Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Açıktan dönen personel maaşı

göreve iade olmuşsa ödeyeceksin. soruşturma bizi ilgilendirmez.
  2. Ali Selvi

Çöp Kutusu HYS-İkinci bir kullanıcı

Bu faydalı oldu. bende tam bunu araştırıyordum. teşekkürler.
  3. Ali Selvi

Sohbet Alanı En İyi HBYS Firma Hangisi ?

Çok iyi o zaman.
  4. Ali Selvi

Sohbet Alanı En İyi HBYS Firma Hangisi ?

6 yıldır Akgün yazılım kullanan birisi olarak kesinlikle uzak durun derim. ömrüm hatalarını düzeltmekle geçti.
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi yıllık izinlerde aktif çalışma

muafiyet sonucu oluşan aktif gün katsayısını kullanacaksın örneğin hekim 5 gün yıllık izin kullanmış ve muafiyet ten faydalanarak aktif gün katsaysı tekrar 1 olmuş ortalamayı hesaplarken de bu hekimin oranını 1 olarak değerlendireceksin
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Banka Promosyonu Hakkında

4 Aylık demiş hocam 6 aylık değil.
  7. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ön Muhasebe Personel Giderleri (TDMS) ??

biz bu ay işlemleri ön muhasebeden yapıyoruz şimdilik sorun yok sadece banka listesi otomatik aktarma henüz faal değil.
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ünvan değişikliği

Teşekkürler arkadaşlar.
  9. Ali Selvi

c) Üst derece ile alt derecelere yapılan atamalarda ve görev değişikliğinde memur, atandığı göreve başladığı tarihi izleyen aybaşından itibaren atandığı derecenin aylığına hak kazandığından, yeni derece ve görevlerine ait zam ve tazminatlarının da buna göre ödenmesi, ancak 657 sayılı Kanunun 68...
  10. Ali Selvi

Bu işin içinden çıkamadım. söylediğim gibi 20.01.2017 tarihinden itibaren gih. bilgisayar işletmeni (4/1) sınıfından ths bilgisayar teknikeri (3/1 ) oldum ek göstergem, özel hizmet tazminatım ve yan ödeme oranım değişti. Fark bordrosu yapacağım ancak bunu terfi farkı gibi mi yapmam gerekiyor...
  11. Ali Selvi

Kaynaklara Taşındı 5510 Öncesi Ve 5510 Sonrası Personellerin Geçmişe Dönük Terfi Farkı Hesaplama Programı

20.01.2017 tarihli terfi tarihi olan personel için program terfi farkını tam ay olarak hesaplıyor gün hesabı yapılması gerekmiyor mu?
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Teknik hizmetler sınıfı personel ödemesi

Ben zamanında araştırmıştım. malum siteye link vermek zorundayım :) http://sorucevap.memurlar.net/soru/750/ yanlız iktisat lisans bitirilince maaş düşüyor.
  13. Ali Selvi

ödeme formatındaki alanların tamamının metin şeklinde olması gerektiği bize söylendi ancak o zaman hata alınmıyormuş
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi RAPORLU PERSONEL TABLOSU

konu tarafımdan kilitlenmiştir.
  15. Ali Selvi

evet ziraat banakası iki mail tanımlıyor gmail tanımaltmalarının sebebi bence saglik.gov.tr uzantıda ziraat sistemi sıkıntı çıkarabiliyor ocak 2016 da benim başıma geldi. o sebeple gmail açmış olmalılar ben saglik.gov.tr uzantılıyı tanımlattım. şimdi deneme yapma zamanı.
  16. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS iban

İbanları banka listesinden alabilirsin. resim yüklemekteki amacınız nedir?
  17. Ali Selvi

Dün kim milyoner olmak ister programında sordular. 25 yaşından sonra her gün izlenilen 1 saat televizyon insan ömründen 22 dk. kısaltıyormuş. Bilgisayar başından ayrılamayan bizlere Allah yardım etsin.
  18. Ali Selvi

Mutemet Arşivi RAPORLU PERSONEL TABLOSU

Ben bir ara paylaşmıştım ama şimdi bulamadım. o yüzden yeniden yüklüyorum bir her ay düzenli takip yapabilirsiniz bir yılda 7 günü aşan raporlar farklı renkte gösterilir. ayrıca sağlık bakanlığı ek ödeme mutemeti iseniz ek ödeme yıllık izin muafiyet takibi de yapıyor.
  19. Ali Selvi

armağanın yukarıda fotosunu attığı gibi tüm personel ödemeleri tanımlanmış. öeb. lerini oradan kesiyruz. kodlar otomatik çıkıyor. ek belgeleri pdf olarak taratıp sisteme yüklüyoruz birde banka şablonu var ziraat bankası için onu hazırlayıp yüklüyoruz. muhasebe kontrol edip onaylıyor sonra öeb...
  20. Ali Selvi

Pilot bölge olarak biz seçildik. bu aydan itibaren başlıyoruz modülü kullanmaya. Bir güzel haber. banka listelerini sistem otomatik gönderecek. Becerebilirsek :)
  21. Ali Selvi

teşekkür ederim yaşar bey.
  22. Ali Selvi

biraz araştırdım. şimdi benim hem ünvan hem kadro derece değiştiği için kbs ana ekrandan kadroyu değiştirip sonra terfiye gelip oradan yeni göstergeleri ayarlayıp geçerlilik tarihi verdim. sanırım oldu.
  23. Ali Selvi

evet elden hesaplayacağım sanırım 5434 için kesenek kesmek gerekiyor mu aceba? birde %100 artış olayı var terfi farkı programları hep %100 artış kesmiş.
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İhraç edilen memur eş yardımı hk.

Gelir getiren her hangi bir iş ile uğraşmıyor sa (ihraç edilmiş olabilir) aile yardımı ödenir.
  25. Ali Selvi

teşekkürler. bu sadece terfi farkı olmadığı için değişiklikler ana ekrandan yapıldığı için geçmişe dönük fark verdiremedim kbs ye.
  26. Ali Selvi

Merhaba arkadaşlar. 20.01.2016 tarihi itibariyle bilgisayar işletmeni (GİH 4/1) kadrosundan bilgisayar teknikeri(THS 3/1) kadrosuna geçmiş bulunmaktayım. Gösterge rakamlarım tamamen değişti. Ocak maaşıma ait 26 günlük fark yapmalıyım bunu kbs den yapma şansım varmı yok ise ne şekilde hesaplayıp...
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

evet muh. gönder yaptıktan sonra banka list. veriyor.
  28. Ali Selvi

Mutemet Arşivi HYS'de Yıl Sonu Avans Kapama(resimli anlatım)

2017 hys den mi kapatıyorduk? birde kuruş farkını hangi hesaptan düzeltiyorduk. unutmuşum.
  29. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Yönetici Görevlendirme Yazısı Hk.

yaşar beye katılıyorum yönetmelik ne diyorsa o. kesilmeli.
  30. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Halil Tuğrul SÜMER

Ustad senden çok şey öğrendik. Allah bundan sonrası için gönlüne göre versin. Bizi yanlız bırakma.
  31. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ekobs kapanıyor mu?

RE: bilgilendirme Zaten kullanabilen çok az bir hastane vardı. Boşuna o kadar para vermelerine gerek yok. Güzel bir projeydi beceremediler.
  32. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Denetleme

tkhk dan bize gelmişlerdi geçen yıl mutemetliğe uğramadılar.
  33. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2017 maaş aylık katsayı yayınlandı

yok şimdi düzelttiler.
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

1- Dönerler hesaplandımı? 2- Ortalama kaç çıktı bu ay. 3- benim para yattımı? evet yattı çok oldu yatalı bakmadınmı hesabına (kart kocasında) 4- o benden neden şukadar fazla alıyor. 5- Devlet bizden neden bu kadar vergi alıyor? .....
  35. Ali Selvi

KBS bölge tazminatlarını eski katsayıdan hesaplıyor bilginize.
  36. Ali Selvi

Mutemet Arşivi En düşük memur maaşı sorunsalı?

Mutemetler sitesi olarak biz en doğrusunu yapıp portalda yayınlasak en düşük ve en yüksek memur maaşını. İnsanlar bilgilense.
  37. Ali Selvi

Mutemet Arşivi SGK 2017 Tarih sekmesi açılmıyor ?

Herkesin kafası karışık anlaşılan :)
  38. Ali Selvi

bu ne hız her sene beklerdik ilk hafta.
  39. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2017 Asgari Ücret

asgari ücrete %8 zam ve vergi dilimi artışı yok. Memura %3, vergi gani
  40. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Somali ve Sudan'a Mutemet aranıyor.

ben bir kaç gün önce duymuştum.
Geri
Üst Alt