Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Yüklenme Senedi Hakkında

Yükleme senedi borç hesaplama hakkında yazı
  2. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Yüklenme Senedi Hakkında

Bu yazı hakkında yorumlarınızı bekliyorum
  3. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 65 Yaşı Dolduran Personele Emeklilik İşlemleri Nelerdir Ve Hangi Sırayla Yapılır?

Düzeltme yaptım... Aynen dediğiniz gibi. Aralık maaşına sokmayın. Sgk ya yazısını yazın. Kolay gelsin
  4. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 65 Yaşı Dolduran Personele Emeklilik İşlemleri Nelerdir Ve Hangi Sırayla Yapılır?

Verdiğiniz tarih mesai bitiminde resen emekli yapılmalı. Bilgileri SGK ya yazı ile bildirilmeli. 5510 Sayılı Kanun Madde 9 "1) (Değişik: 17/4/2008-5754/7 md.) Ölüm veya aylık bağlanmasını gerektiren hallerde görev aylıklarının kesildiği tarihi, 8/6/1949 tarihli ve 5434 sayılı Kanunun 40...
  5. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Hastanelere Devrolan 926 Askeri Personel Ek Ödeme

926 ya göre aldığı net için: bordrodaki net maaş+oyak+oyak ikraz+icra vb şahsi kesintiler eklenip, varsa akademiş teşvik- aile yardımı-çocuk yardımı düşülecek 657 ye göre alması gereken maaş için ise gösterge+ ek gösterge+taban aylık+öht+yan ödeme kalemlerini toplayıp, gelir vergisi, damga...
  6. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 15'Inde Raporu Biten Çalışanın V2 Bildirgesi

v2 de yani e-bildirge yaparken rapor tarihi girilmez. yalnızca eksik gün süresi var. 15-14 arası çalışmalarda rapor bitiş tarihi 15 inde ise, 15 i gününü takip eden ayın bildirgesinde eksik gün olarak giriş yapabilirsiniz. Kaldı ki, mahsup anlaşması varsa hiç eksik gün girmeyip, sadece rapor...
  7. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Emekli̇ Dönüşü Maaş İşlemleri̇

Emekli aylığının kesilerek, normal kesenek kesilerek maaş hesaplanması gerekiyor. 5335 sayılı kanunu inceleyin
  8. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sgk Onaylanmayan 2 Günlük Raporlar

sorun olmaz. onaylayınca da bir şey olmaz. yani 2 gün için sgk işgöremezlik ödemiyor.
  9. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sgk İşyeri Tescil İşlemleri 5.Sınıf Diş Hekimliği Öğrencileri

Hocam, bu öğrencilerin çalışan gibi değerlendirilip değerlendirilmeyeceği belli değil. Buradaki tek ifade daha önce stajer ücreti alıyorlardı, bundan sonra net asgari ücret tutarında ödeme yapılacak. Bu yönden bakın olaya. Bu nedenle usul ve esasların yayınlanması önemli
  10. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Röntgen Ve Laboratuvar Kısmi Süreli Çalışma Hakuk Farkı

Mesai saatleri dışında acile hizmet veren röntgen ve lab için bu işlemi uygulayın. Ayrıca "Hizmet Sunum Alanı" n da normal çalışma süreleri ile acile çalışma sürelerini giriş yaptığınızda hakuk orantılı olarak hesaplanacaktır.
  11. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Mühendisken 68/B Göre Daire Başkanı Olarak Atanan Kıst Maaş

Aldığı Alması Gereken Fark şeklinde tablo yapmak işinizi kolaylaştırır. Borç çıkartmak, almak, tekrar ödemek yorucu
  12. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli İşçi (Belediyeden Geçen) Maaş Bordrosu

H.Tuğrul SÜMER üstada havale ediyorum. bu linke girince sistem beni de dışarı atıyor
  13. Yaşar Yarımoğlu

Yukarda Fatih beyin verdiği linkten ulaşabilirsiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/programlar/suerekli-isci-maas-programi-access-tabanli.120/
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/Sözleşmeli Personele Fazla Mesai Odenir Mi?

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar: (Ek: 3/8/2005-2005/9245) Sözleşme ile çalıştırılacak personele sözleşme ücreti dışında herhangi bir ad altında ödeme yapılamaz ve sözleşmelere bu yolda hüküm konulamaz. (Değişik:20/02/2017-2017/9949) Ancak, yurt dışında çalıştırılacak...
  15. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel 90 Günlük Sgk Pirimi Ödemediği Için Rapor Alırsa

10. madde "30 günü geçmemek üzere" ibaresi kaldırıldığından bu cümleye istinaden işlem yapılmaması. (kesinti yapılması hakkındaki paylaşım düzenlendi)
  16. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Açık Dönüşü Emekli Olan Memurun Ödenmeyen 1/3 Maaşı Hk.

İdari soruşturmada iade yapılmış. Kişi emekli olmuş. Hapis cezası alsa dahi bu ceza bundan sonraki süreci ilgilendiriyor. Şu an için ödeme yapılabilir ancak diğer davada Ocak 2022 den itibaren ihraç kararı çıkarsa bu seferde kişi borcu çıkarmanız gerekecek. Karar sizin.
  17. Yaşar Yarımoğlu

Örnek bir bordro mu, yoksa hesaplama yapmak için bordro hazırlama programı mı? Lütfen detaylı yazınız.
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/Sözleşmeli Personele Fazla Mesai Odenir Mi?

Fazla mesaiden kastınız nedir? Hangi kurum? Örneğin, Sağlık Bakanlığında nöbet ücreti ödüyoruz...
  19. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel 90 Günlük Sgk Pirimi Ödemediği Için Rapor Alırsa

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslar "Madde 10- Resmi tabip raporu ile kanıtlanan hastalıklar için yılda 30 günü geçmemek üzere (Danıştay Onikinci Dairesinin 11/03/2013 tarihli ve E:2009/3956, K:2013/1443 sayılı kararı ile iptal edilmiştir. Bu karar, Danıştay İdari Dava Daireleri...
  20. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Nöbet İçin Gelen Tabibin Teşvik Ek Ödemesi

:lollol: Çok açıklayıcı olmuş gerçekten. Teşekkürler dönüş için
  21. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Merhaba Arkadaşlar, 4 B Sözleşmeli Personelin Sgk Işlemleri

Heyet olmasının bir önemi yok. Konuya hakimlerse bulunduğunuz yerdeki SGK ile mutlaka görüşünüz
  22. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Merhaba Arkadaşlar, 4 B Sözleşmeli Personelin Sgk Işlemleri

Muhtemelen, onay işlemini yapmamışsınız. Zira onay bekleyen listede gözüküyor.
  23. Yaşar Yarımoğlu

1. kırmızı uyarı nedir? 2. maaştan kesinti SGK yı bağlamaz. Ancak geç bildiirm yaptığınız için İPC gelebilir. Yine de onayını yapınız.
  24. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Taşımalı Eğitim Öğrenci Modülü

demetorhan konu hakkında dönüş yapınız. Konuyu bu haliyle kapatacağım.
  25. Yaşar Yarımoğlu

Kesinlikle son yorumunuza katılıyorum. Ancak sorunu kaynağını çözemedim. Yazılım desteğe çağrı açmanızı tavsiye edeceğim. Hatta gelen cevabı paylaşırsanız sevinirim
  26. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Koruyucu Giyim Yardımı Alan Memura, 657 Dmk Göre Giyecek Yardımı Verilmi?

Çevre ve şehircilik bakanlığının yayınladığı konu hakkındaki usul ve esaslarda herhangi bir açıklama yok. Biz ( Sağlık Bakanlığı) ayni yardım yaptığımız personele ayrıca nakdi yardım vermiyoruz. Bu durumun da benzer olduğunu düşünerek verilmez diyebilirim. Yine de görüş sorulmasında fayda olacaktır.
  27. Yaşar Yarımoğlu

Bordroda bir sorun göremedim. Sistem iki farklı hesap yapmamış. Standart hesaplama satırı var ama hakedişi yok. Olması gereken hesaplama doğru.
  28. Yaşar Yarımoğlu

Programlar 5434-5510 (Emekli Maaşı) + ( Emekli İkramiye) Hesaplama Programı

Yeni katsayılar için şifre vermeniz mümkün müdür?
  29. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Gece Çalışma Süresi Ve Farkı (%35) Hesabı

Bu konu çok karıştı. Net bilgiye ulaşıp konuyu kilitleyelim artık. Elinde başka görüş vs. olan varsa lütfen paylaşsın. Şahsen Ömür Kandemir,e katılmakla birlikte BİLAL ÖZEN, in paylaştığı yazı fikirlerimi değiştirdi.
  30. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı Geçmişe Dönük Rapor Almak

Ben de baktım, eskileri göremiyoruz maalesef. Şimdilik KBS nin genel bir uygulaması gibi duruyor. Yapılabilecek bir şey yok şimdilik.
  31. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 1996 Ve 2008 Yılında Çalışan Personelin Prim Ödeme Gün Sayısı Eksik Ne Yapılır

Kesenek bildirim sitemi, Ek mahiyette bir veya birden fazla dönem. Personel bilgileri ile birlikte bahsedilen tarihleri giriş yapın. Kişiye ay ay ne kadar prim ödendiğini görürsünüz
  32. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 28/B Maddesi Gereğince Personel Tazminatı

VIII. EK TAZMİNAT TAVANLARI (2022) 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 28 inci maddesinin (B) fıkrası uyarınca ödenecek ek tazminatın tavanı 84,50 Türk Lirası olarak uygulanır. Ancak Bakanlar Kurulu bu tavan miktarını yüzde 50’sine kadar artırmaya yetkilidir.
  33. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 28/B Maddesi Gereğince Personel Tazminatı

375 Sayılı KHK Madde 28 B) Mahalli idareler ile bunlara bağlı kuruluşlarda çalışanlar hariç,657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu,3466 sayılı Uzman Jandarma Kanunu,3269 sayılı Uzman Erbaş Kanunu,2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu ve 2914...
Geri
Üst Alt