Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:) şahin79 üstadım, yanlış anlamışsın; orada bahsedilen hizmet süresi maaş hesabında kullanılan "hizmet süresi oranı" nın tespiti için gerekli...
kesenek için ise eski kıdem süresi dikkate alınacak...
bu konu ile ilgili strateji geliştirme daire başkanlığının yazısı forumda yayınlandı.... gerekli tüm açıklamalar var...
http://Forum.mutemetler.com/showthread.php?tid=1014
elinize sağlık... iyi çalışma ama emekli keseneği için hesaplanan matrah içinde kıdem aylığı da olmalı diye biliyorum...
gelir vergisi için ise maaş unsurlarından bir vergi matrahı hesaplamışsınız, sözleşme ücreti üzerinden olması gerekmez mi?
kesenek gönderme açısından elbette sorun olur...
öncelikle hesaplanan emekliliğe esas brüt tutarlar üzerinden sgk girişini yaparak deneme yapabilirisin... sgk kaydında çıkacak kesenek tutarlarını programcılarına bildirirsin ve uygun hesaplamayı yaparlar...
Merhaba arkadaşlar, kısmi özellikli birimlerde çalışanların hakuks ve teks i hesaplanırken ay içindeki çalışma günü mü yoksa ilgili aydaki gün sayısı mı hesaplanır? bu konuda herhangi bir açıklayıcı yönerge ya da genel yazı var mı?
şimdiden teşekkürler...
örnekler:
1. 31 gün olan mart...
1 kişiyi öyle yaptım.
açıkta olan personelinkini elden yaptım.kbs yanlış hesaplıyor.
kbs yanlış hesaplamaz... sizin hesaplamanızda vardır birşey... kontrol ediniz...