Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 672 SAYILI KHK İLE GÖREVDEN İHRAÇ EDİLENLER

peki atılanlardan neden açığa alınma tarihinden itibaren iade alınmıyor. Sonuçta açığa alındığı tarihten itibaren tedbir gereği çalışmamış görevinden uzaklaştırılmış.
  2. Ali Selvi

Şimdi benim burada anlamadığım bir konu var açığa alınmış olan personele 15.08.2016 tarihinde ödediğimiz 2/3 maaşı 01.09.2016 tarihli KHK ile atılmış olanlar için 1-14 eylül arasını 14 günlük kısmını (kişi açığa alındığı sürelerde çalışmadığı halde) iade alıyoruz. peki görevine iade edilenlere...
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS-Duyuru

muhasebeye gönder yapacaksınız yoksa pers. bildirimi ve icmal eksik çıkıyor. ekine mif banka listesi pers. bildirimi ve icmal koydum ben.
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Gorevden atilma

kbs ye resmi gazete tarihi olan 1 eylülü yazdım. Sümer hocanın söylediği seçenek sanırım açığa alınmalar için konulmuş.
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Gorevden atilma

672 sayılı khk gereği ihraç edilen kamu görevlilerinin sgk ayrlış seçeneği ne olacak? 1- görevine son verildi 2- meslekten çıkarıldı 3-kamu görevinden çıkarıldı 4- görevden uzaklaştırma (aylık kesenek prim ödenmemesi şartıyla)
  6. Ali Selvi

ödediğimiz 2/3 ün birde 14 günlük kısmını mı bulacağız. ne olsa mutemetin başına patlıyor be.
  7. Ali Selvi

KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME OLAĞANÜSTÜ HAL KAPSAMINDA KAMU PERSONELİNE İLİŞKİN ALINAN TEDBİRLERE DAİR KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Karar Sayısı: KHK/672 Olağanüstü hal kapsamında kamu personeline ilişkin bazı tedbirler alınması; Anayasanın 121 inci maddesi ile 25/10/1983 tarihli ve 2935...
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Aylik mesai tamamlama

Evet idari izinli günlerde tutulan nöbetlere daha sonra izin kullandırılacak.
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4 B li tutuklanırsa

yanlış yönlendirmek istemem ama bu tür durumlarda 5510 sonrası gibi hareket etmemiz isteniyor.
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Bayram nöbetleri hakkında makale

Anlayamadığım bir konu var 4 temmuz yarım gün 8 temmuz tam gün idari izinli sayılmamıza rağmen Temmuz Ayı Çalışma Süresinin Hesaplanması: Temmuz ayında 10 gün hafta sonu, 3 gün Ramazan Bayramı ,16 gün mesai ve 1,5 gün idari izin vardır 16 x 8=128 saat 04/07/2016 günü=5 saat(Başbakanlık...
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 3000 üye olduk :)

nice 3000 lere
  12. Ali Selvi

Programlar Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu

bu konuyu baştan tararsanız cevabınızı bulabilirsiniz. defalarca yazılmıştır.
  13. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS-Duyuru Açığa alınma

Açığa alınan 5510 sonrası personele bölge tazminatı hesaplamamış kbs. bildiğim kadarıyla bölge tazminatı fiilen çalışmaya bağlı olduğu için zaten ödenmemesi gerekiyor değil mi?
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Açığa alma

buradaki yanlışlık skg devlet primlerinin tamamını değil de 1/2 kısmını istemesi gerekiyordu bu tamamını istemiş.
  15. Ali Selvi

Kişi değil iyi bakarsanız devlet paylarını sgk dan isteyin demiş öyle de olması gerekiyor devletin kişi adına fazla ödediği sgk primleri istenmeli( ben personelden alıyorum. sgkdan istemiyorum) zaten göndermiyorlarlar
  16. Ali Selvi

evet sendika ödeneği alınmayacak ama sendika kesintisi alınacak dye biliyorum düzeltmeyi yapınız.
  17. Ali Selvi

Tekrar yüklüyorum. Kontrol ettim. Bendeki bekar olduğu için aile ve çocuk yard. yok ona göre düzenlenmiştir.
  18. Ali Selvi

değişiklikleri sadece tam aylıktan yapıyoruz, bir de soldaki iade gün sayısını kendinize göre düzenliyorsunuz
  19. Ali Selvi

Ben atmıştım 5510sonrası için bir bakın hata varsa yazın dedim kimseden donus olmadı https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-aciga-alinma-kisi-borcu
  20. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

kişiden alacağız göreve dönerse, iade edilecek maaşından sgk primi kesmeyeceğiz öylemi?
  21. Ali Selvi

15.07 De maaşını alıdıktan sonra açığa alınan personelin (5510 sonrası) açığa alındığı tarihten 14/08 e kadarki maaşının 1/3 ünü ve emekli keseneklerini yarısını iade alıyoruz. Peki yapılacak işlemler nelerdir? 1- kbs den yapılacak işlem 2- sgk dan yapılacak işlem? (işe giriş çıkış yada başka...
  22. Ali Selvi

Tanışma Ankara Merhaba

Hoşgeldiniz.
  23. Ali Selvi

5510 sonrası personel için kıst açığa alma bordrosu hazırladım. kontrol edermisiniz
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi GÖREVİNE SON VERİLENLER HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

5510 sonrası personel 15.07 de ödenen maaşının kesenekleri zaten ödendi. onu muhasebeden mahsup edemeyiz. ancak kişiden mi geri istiyorsunuz yoksa sgk dan mı? birde görevden ayrıldığı tarihten itibaren 2/3 maaş nasıl hesaplıyorsunuz?
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Ödemeleri

Yasal dayanağını bilmiyorum ama. İlimiz saymanlık müdürümüz bsmv + damga keserseniz çift vergi kesilmiş olur. şeklinde uyarıda bulunmuştu o gün bu gündür öyle yapıyoruz.
  26. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Temmuz 2016 Gündelikler

Gündelikler değişmiyor temmuzda.
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ramazan Bayramı.

Hayırlı Cumalar. Hayırlı Kandiller. Önümüzdeki bayramımız da mübarek olsun.
  28. Ali Selvi

Mutemet Arşivi maaşlar bayramdan önce yatacakmış :)

emeklininki erken ödenecek memura yok.
  29. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi okuyanlar var mı?

istanbul üniversitesinin de aof si var eskişehir anadoluyu zaten herkes biliyor.
  30. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi okuyanlar var mı?

ata oaf den uzak durmanızı tavisye ederim uzaktan eğitim dediler 1. yıl sonunda yeni değiştirdikleri yönetmelik ile artık tüm dersleri yüz yüze sınav olarak yapacaklar. bütü kaldırdılar. ders konularını da hafta hafta ünite olarak veriyorlar. diüer üniversitelerin aof lerine bakmanızı tavsiye...
  31. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

Ağız ve diş sağlığı merkezleri içn nace kodu nedir aceba.
  32. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ek Ödeme ile ilgili yeni mahkeme kararları

Adsm mutemeti olarak soyluyorum ki tabip ve tabip disi personel icin daha adaletli oldu. Tabip disini direkt etkiledi tabiplerde her ay kota doldurmakran kurtuldu.
  33. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kıst Maaş Yeni Başlayan Memur

Evet bir sonraki maasla birlikte kist yapilir.
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Geçmişe dönük agi

Bence sen sadece sendeki yani 3 ayı fark olarak yap ver ekine harcama talimatı ve eksik agi ödenen aylara ait bordrolarını koy. Geriye doğru 7 yılı personel dilekçe ile önceki kurumundan talep etsin.
  35. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İl/İlçe İçi Atamalarda Personel Nakil

Biz düzenliyoruz bizim nakiller çkys denilen bir sistem üzerinden yapılıyor ve oradan düzenliyoruz.
Geri
Üst Alt