Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kenan beyin çocuğu dünyaya gelmiştir.

Kenan Bey ve eşini tebrik ediyorum... Allah analı babalı büyütsün... Yeni doğum yardımı sistemini ilk kullanan kişilerden olacak Kenan Bey...
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi yeviye ve konaklama

muhasebe müdürlükleri de dahil olmak üzere farklı uygulamalar sözkonusu; örn: benim çalıştığım bölgede "döner sermaye bütçesinden ödenmsi" şeklinde bir ibare yoksa eski saymanlık, yeni muhasebe birimi kesinlikle iade ediyor.
  3. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi yeviye ve konaklama

ben bir mutemet olarak, görevlendirme olurunda harcırah ödenmesi konusunda herhangi bir bilgi verilmemişse yolluk ödemesini yapmam. ya oluru yeniden yazacaklar yada harcırah ödenmez... şu cümleler çok önemli: ".... harcırahının ilgili ödeme kalemlerinden ödenmesi" ya da " .... yolluk ve...
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi fiili hizmetlerin emekli sandığına bildirimi

eğer bildirim verilmemişse; SGK 2009/79 sayılı genelge 4.2.1.3 Ek mahiyetteki aylık fiili hizmet süresi zammı prim belgesi Ek mahiyetteki aylık fiili hizmet süresi zammı prim belgesi; sigortalıların geçmiş ay/aylara ilişkin fiili hizmet süresi zamları ve prim tutarları ile bu kapsamda geçen...
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi fiili hizmetlerin emekli sandığına bildirimi

geçmişe dönük fiili hizmet bildiriminde çok ceza yersiniz üstadım... bildirim yapılmamış mı? yoksa bildirim gözükmüyor mu?
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yolluk Ödemelerinde Personelin Kadro Bütçesi Ayrımı Hk.

Arkadaşlar, bugüne kadar yaptığım işlemlerde genel bütçe personeli veya döner sermaye bütçe personeli olup olmadığına bakmaksızın görevlendirme olurunda yolluğun hangi bütçeden ödeneceğine dikkat ederek ödeme yaptım. Ancak bir bilgi paylaşımı sırasında maaşını döner sermayeden alan personelin...
  7. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Excel satır düzenleme

üstad, eğer sağ tarafında uygun sütun varsa, "metni sütunlara dönüştür" işlevi kullanabilrisin.
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi bpk

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNA BAĞLI İKİNCİ BASAMAK SAĞLIK TESİSLERİNDE GÖREV YAPAN PERSONELE BİRİM PERFORMANS KATSAYISININ UYGULANMASINA DAİR YÖNERGE n)Diğer tabipler: Laboratuvar uzmanları, patoloji, anesteziyoloji, radyoloji, acil tıp, temel tıp bilimleri, halk sağlığı...
  9. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Hasta sevki yapan 112 personeli yolluk ödemesi

reklam olmasın diye hangi sağlık müdürülüğü olduğunu yazmıyorum ama olur yazısı metni aynen şöyle: İlimiz acil sağlık hizmetleri istasyonlarında görev yapan ekli listede adı soyadı ve ünvanı yazılı personelin 2015 yılında il içi ve il dışı hasta sevklerinde personelin adına tahakkuk edecek...
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Hasta sevki yapan 112 personeli yolluk ödemesi

Değerli arkadaşlar, ilçeden ile ya da başka ilçeye hasta sevki yapan 112 personeli için yolluk ödemesi yapmak konusunda sizlerde herhangi bir uygulama var mı? bu konuda uygulama yapan arkadaşlar var ise kanıtlayıcı belge olarak neler eklememiz gerekir?
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Röntgen fazla mesai nöbet %50 artırım verilirimi ?

daha önceki cevabım aynen geçerli arkadaşlar :)
  12. Yaşar Yarımoğlu

arkadaşlar bu yazının, nerden yazıldığı, gerçek mi sahte mi olduğu v.s v.s. hiç önemli değil... bu yazı bir genel sekreterlik tarafından yazılmış ve daha sonrasında TKHK Strateji Gelştirme tarafından şu an uyguladığımız (uygulamak zorunda kaldığımız) genel yazı yayımlanmıştır.
  13. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Hizmetlinin Valilik Oluru İle Şoför...

375 sayılı KHK ye bakacak olursak, sabitleri ödediğimiz oranlar için "kadro ve görev ünvanı" şeklinde açıklama yapar... bu durumda doğru bildiğinizden ayrılmayınız...
  14. Yaşar Yarımoğlu

usta olmadı bu :) senin yazı genel sekreterlikten, diğeri stratejiden... bekleyeceğiz artık... mutemet olarak cefası gene bizi buluyor bu işlerin... borç çıkar, fark yap, geçmişe dönüğk hesapla v.s. v.s.
  15. Yaşar Yarımoğlu

Uzman Mutemet, sorun olmayacaksa yazıyı yayınlayabilir misin?
  16. Yaşar Yarımoğlu

yazı yayınlandığı tarihten itibaren ödemeyi yapmadım ve geçmişe dönük ödemeler için kişi borcu yaptım ve tahsil ettim. dava açan arkadaşlardan davayı kazananlar var ve başvuru tarihi itibariyle geriye dönük ödeme sözkonusu. şimdilik danıştay kararını bekleyeceğim ama aynı kararın çıkacağı...
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi AGİ'nin icra kesimine girmesi

Gelir İdaresi ücretlilere ödenen asgari geçim indirimi tutarlarının alınmaktan vazgeçilen gelir vergisi tutarı olduğunu belirterek, asga- ri geçim indirimi tutarlarının ücret kapsamında değerlendirilemeye- cek olması nedeniyle net ücret veya net asgari ücret tutarına ilave edilmemesi...
  18. Yaşar Yarımoğlu

yazılı bir açıklama var mıdır üstadlarım? demiştim...
  19. Yaşar Yarımoğlu

aile ve çocuk yardımının bu kesintiye dahil edilemeyeceği konusunda yazılı bir açıklama var mıdır üstadlarım?
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi İcra kesintileri

İcra İflas Kanunu KISMEN HACZİ CAİZ OLAN ŞEYLER MADDE 83 - (Değişik: 3890 - 3.7.1940 / m.1) Maaşlar, tahsisat ve her nevi ücretler, intifa hakları ve hasılatı, ilâma müstenid olmayan nafakalar, tekaüd maaşları, sigortalar veya tekaüd sandıkları tarafından tahsis edilen iradlar, borçlu ve...
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Eğitime Giden personelin ek ödemesi

RE: EĞİTİME GİDEN PERSONELİN EK ÖDEMESİ eğitim konusunda detay verir misiniz üstadım... ya da Ek4- b4 uygulayabilirsin...
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi T.C. Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ve Unvan Değişikliği Sınavı Uygulama Du

http://www.saglik.gov.tr/YHGM/belge/1-40023/gorevde-yukselme-sinavi-degerlendirme-sonuclari.html
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi T.C. Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ve Unvan Değişikliği Sınavı Uygulama Du

şöyle bir baktım da; Adalet Bakanlığı sınav ücreti 80 TL, Tarım Bakanlığı 60 TL, TMO ise kurum tarafından ödeme yapılıyor... soru; bizim bakanlığımız bizim gelirlerimizden habersiz mi?
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi sendikadan, istifa, üyelik, istifadan vazgeçme

4924 lü personele mayıs maaşı ödenmediği için, bu ay yapılacak üye tespit işlemlerinde nasıl bir yol izlemeliyiz.
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Konaklama hesabı

yol harcırahlarında yemek ücreti diye birşey yoktur... zaten verilen yevmiyenin amacı budur; yani diğer giderler... o nedenle doğru bildiğinizden şaşmayınız...
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Doğrudan temin, piyasa fiyat araştırması yapan personele %10 verilmesi hk

özür dilerim, yoğunluktan foruma bakmamıştım, şimdi gördüm... bu metin bana birlik koordinatörü tarafından 1 nisan 2015 te mail ile gönderilmiş... konu ile ilgili bir genel yazı olduğunu da çok iyi hatırlıyorum ama dediğim gibi bulamadım... 3 aydır ek puanlara imza atan müdüründe aklı başına...
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Doğrudan temin, piyasa fiyat araştırması yapan personele %10 verilmesi hk

TKHK'da da veriliyor sevgili uzman Mutemet... Örneğin EKOBS için yayınlanan soru cevap metni aşağıda "6.) SORU: DOĞRUDAN TEMİNLERDE SATIN ALMA KOMİSYON ÜYELİĞİ GİRİLECEK Mİ? CEVAP: DOĞRUDAN TEMİN PİYASA FİYAT ARAŞTIRMALARINDA % 10 EK PUAN VERİLECEKTİR. PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI...
  28. Yaşar Yarımoğlu

merhaba arkadaşlar, doğrudan temin, piyasa fiyat araştırması yapan personele %10 verilmesi hk bir yazı yayımlanmıştı. Şubat 2015 tarihinden itibaren hesaplama yapmışım... ne varki müdürün aklına yeni geldi ve ben yazıyı bulamadım... hatırlayan var mı arkadaşlar, yazının en azından tarihi sayısı v.s.
  29. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi sendikadan, istifa, üyelik, istifadan vazgeçme

[attachment=251]problemi okuduğumda bu hikaye geldi aklıma :)
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçici görev yolluğu

arkadaşlar bu konu çok uzadı ama neticelendirmek adına birkaç açıklama iyi olacak; biliyorsunuz geçici görev yollukları aslında personel tarafından yapılması gereken bir belge. mutemet olarak bizlere düşen, personelin verdiği yolluk bildiriminin kontrolünü yapıp öeb düzenlemek. ancak birçok...
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçici görev yolluğu

bilet iade olmadıysa :) personel yeterince mağdur olmuş zaten... uçak biletini beyan etmiş... "beyan esastır" hükmüne uymak daha doğru geliyor...
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Aile Sağlığı Elemanı

İLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI KAPSAMINDA SAĞLIK BAKANLIĞINCA ÇALIŞTIRILAN PERSONELE YAPILACAK ÖDEMELER İLE SÖZLEŞME USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 5) Sözleşmeyle çalıştırılan aile sağlığı elemanlarına bu Yönetmelikte belirlenen ödemelerin dışında, Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliğinin 17...
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sendika Aidatları Hk.

çok teşekkürler, meslektaş dayanışması budur işte...
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sendika Aidatları Hk.

Merhaba arkadaşlar, sendika kesintileri hakkında bir sorunum var... Dün itibariyle maaş hesaplamalarını yaparak muhasebe müdürlüğüne teslim ettim. Ancak bugün bir personelin sendika üyelik formu geldi (her yıl mayıs ayı böyle oluyor, nefret ediyorum). Yapılacak işlem ne olmalı, bu konuda daha...
  35. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Mutemetlikte Mesleki Deformasyon

çok doğru bir tespit üstad... tam bu yüzden, mutemet olarak görev alanlara taşınırcılarda olduğu gibi mali sorumluluk zammı verilmesi konusunda çalışmalar yapılmalı...
  36. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EKOBS MATRAHLARI

Bizim memleketimiz neden böyle ? Tüm memleketin her bir hastanesinden, tek tek mutemetleri Ankara'ya çağırdın, onca yol harcırahı, otel parası ödedin, yapılan masrafın haddi hesabı yok! Bi baktık ki, ortada hiçbir şey yok... Oraya gelen mutemetlerin (en azından ben oradayken)...
  37. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru 20.04.15

güncelleme yapıldı diye duyuru yapılıp, bir türlü bağlanılamayan site... bizim işlerimiz niye böyle olur her zaman anlamadım gitti... onca adamı ankaraya çağırıp toplandığımızda da, başka bir memlekette duyulsa komedi filmi olarak izletilecek bağlantı sorunları yaşamıştık...
  38. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Taşınırcıların yan ödemesi doğrumudur?

Bulunduğu kadro itibariyle daha düşük bir mali sorumluluk tazminatı alanlara sadece kadrosunun değil taşınır kayıt kontrol yetkilisi için öngörülen puan verilir
  39. Yaşar Yarımoğlu

Ayniyat Saymanı, Muhasebeci, Döner Sermaye İşletmelerinde ve Fonlarda Sayman olarak görevlendirilenlere iş riskini uygun görmemiş büyüklerimiz... :)
  40. Yaşar Yarımoğlu

ayniyat saymanı doğru İş Güçlüğü Zammı Puanı:: 500 İş Riski Zammı Puanı::375 Mali Sor.Zammı Puanı::575
Geri
Üst Alt