Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Konu Çözüldü Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanelerinde Ameliyathane Birimi Ve Mavi Kod Görevlendirmesi

Bu durumla ilgili bakanlığa görüş sormakta fayda var zira personel ayda sadece 4 gün ameliyathane görevi yapıp ek ödemesini tüm ay olarak ameliyathane üzerinden talep ediyor. Personel açısından düşünürsek bu personel anestezi teknikeri işi bu, görev yeri ameliyathane, başka bir iş yapamaz (mavi...
  2. Ali Selvi

Sistemsel Sorunlar Prim Iade Işlemi Yaparken Işten Ayrılış Tarihi Seçilmiyor

Nasıl aktif ettirdiniz. Sizin kurumun vergi no mu pasifti yoksa saymanlığınki mi?
  3. Ali Selvi

Acele etmeyin dönem bitiş tarihini bekleyin. Açılacaktır.
  4. Ali Selvi

Dönem bitiş tarihinden sonra yani 15.05 de iadeye izin verecektir. Bu tarihi bekleyin.
  5. Ali Selvi

İşten ayrılış tarihinin otomatik gelmesi lazım.
  6. Ali Selvi

iade dönem başlangıç 22.04.2025 bitiş 14.05.2025 olmalı
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kbs 4/B Personel Hayat Sigortası Hk.

Evet ne yazık ki Sağlık bakanlığı personelinde sabit ek demeden g.v. kesintisi yapılıyor. Bu konunun düzeltilmesi için çağrı açmakta fayda var.
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 663 Sözleşmeli Yönetici Maaş İadesi Hakkında

Başka kurumdan kastınız nedir? Sağlık bakanlığına bağlı başka bir kurum mu yoksa bakanlık dışı mı? Zira 663 sayılı kanun Sağlık bakanlığının kullandığı bir kanun diye biliyorum ben.
  9. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bildirirken Farkına Varmadan Tarihi Hatalı Girime Ve Bildirge Silme

Benzer durum başıma gelmişti. Aliekber çetin'in söylediği gibi üst yazı ile SGK ya yazdım cezayı silmediler hala görünüyor ancak karşısında iptal yazıyor.
  10. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Teşvi̇k Baştan Sona Hesaplama Süreçleri̇

EKOBS ta bulunun yardım videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Faydalı olacaktır.
  11. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Dönen (5510) Personel 1/3 Maaş Ödemesi

Teşekkür ediyorum Mehmet bey. Adli süreç tamamlanıncaya kadar 1/3 maaş iadesini yapmıyorum.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Dönen (5510) Personel 1/3 Maaş Ödemesi

01.10.2024 tarihinde açığa alınan personel ekteki valilik onayı gereği 04.03.2025 tarihinde görevine başlatılmış. anladığım kadarıyla kişi hakkında mahkeme henüz bir karar vermemiş şimdi burada ben bu kişiden açıkta geçen sürede kesilen 1/3 maaşını iade etmem gerekiyor mu yoksa mahkeme kararını...
  13. Ali Selvi

Sohbet Alanı Kurban Bayramının Maaş Dönemine Denk Gelmesi

Çok karşılaştık Arkadaşım. Herhangi bir düzenleme yapmazlar bir duyuru atarlar ödemelerin aksamaması için gerekli tedbirleri alın derler. Daha önceleri erken ödemeler (avanslı erken ödeme, avanssız erken ödemler) bile yaptık.
  14. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4-B Rapor Kesintisi Nasıl Ve Nereden Yapılır

Bence de kesmekle uğraşmayın yatan parayı muhasebeye iade ettirin. Siz maaş ve SGK sını tam verin.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kbs Bordro Girişindeki Uyarısı

ben bu hataya düşmüştüm banka listesi ile ödeme emri belgesi tutmadı. Fark etmedik. banka ayın 14 ünde aradı paranız eksik gelmiş diye bir sürü uğraştık kbs den gelen listeyi sildirip manuel liste yüklemek zorunda kalmıştık. Bordro girişi yapıldıktan sonra kesinlikle tekrar hesapla yapmamak...
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Tevşik Ve Temel Ek Vergi Matrah'ı Hakkında

Vergi de tahakkuk tarihi esastır. Her ne kadar ocak ayında ödenmiş olsa da TDMS sistemine 31.12.2024 tarihi olarak giriş yapılan yani tahakkuk ettirilen ödeme 2024 dönemine aittir ve 2025 vergi dönemini etkilememesi gerekiyor bu sebeple aralık dönemine ait olan ancak ocakta ödenen tahakkuklar...
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge Aylığı

Ben de bu ay terfi sebebiyle geçmişe dönük ek gösterge ödemesi yapacağım kbs bordro girişinden yapsam bir sorun olur mu aceba? daha önceden buna benzer bir ödeme yaptığımda ödeme emrindeki net ödenen ile banka listesi net ödenen toplamı birbirini tutmamıştı son aylarda bordro girişini kullanan...
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Farkta Kesi̇len Bes Tutarları Manuel Yükleme

Sistem artık otomatik gönderiyor. Sadece banka listeleri manuel
  19. Ali Selvi

Tartışma Hitap Tescil Değişiklik İşlemi Hakkında

Ama gelen yazı memuriyetten geçici olarak men edilmiştir şeklinde geldi.
  20. Ali Selvi

Tartışma Hitap Tescil Değişiklik İşlemi Hakkında

Merhaba arkadaşlar 5510 sonrası bir personelim tutuklanma sebebiyle 19.11.2024 tarihinde açığa alındı ve 08.01.2024 tarihine kadar açıkta kaldı. Bu dönemde kendisine 2/3 maaş ve 1/2 sgk primi ödendi. 08.01.2024 tarihinde tekrar göreve başlatıldı ve ödenmeyen maaş ve sgk kalemlerini ödedim. Bu...
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Zam Oranına Göre Ocak 2025 Memur Maaş Katsayıları

Bu gidişle bundan sonra enflasyon farkı hayal olacak bence.
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Genel Sağlık Sigortası'nın (Gss) Primleri Ile Gecikme Cezası Ve Gecikme Zammı Silindi

Bu tür vergi ve sgk borç aflarını görünce gerçekten vergisini sgk sını zamanında ve tam yatıranlar enayi mi diye sormaktan kendimi alamıyorum. Bu ülkede kurallara uygun yaşamak enayilik oldu resmen.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Toplu Ödemelerinde Indirim

Bu madde bana biraz saçma geldi. personel 5 aylık sigorta yaptırmış ve toplu ödeme yapmış. bu gelecek yıla sarkıyor diye bir sonraki yıl bu indirimden neden faydalanamasın ki
  24. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Toplu Ödemelerinde Indirim

Merhaba. Bir kadrolu memur personelimiz kendisine 21.12.2024 tarihinde 21.106.69 TL tutarında 5 aylık birikim primi alınmayan hayat sigortası ödemesi yapmış. Gelir idaresi başkanlığının GELİR VERGİSİ MATRAHINDANİNDİRİLECEK HAYAT/ŞAHISSİGORTA PRİMLERİ rehberinde 2. Hayat/Şahıs Sigorta...
  25. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Eşi̇ Çalışmayan Ama Si̇gortalı Gözüken Personel

Eş için aile yardımı, memurun her ne şekilde olursa olsun menfaat karşılığı çalışmayan veya herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan aylık almayan eşi (resmi nikahlı) için ödenir
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Li̇sans Olan 4/B'li̇ Personel Ekobs Lisans Durumu Ne Olmalıdır?

4/B li personel ek ödemesini emsali kadrolu personele göre aldığı için Ekobs tan da lisans yapmanız gerekir.
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Eşi İş Gücü Uyum Programında (İup) Çalışan Memurun Eş Yardımı Kesilirmi?

Gelir elde edici her hangi bir işte çalışması eş yardımının kesilmesini gerektirir. bu konuyu inceleyiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/es-yardimi-verilmesini-gerektiren-sartlar.26831/
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Fi̇i̇li̇ Hi̇zmet İptal Süresi̇

Evet son bildirim tarihi geçen kesenekler cezalı duruma duşecektir.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Fi̇i̇li̇ Hi̇zmet İptal Süresi̇

Bildirgeyı yazıdırın orada son bildirim tarihi var o tarihi geçmediğiniz sürece iptal edip yeniden verebilirsiniz.
  30. Ali Selvi

Programlar Kadrolu (5434-5510) 83 Nolu Tebliğe Uygun Hazırlanan Kişi Borcu Hesaplama Programı

Test etmek istedim. 5510 için sürekli kesenek kesenek iade sistemi boş geçilemez hatası alıyorum. bilgi girişi sayfasından ilgili menüyü seçmeme rağmen hata sürekli çıkıyor.
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Gi̇yecek Yardımı Ödemesi

Manuel bordro banka listesi oluşturup MYS den ödeyeceksiniz. Ben kadroluları için kbs nin hazırladığı bordro ve banka listesini excel olarak indirip 4b personelleri için düzenleyip MYS den ödemesi yaptım.
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Derece- Kademe Düşmesi Hakkında

Tam olarak kadronuz şu an nedir. Sağlık bakanlığında uzman olarak başladığınızı söylemişsiniz. 663 Sözleşmeli uzman olarak mı başladınız?
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Dosya Transfer Otomasyonu (Dto) Listeleri

İşçi maaşları kbs sisteminden hesaplanmadığı için bankaların ödeme sistemine otomatik aktarılamıyor dto yüklemek gerekiyor. Banka promosyon sözleşmenize bakın genelde 2 iş günü bekletme yetkileri olduğu için para hesaba düşer düşmez dto yüklemekte fayda var. Eğer bir gecikme olduysa şubenizle...
  34. Ali Selvi

Sistemsel Sorunlar Kbs-Hys Entegre Olarak Gönderdi̇ği̇mi̇z Maaşlar

Bu işlemi biz de yapmıyoruz. Sanırım siz pilot bölgesiniz.
Geri
Üst Alt