Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Taşınırcıların yan ödemesi doğrumudur?

TAŞINIRCILIKTA YAPAN HEMŞİRE ÖNLİSANS İş Güçlüğü Zammı Puanı: 600 İş Riski Zammı Puanı: 500 Mali Sor.Zammı Puanı: 575 Elem.Tem.Güç. Zam.Puanı: 600
  2. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

:) şahin79 üstadım, yanlış anlamışsın; orada bahsedilen hizmet süresi maaş hesabında kullanılan "hizmet süresi oranı" nın tespiti için gerekli... kesenek için ise eski kıdem süresi dikkate alınacak...
  3. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 ' lü personel

bu konu ile ilgili strateji geliştirme daire başkanlığının yazısı forumda yayınlandı.... gerekli tüm açıklamalar var... http://Forum.mutemetler.com/showthread.php?tid=1014
  4. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

elinize sağlık... iyi çalışma ama emekli keseneği için hesaplanan matrah içinde kıdem aylığı da olmalı diye biliyorum... gelir vergisi için ise maaş unsurlarından bir vergi matrahı hesaplamışsınız, sözleşme ücreti üzerinden olması gerekmez mi?
  5. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Akgün 4924 Maaş Sigorta Kesenekleri Problemi

kesenek gönderme açısından elbette sorun olur... öncelikle hesaplanan emekliliğe esas brüt tutarlar üzerinden sgk girişini yaparak deneme yapabilirisin... sgk kaydında çıkacak kesenek tutarlarını programcılarına bildirirsin ve uygun hesaplamayı yaparlar...
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Girişimsel İşlemler

A - Direkt Grafiler Resmi yazı ile veya hekim tarafından raporlanmasının talep edilmesi halinde Radyoloji uzmanı hekim için puanlandırılır.
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kısmi Özellikli (Riskli) Birim Hesaplama Şekli

Merhaba arkadaşlar, kısmi özellikli birimlerde çalışanların hakuks ve teks i hesaplanırken ay içindeki çalışma günü mü yoksa ilgili aydaki gün sayısı mı hesaplanır? bu konuda herhangi bir açıklayıcı yönerge ya da genel yazı var mı? şimdiden teşekkürler... örnekler: 1. 31 gün olan mart...
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Kbs Sorun

1 kişiyi öyle yaptım. açıkta olan personelinkini elden yaptım.kbs yanlış hesaplıyor. kbs yanlış hesaplamaz... sizin hesaplamanızda vardır birşey... kontrol ediniz...
Geri
Üst Alt