Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sekreterliklerde görevli tabip dışı personeller

Yoo eski sekreterliklerde aynı yerlerinde çalışıyorlar yani görevlendirmeleri bir kaç yıl evvel sekreterlik olarak yapıldı. Sekreterlikler kapatıldıktan sonra yeni görevlendirmeler yapılmadı
  2. Ali Selvi

Devirden sonra yeni bir görevlendirme yapılmadı ama.
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4c'den 4b ye yeni maaşımız ne olacak

Kadrolarınızın ne şekilde belirleneceğine bağlı.
  4. Ali Selvi

Çöp Kutusu HYS Giriş Sorunu

bu gün ikisine de girdim sorun yoktu.
  5. Ali Selvi

DUYURU Yeni Kategori Eklenmiştir.

Mal müdürlükleri eğitim verecekse işimiz zor.
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İl sağlık müdürlüğü ek ödeme yönergesi

Benim gördüğüm kadarıyla sağlık bakanlığında bu işi yapabilecek yazılımcı yok. O sebeple yazılım firmalarına yaptırıyorlar o da düzen tutmuyor. Bence sorun yazılım yada firmadan çok yönetmelikte. Kendim de bir bilgisayar programcısı olarak diyebilirim ki yönetmelik çok karmaşık çok çeşitli...
  7. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İl sağlık müdürlüğü ek ödeme yönergesi

O zaman gözün aydın diyeyim Gökhan EKOBS benzeri bir yazılım için çalışmalar başlamış hatta yazılım firması ile de anlaşılmış. Yakında bombası patlar.
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS Kefalet kesintisini kaldırırken çıkan uyarı

ben bu şekilde yaptım silindi. maaş hesabında da kesmedi.
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS Kefalet kesintisini kaldırırken çıkan uyarı

Söylediğiniz işlemleri yaptıktan sonra ana ekrandaki seç butonuna bastıktan sonra kişinin göstergelerini manuel tekrar seçmeli ve kaydetmelisiniz. ben bu ay bir personelimi bu şeklilde mali sorumluluktan düştüm.
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS 4/B Ödeme Emri

ödeme emrini zaten kendisi düzenliyor siz müdahale etmiyorsunuz neden buraya yüklememizi istiyorsunuz ?
  11. Ali Selvi

Bende sizle aynı düşüncedeyim ancak bu aşamada yanlış iş yapmak istemiyorum. Konu hakkında kimden bilgi alabiliriz. Khb ek ödeme daire başkanlığı sanırım artık yok tel.ile ulaşamadım.
  12. Ali Selvi

Arkadaşlar takip ettiğim kadarı ile 25.11.2017 tarihi itibariyle il genel sekreterlikleri mülga olarak görevlerini sağlık müdürlüklerine bağlı olarak devam ettirmekteler. Kadrosu kurumumuzda bulunup il genel sekreterliklerine daha önceden görevlendirilen personellerin sabitlerini ve döner...
  13. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Dağıtılacak Ek Ödeme %39'u geçemez?

kamunun yazısı değil de bize sekreterliğimizden yazı gelmişti %39'u geçmeyin diye ona istinaden %39 uyguluyoruz.
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kabpis Aile bildirim

bende gördüm sanırım e devletten aile durum bildirimi yapılacak ve bizde onaylayacağız.
  15. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Eksik Oyak Kesintisi

forum kuralları gereği lütfen yazılarınızı küçük harf ile yazınız.
  16. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4B KBS Maaş Muhasebeye Gönderilemiyor Hatası!!!

Bu gün göreve başlayan 4/b li personele münferit maaş hesaplıyorum. bordro icmal boş çıkıyor ve "Oluşmuş personel bordrosu bulunmamaktadır. Ödeme emri belgesi alınamaz!" hatası veriyor. 4/b münferit maaş hesabı yapılamıyormu?
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi kbs 4B maaş hesabı

bende aynı fikirdeyim zaten bu güne kadar hep parmak hesabı ile yaptık bunu.
  18. Ali Selvi

Mutemet Arşivi kbs 4B maaş hesabı

Akgün de hesaplamadan önce takvim günü kullan tiki ni işaretlerseniz takvim gününe göre hesaplama yapar.
  19. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ SGK PRİM KODU HK

kbs öyle diryorsa öyledir yapacak birşey yok.
  20. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu

ebys de yazıyı yazınca yönetici arıyrouz imzalatacak. artık biraz da bu sistem için ararız.
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu

RE: BütünleĢik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi (BKMYBS) Duyurusu forum gibi olmaz bence resmi olur her zaman onay monay işleri çok olur
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ceza infaz kurumunda görev yapan personel

ceza evi puanı girmesin abi zaten kaç puan yapıyor ki orada ortalamadan alsın otursun :)
  23. Ali Selvi

Bizde ceza infaz kurunda yapılan işlemler hekime puan olarak yazılmıyor.
  24. Ali Selvi

ben khk ek ödeme daire başkanlığına sormuştum şimdi sağlık bak. kamu hastaneleri genel müdürlüğü ek ödeme daire başkanlığı oldu.
  25. Ali Selvi

[attachment=1571] ben yönetmelikteki bu maddeyi bilirim varsa bu maddeyle alakalı yazı ve talimatlara uyarım. yazılı harici görüşler kimseyi bağlamaz.
  26. Ali Selvi

Telefonda farklı yorumlar gelebiliyor. ben ek ödeme daire başkanlığında farklı günlerde farklı kişiden farklı yorumlar aldığım olmuştu. evde sağlığa giden hekim için iki farklı görüş verilmişti telefonda. Sonunda yazı ile görüş sormak zorunda kalmıştım.
  27. Ali Selvi

Doktor ceza evinde puan üretmiyor ise hastane nasıl gelir elde eder ki. Hem gelir elde etsede yönetmelikte böyle bir ibare yok ceza evinde görevli hekime direk ortalamadan verilir diyor.
  28. Ali Selvi

Mutemet Arşivi SGK'dan kamu kurumlarına, 4/B'li sözleşmeli personel cezası

abi ayın sonunda bu işlemi yaparsanız sağlıklı olur demişsin de rapor onaylama 5 gün içerisinde yapılması gerekiyor diye biliyroum. Bu süre geçince sistemde görünmüyor. Bazı raporlar ise sisteme hiç düşmüyor bunlarında elle giriş yapılması gerekiyor.
  29. Ali Selvi

pardon ben durumu evde bakım hizmetlerine görevli hekim ile karşılaştırdım ceza evine giden personelde kıyaslama yok gittiği günleri direk ortalamadan vereceksin.
  30. Ali Selvi

Bildiğim kadarıyla cevaplayayım. 1-Valilik onayıyla görevli olduğu gün hastanede tutuklu hükümlülere bakarsa ortalamadan verilir mi? (verilmez. valilik onayı ile şu gün şu ceza evine görevlendirilmiştir yazıyor ise yada haftanın şu günleri şeklinde o göreve gitmek zorundadır gitmiyor hastanede...
  31. Ali Selvi

Bildiğim kadarıyla cevaplayayım. 1-Valilik onayıyla görevli olduğu gün hastanede tutuklu hükümlülere bakarsa ortalamadan verilir mi? (verilmez. valilik onayı ile şu gün şu ceza evine görevlendirilmiştir yazıyor ise yada haftanın şu günleri şeklinde o göreve gitmek zorundadır gitmiyor hastanede...
  32. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/B sözleşmeli personel derece kademe

kardeş daha önce hastanende çalışan sağlık teknikeri yok mu onu emsal alacaksın ancak hizmet süresine dikkat et. otomasyon programın varsa oradan takip edebilirsin.
  33. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/B sözleşmeli personel derece kademe

emsaline göre derece kademe ilerlemesini sen yapacaksın. tıpkı kadrolular gibi sabit ve perf. ek ödeme alır
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS-Kesenekler

benim ödediğim maaş fonksiyon kodum 7.3.1.0 ama yinede txt görünmüyor . bunun fonksiyon kodu ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
  35. Ali Selvi

Mutemet Arşivi SÖZLEŞMELİ PERSONEL RAPOR KESİNTİSİ

Paranın yattığını vizite sisteminde onaylanan raporlar kısmından görebiliyoruz. Ödenek çıktı yazınca personeli çağırıyorum e-devlet hesabından yatan tutarı gösteren sayfanın çıktısını aldiriyorum sonra üst yazı ile parayı odetiyorum kaçarı yok :)
  36. Ali Selvi

Mutemet Arşivi SÖZLEŞMELİ PERSONEL RAPOR KESİNTİSİ

Kişilerin e- devlet hesaplarında yazıyor tutarlar.
Geri
Üst Alt