Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434 Maaş Ve Kesenek İadesi

Borç nedeni çok da önemli değil eğer doğru hesaplıyorsa bu şekilde alın iadenizi.
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 3+1 Personelin Fiili Hizmetleri Yapılmamış Yaklaşık 50 Kişi Ilçe Sağlık Müdürlüklerinde

Hocam bir şekilde hata yapılmış amirlerinizle durumu görüşün. Ceza durumunu anlatın. Onlar karar versinler.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434 Maaş Ve Kesenek İadesi

Birşeyleri yanlış yapıyorsunuz dur. kişi bordrosunu kişi özel bilgilerini kapatarak atın kontrol edelim.
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 3+1 Personelin Fiili Hizmetleri Yapılmamış Yaklaşık 50 Kişi Ilçe Sağlık Müdürlüklerinde

Fatih beyin söylediği gibi SGK ya durumu izah eder yazı yazılacak. Geçmişe dönük dönemler açtırılarak bu kişilerin yapılan 13 nolu bildirgeleri önce iptal edilecek sonra bu personellere ay ay hem 13 hem 30 nolu bildirgeler verilecek ancak her bir dönem için ve bildirgede bildirilen her bir...
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Hemşire Fhz İşlemler

Ne yazık ki KBS 4b fhz hesaplamıyor. manuel hesaplayıp 30 nolu belge türünden vermeniz gerekiyor bu ayki bildirge dönemi 15 ekim 14 kasım arasını kapsadığı için 13 kasımda başlayan fhz ye tabi personeliniz için 2 günlük fhz ödemesi yapmanız ve bunu bildirgenizde göstermeniz gerekiyor.
  6. Ali Selvi

!~DİKKAT~! Kesenek Prim İade Sisteminde Kurum Vergi Numarasının Pasif Durumunun Çözümü

Dün ilimizdeki vergi dairesine giderek durumu anlattım kurumumuzun vergi numaralısını pasiften tekrar potansiyele çektiler. Yazı felan da istemediler. Geçen hafta SGK yı arayıp durumu sorduğumda sistemsel olduğunu ve düzeltileceğini söylemişlerdi. SGK nın kendinden haberi yok arkadaşlar. Durum...
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Tek Hekim Icap Ödemesi

Uzman hekim olmadığı sürece icap ödenmez. Eğer uzman, tek hekim ise icap yazılmaz.
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Hitap 3 Nolu Kullanıcı Değişikliği

Şifre felan gelmiyor hocam eski kullanıcı ve şifresi ile giriyorsunuz sizin adınıza tescil edildiğini görüyorsunuz sonra isterseniz şifreyi değiştiriyorsunuz. Sgk şifre için yazı felan yazmıyor yani.
  9. Ali Selvi

!~DİKKAT~! Kesenek Prim İade Sisteminde Kurum Vergi Numarasının Pasif Durumunun Çözümü

Mehmet hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim. bizde bir süredir prim iadelerinde vergi numarası pasif uyarısı alıyoruz ancak kurumumuz muhtasar beyanname veren bir bir kurum bu durumda ne yapılması gerekir aceba?
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İşçi Memur Zam Oranı Katsayılar Artışı (Gayri Resmi) % 42,35-41,69

Süleyman bey hesabın benim hesabım ile bire bir tutuyor. eline sağlık
  11. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet 11 Günü Ise Belge 13'E Gireceğim

Yanlız haziran, temmuz ve ağustos dönemleri bildirge verme süresi geçti. muhtemelen bu dönemler için sadece 13 nolu bildirgeyi verdiniz geçmişe dönük bildirge verdiğinizde İPC kaçınılmaz bunu bilin.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet 11 Günü Ise Belge 13'E Gireceğim

FHZ. de kişinin çalıştığı yani işe geldiği gün sayısı esas alınır. resmi tatil günlerini ve kişinin izinlerini düşüp FHZ gün sayısını bulmanız gerekir.
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Nakil Giden Personelin Fiili Hizmet Hesaplaması

Karşı kurumla irtibata geçerek oradaki geçen aya ait fiili hizmet dününü belirtir yazıyı size göndermelerini talep et. Sendeki fhz gününe ekle ve toplamı sen öde.
  14. Ali Selvi

Sistemsel Sorunlar Kesenek Bilgi Sistemi Giriş Yapabilen Var Mı?

Hocam o aşamayı geçtik ancak fhz. kesenek kontrol amaçlı yüklediğimde bazı personellerin primleri asgari ücretin altında kaldığı için hata verdi onu da farkı temsil tazminatına ekleyerek çözdük bilginiz olsun. Biz böyle bir çözüm bulduk kendimizce
  15. Ali Selvi

Bu tazminatı neden eklemiş aceba? Farkedilmese öylece ödenip gidecek. Birçok kişinin farketmeden fazla ödediğini düşünüyorum
  16. Ali Selvi

‼️KBS den FHZ Yapan arkadaşlar bu ay FHZ Hesabın yanlış yapıyor KBS lütfen KBS ye güvenip kontrol etmeden yapmayın. Muhtemeldir bu hata bildirildi ve düzeltmeye çalışıyorlar. FHZ yi yapıp gönderenler ödeme işlemi gerçekleşmeden evraklarını geri çekseler iyi olur.
  17. Ali Selvi

Sistemsel Sorunlar Prim İade Sisteminde Alınan Hata

Bu gün SGK ilgili birimi ile telefonda görüşmeyi başardım. Durumun sistemsel olduğunu, yazılımcıların çalıştığını, iade talep işlemini sistem düzeldikten sonra yapabileceğimizi söylediler.
  18. Ali Selvi

Sistemsel Sorunlar Kbs Maaş Bordro Giriş Ekranı Hatası

Beni de çok uğraştırdı hocam bankadan işi çözmesek kadrolu maaşları ödenemeyecekti.
  19. Ali Selvi

Öyle ise bundan sonra MYS den manuel yapmak daha iyi olacak en azından bu menü düzelene kadar. Teşekkürler.
  20. Ali Selvi

Bu ay memur maaşında şöyle bir hata ile karşılaştım. Maaşı her zaman ki gibi KBS den yapıp muhasebeye gönderdim. Maliye parayı ve banka listesini 14.09.2023 de bankaya aktarmış. banka akşam 6 da listeleri onaylamak için incelemesinde toplam ödeme ile KBS den gelen banka ödeme talimatının...
  21. Ali Selvi

Genel bütçe vergi numarası ile girince yani 4/c tescildeki vergi no ile girince pasif diyor. Döner sermaye vergi nosu ile girince yukarıdaki mesajı veriyor. hiç bir şekilde aşamadım.
  22. Ali Selvi

Tamam hocam ben de bu aşamaya geldim ancak iade talebi oluştur butonuna basınca iade talebinde bulunulan kamu iadaresi vergi no alanında bu hatayı veriyor. Kayıt yapmııyor. "Girdiğiniz vergi numarası, 4/c tescil uygulamasındaki vergi numarası ile uyuşmamaktadır. Eski ve Yeni Vergi Numaranız ile...
  23. Ali Selvi

Hocam söylediğini yolu denedim bu kez şöyle bir hata verdi. "Girdiğiniz vergi numarası, 4/c tescil uygulamasındaki vergi numarası ile uyuşmamaktadır. Eski ve Yeni Vergi Numaranız ile Saymanlık Kurum Numarasını Sosyal Güvenlik Kurumu / Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü / Primler Daire...
  24. Ali Selvi

İlgili personelim genel bütçe kapsamında görev yapıyor ve maaşı genel bütçeden KBS den yapılıyor iadenin de maaş ödemesini yapan defterdarlık muhasebe müdürlüğü hesabına yapılması gerekmiyor mu? Muhasebe müdürlüğünün verdiği vergi numarasını sisteme girdiğimde yukarıdaki verdiğim hatayı alıyorum...
  25. Ali Selvi

Bu konu sonlanmış gibi. Benzer bir durum bende de var bu hataları neden alıyorum aceba? daha önceden aynı vergi numaraları ile iade taleplerim var ve ödemelerim gerçekleşti sistemde görebiliyorum.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 663 Sözleşmeli Yönetici Ek Ödeme Hesaplama Basamakları

EKOBS Ta bu bordroyu oluşturmak çok kolay adımları yazıyorum. 1- öncelikle yöneticilerinizin ağustos ayı vergi matrahlarını sisteme tanımlayın (kbs den güncelleyin), varsa eksik günlerini personel tanımları ekranından tanımlayın. 2- yeni dönem oluştur--> asıl dönem ( dönem ek ödeme olduğu için...
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 663 Sözleşmeli Yönetici Ek Ödeme Hesaplama Basamakları

Hoşgeldiniz. Ekobs sistemi üzerinden sadece sözleşmeli ek ödemelerini yapabiliyorsunuz. Maaşlar İl Sağlık Müdürlükleri tarafından KBS sistemi üzerinden yapılıyor.
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ek Özel Hizmet Tazminatı

kalkımada öncelikli yörelerden ise verilmesi gerekiyor.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510A Tabi Personelin Hitaptan Naklinin Alınmaması

Ben de nakillerde süreden dolayı cezai işlem olmadığını biliyorum.
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğunda Ödenmeyen Çocuk

Evet bakmakla yükümlü çocuklarına verilmesi gerekir.
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğunda Ödenmeyen Çocuk

Karayolu taşıma yönetmeliğinin 57. maddesinin 10. ve 11. fıkraları aşağıdaki gibidir “ (10)6 yaşın altında olan çocuklar yolcu bileti düzenlenmeksizin kucakta seyahat edebilirler. Bunlar için ayrı koltuk talep edilmesi halinde, bilet ücreti geçerli ücret tarifesi üzerinden % 30 indirimli...
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personelin Ayrılışından Sonra Kbs Bes Kesintisine Devam Ediyor

İlginç bir şekilde KBS de kadroluda silmeye izin vermezken 4b de silinebiliyor silmeyi deneyin ben geçen ay sildim.
  33. Ali Selvi

DUYURU 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu Sıra No: (2023/8)

Farkalara ait sendika kesinti listeleri boş çıkıyor sizlerde de mi öyle?
  34. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Katsayı Değişimlerinde Nöbet Nasıl Ödenmeli

Dönem olarak değerlendirmek gerekiyor. Haziran dönemi olduğu için eski katsayıdan ödenir.
  35. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Toplu İş Sözleşmesi Fark Ödemesi Ek Bildirge.

Teşekkür ederim hocam dediğiniz şekilde yapınca oldu.
Geri
Üst Alt