Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Toplu İş Sözleşmesi Fark Ödemesi Ek Bildirge.

Onu kabul etmiyor hocam fark bildirgede sadece pek tutarı alanı var
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Toplu İş Sözleşmesi Fark Ödemesi Ek Bildirge.

Fark bildirgelerini vermek için fark xml şablonu olan var mı?
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi 2023-2024 Toplu Iş Sözleşmesi

Yaşar hocam bu güncellenen madde 36 ne anlatmak istemiş. Tam olarak anlayamadım ben.
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2023 Mayıs Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) Yıllık %39,59, Aylık %0,04 Oldu

Enflasyon farkı da yeterli düzeyde olmazsa en düşük memur maaşını nasıl 22 bin yapacaklar % olarak mı zam verecekler seyyanen mi en düşük üzerinde maaş alan memularda artış ne şekilde olacak aklımda deli sorular?
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Acil Serviste Bulunan Eczane,Sarf Depo,Cep Depo'da Çalışan Personellere Artırımılı Nöbet Ödemesi

Yeri neresi olursa olsun asıl yaptıkları iş acilde hasta bakım hizmeti değil de depo ve eczane hizmeti olduğu için depo ve eczanelerin bir bölümü olarak kabul ediliyor ve artırımlı ödenmiyor. Yazı gayet açık.
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçen 4/B Sözleşmeli Personellerin Atama Olurları

4/intibakları il sağlık müdürlükleri ve görevli bulundukları kurumlar tarafından yapıldığı için bakanlıkta bunların intibak kayıtları yok. ÇKYS de var ama bakanlık bunları dikkate almıyor ne yazık ki. Personeller tekrar dilekçe ile bakanlıktan intibak tahsisi talep edecekler. Siz gelen...
  7. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2023 Nisan Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) %2,39

Ölçülen %2,39 hissedilen %30 :embarras:
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Döner Sermaye Personelinin Rapor Parası Iadesi

Bir üst yazı ile saymanlığınıza kişiye yatan paranın tahsil edilerek bütçenize gelir kaydedilmesini talep edin. Saymanlık kişi borcu dosyası açmayacak diğer çeşitli gelirler ve karlar hesabı olması lazım o hesaba alıp gelir kaydedecek.
  9. Ali Selvi

Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

Haklısınız çok personeli olan yerler için baya uğraştırır.
  10. Ali Selvi

Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

Sağlık bakanlığı için bende soruşturdum net bir bilgiye ulaşamadım. Bunlar durur durur ayın 14 ünde gönderirirler. Sonrasında iade al kadrolu maaş yap bir sürü sıkıntı. İade problem değil alınır ancak kbs aynı aya maaş hesabını yanlış yapıyor. Mecbur manuel yapmak gerekiyor.
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kurum Hedef Katsayısının Hesaplanmasına İlişkin Yönergenin Uygulanmasına Yönelik Usul Ve Esaslar

Bakanlık illerden bu iş için görevlendirilmek üzere bir asıl ve bir yedek personel bilgisi talep etti. Sanırım işler o personeller üzerinden yürüyecek.
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kurum Hedef Katsayısının Hesaplanmasına İlişkin Yönergenin Uygulanmasına Yönelik Usul Ve Esaslar

Bu katsayıyı kim hesaplayacak. Hastaneler kendileri mi hesaplayacak yoksa girilen kalite verilerine ve hbys verilerine istinaden bakanlık mı belirleyecek?
  13. Ali Selvi

Temenniler | Kutlama Teşekkürler.

Çok geçmiş olsun. Rabbim sizlere sabır ve güç nasip etsin.
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Depremden Zarar Gören Il Ve Ilçelerdeki Personelin Maaş Durumu

Buradan yazdıklarımızı okuyan ve depremden etkilenen tüm arkadaşlarımıza. maaş ve diğer ertelenemeyen ödemeleriniz için elimden geleni yapmaya hazırım. özel mesaj ile irtibata geçerseniz elimden geleni yaparım.
  15. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Geçmiş Olsun Türkiye

Bölgede yaşayan ve depremden etkilenen tüm arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun.
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Aralık 2022 Dönemi Ek Ödemelerinin Vergi Dilimleri Ne Olmalıdır?

Bu konuda ben de Yaşar bey gibi düşünüyorum. Bir ödemeye ait vergilendirme ödemenin tahakkuk ettiği tarihteki vergi dilimi ne ise ona göre yapılıyor. Burada tahakkuk tarihi önemli olduğu için ve biz bu ödemeleri her ne kadar ocak ayı içerisinde ödemiş olsak ta TDMS sistemine tahakkuk tarihi...
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaşlar İle % 13,52 İlave Ödemeleri̇n Hesaplanmasına İli̇şki̇n Kbs Duyurusu

Yasin hocam referans tanımlama ekranı nerede hangi menü altında oluyor bulamadım da
  18. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaşlar İle % 13,52 İlave Ödemeleri̇n Hesaplanmasına İli̇şki̇n Kbs Duyurusu

Ben de de aynı durum var 12 ocakta yeni atanan kadrolu personele münferit tam + kıst yeni katsayıdan maaş hesapladı sistem. Ancak şimdi refah payı tam ve refah payı kıst şekilinde refah payı hesaplaması yapıyor. Refah payı bordrolarını silemiyorum.
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kıst Sabit Ek Ödeme + Kıst Maaş Hesaplama Hk.

Buradan kıst hesaplayabilirsiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/programlar/sabit-ek-oedeme-375-denge-tazminati-ve-209-dssoe-programi.290/
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 696 Khk Ile Sürekli Işçi Kadrolarına Geçirilen Personelin Ücret Ödeme Zamanı Nedir.

696 KHK Ile Sürekli Işçi Kadrolarına geçirilen Personelin Ücret Ödeme Zamanı Nedir? ayın 15'i mi 14'ü mü dayanağı belge nedir?
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Heyet Raporların Hakem Hastane Tarafından Onaylanma Süreci

Ek ödeme için Bildiğim kadarıyla cevaplayayım. 1. Personel kesinlikle raporunun hakem hastaneye gönderilmesini talep edecek. Personel talebi olmadan başhekimlik te hakem hastaneye gönderebilir. Ancak personel talebi olmazsa göndermeyebilir de bu durumda personel bu muafiyetten faydalanamaz. 2-...
  22. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Mutemetlikte Hem Hazırlayan Hem Onaylayan Olmak

Memuriyete ilk atandığımda hem taşınır hem satınalma işlerini yapıyordum. Müfettiş sen hem malzemeyi satın alıp hem de malzeme geldiğinde onu teslim alamazsın farklı kişiler yapmalı diye rapor tutmuş ve uyarmıştı. Bu da ona benziyor.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Çkys Sabit Ek Ödeme Hesaplaması Hatası Hk.(Bir Önceki Dönemdeki Bordroları Kesinleştirmelisiniz)

Ekim ayı maaş matrahının girilmesi yada ekim maaşın kesinleştirilmesi gerekiyor.
  24. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Çkys Sabit Ek Ödeme Hesaplaması Hatası Hk.(Bir Önceki Dönemdeki Bordroları Kesinleştirmelisiniz)

Matrahı diğer değil maaş olarak yükleyin yada kabul etmezse ekime maaş hesaplayıp kesintleştirin.
  25. Ali Selvi

Ekim ayı maaşını yapıp kesinleştirmeyince kasım sabit hesaplattırmıyor ÇKYS.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Döner Matrah Hangi Aya Girilmesi Gerekir?

En son aldıklarımızı ve matraha yüklenmeyenleri maaş yaptığımız aya yüklüyoruz.
  27. Ali Selvi

Programlar Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı

Ali Selvi kullanıcı adlı kişi Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Hızlandırma ve Görsel düzenlemeler yapıldı Güncellemenin devamını inceleyin...
  28. Ali Selvi

Diğer Programlar Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı - Hızlandırma ve Görsel düzenlemeler yapıldı

Sekmeler arası geçiş hızlandırması ve çeşitli görsel düzenlemeler yapılmıştır.
  29. Ali Selvi

Diğer Programlar Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı - Hatalar giderildi

1-Tespit edilen çeşitli hatalar giderildi 2- Bordro ekranındaki gecikme ve dalgalanma giderildi.
  30. Ali Selvi

Ali Selvi kullanıcı adlı kişi Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Hatalar giderildi Güncellemenin devamını inceleyin...
  31. Ali Selvi

Diğer Programlar Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı V_032022

Bildiğiniz üzere Sağlık bakanlığında 209 DSSÖ ve 375 Denge tazminatı ödemeleri KBS ye aktarıldığından beri EKOBS sistemi bu bordroları hesaplamaya kapattı. Ancak Maaşını KBS dışından alan personeller ve geçmişe dönük sabit ödemesi yapmak zorunda olanlar için ve sabit iadesi alacak olanlar için...
  32. Ali Selvi

Ali Selvi Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı - Tam ve kıst olarak Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ aynı ekranda hazırlayabilir. Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  33. Ali Selvi

Excel Soru Excel Makro Etkinleştirme Sorunu

Hocam çok teşekkür ediyorum ben bunu nasıl atlamışım. Bazen gözümün önündekini göremez oluyorum.
  34. Ali Selvi

Hocam sorması sorun değil makroları kullanamıyorum etkinleştirilmemiş diyor sürekli. Makro ekleyemiyorum.
  35. Ali Selvi

Excel 2019 kullanıyorum. Makroları resimdeki gibi etkinleştirip excel i defalarca kapatıp açmama rağmen makrolar etkinleşmiyor. Başka bir yolu var mı? Yardımcı olabilecek arkadaş var mı aceba? Sürekli bu uyarıyı alıyorum.
  36. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Giyim Yardımında Teknik Hiz. Sınıfı

Ömür hocam hastanede çalışan teknik hizmetler sınıfı personele hangi giyim eşyasının verilmesi gerekiyor. Zira 2 sayılı cetvelde sayılan 3 maddeye de girmiyor bu personeller.
  37. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sabit Farkı Kbs Den Nasıl Verilir

Bildiğim kadarıyla KBS şu an için bu işlemi yapmıyor. Yani terfiye bağlı sabit farkını vermiyor. Ne yazıkki manuel bordro ile MYS den ödemeniz gerekiyor.
Geri
Üst Alt