,30...
  35. Ali Selvi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi şubat itibariyle mesai dışı belası yeniden başımızda. Şubatta mesai dışı çalışma yapılıp ek ödeme hesaplayan varsa sormak istediğim bir konu var. Tabip dışı personelin Mesai dışı tavan ek ödeme katsayısı Toplu iş sözleşmesi gereği artırılacak mı? Tabip dışı...
  36. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Gelir vergisi hesaplama

110.000 i bulan %27 ye giriyor tamam ama %35 için rakam kaç?
  37. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sabit Ek Ödeme Hesaplama Programı

Hayırlı olsun. Şimdi bir de geçiş aşaması sancıları ve yeni sistemin getireceği kısıtlamalar. Uyum -öğrenme süreci...
  38. Ali Selvi

bu konu ile alakalı olamak üzere kafama takılan bir husus var VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2016/1 de 12.600 TL'ye kadar 15% 30.000 TL'nin 12.600 TL'si için 1.890 TL, fazlası 20% 69.000 TL'nin 30.000 TL'si için 5.370 TL, (ücret gelirlerinde 110.000 TL'nin 30.000 TL'si için...
  39. Ali Selvi

Bence cok guzel bir calusma olmus. Yazdirip arsivliyoeum tesekkurler.
Geri
Üst Alt