Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi eş durumu tayini, sürekli görev yolluğu hk.

konu hakkındaki soruna çözüm bulunduğundan tarafımdan kilitlenmiştir.
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Eğitim bedeli yolluk

snak06 arkadaşımızın verdiği cevap kanu hakkındaki tereddütleri ortadan kaldırdığı için, kilitledim. -Harcama Talimatında "Eğitim bedelinin ödenmesi" ibaresi -Faturada Konaklama bedelinin ayrı, Eğitim bedelinin ayrı gösterilmesi gerektiği (bu madde önemli)
  3. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu HYS TEMİNAT MEKTUPLARI

Satınalma konuları hakkında bir bilgim yok ancak kesin olan konu, HYS de oluşturulan tahakkuklar silinemez fakat "muhasebe ye gönder" işlemini yapmazsanız herhangi bir işlem de yapmaz. Umarım sistemi kullanan bir arkadaşımız yardımcı olur. Yine de muhasebe müdürlüğü ile irtibata geçmenizi...
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi AYLIK PRİM VE HİZMET BELGESİ

İŞVEREN UYGULAMA TEBLİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 01.09.2012 Resmi Gazete Sayısı: 28398 2.2- Aylık Prim ve Hizmet Belgelerinin Kuruma Verilmesi Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı sayılanları çalıştıran; - Özel nitelikteki işyeri işverenleri cari aya...
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EKOBS'da Görevlendirme İle Gelen Dr Hk.

konu hakkındaki esas soru cevaplanmış ve yeni sorularla konu uzatılmış olduğundan tarafımdan kilitlendi.
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi YOLLUK+KATILIM BELGESİ

sorun çözülmüş olduğundan, konu hortlaması olmaması için tarafımdan kilitlenmiştir.
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi [ayır] E-Yolluk(resimli anlatım)

konu hakkında forumda detaylı bilgi verilmiş olan linkler aşağıda verilmiş olup, konu tarafımdan kilitlenmiştir. http://Forum.mutemetler.com/showthread.php?tid=273&highlight=e-yolluk http://Forum.mutemetler.com/showthread.php?tid=585&highlight=e-yolluk
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 15/06/2015 Tarihli KBS Duyurusu

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü SAYI : 2015/16                                                                                                       15/06/2015 KONU : KBS (say2000i) Duyurusu PERSONEL ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SAYI: (16) 1-Doğum Yardımı...
  9. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ekobs Performans Ek Ödeme Net Tutar Sıfır :)

problem çözüldü ; ekobsun personele tavan hesaplayabilmesi için Ek Ödeme Matrah Bilgisinin girilmesi gerekmektedir. Aksi halde Bordrolarda net ele geçen tutar "0" çıkacaktır. Ek ödeme matrah bilgisi "dönem veri excel şablonu" veya sistemde ilgili yerden girilebilmektedir.
  10. Yaşar Yarımoğlu

şunu unutmamak lazım, ödenen sabitler bi şekilde mahsup edilmeli, bu yüzden sabit dışı olarak hesaplanan ödeme, sabit ödeme yapan kurum neresi ise oraya gönderilmeli...
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Eğitim Bedeli ve Konaklama

tamamdır, bu konu kapanmıştır...
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Eğitim Bedeli ve Konaklama

ödeme yapıldıktan sonra bilgi verirseniz memnun olurum, böylece konuyu kapatalım, ihtiyacı olan arkadaşlar faydalansın...
  13. Yaşar Yarımoğlu

ustalar, bütün veriler girildi, her şey normal, brüt tutarlar da doğru olarak hesaplanıyor. fakat her ne hikmetse brüttten kesintileri alıp neti hesaplamıyor, sonuç sıfır... ekran görüntüsü ekte
  14. Yaşar Yarımoğlu

ekobs ile ilgili sorununuza cevap veremiyorum zira bu aralar bende bu illet programla cebelleşiyorum... diğer konu ise yönetmelik gereği hastane yöneticisinin onayı ile verilmesi mümkündür. (bir gün için ortalamadan alsa ne yazar)
  15. Yaşar Yarımoğlu

çok teşekkür ederim, ben şunu anladım, personel yoldan dönünce mutemeti arıcak, ve referans numarası isticek, atıyorum ankaraya gittim şu şu tarihlerde diye bende sizin anlattığınız gibi bilgileri tanımlıcam sonra ona düşücek doğrumuyum. aynen :)
  16. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi eş durumu tayini, sürekli görev yolluğu hk.

ilaveten; sabit unsurun yarısı ödenir. gündelik ve yol ücreti aynı almalı...
  17. Yaşar Yarımoğlu

sırasıyla; yolluk işlemleri yurtiçi geçici görev yolluğu pers. TC yazdıktan sonra enter- bilgiler gelmeli ( dss personel ise gelmez, geçici görevle gelen ise bilgiler gelmezse manuel girilebilir) gerçekleştirme görevlisi ve harcama yetkilisi ile açıklama bilgilerini giriniz YOLLUK...
  18. Yaşar Yarımoğlu

Merhaba arkadaşlar, ekobs ta mayıs ayı için performans hesaplaması yaptım, net performans puanları hbys bordro modülü ile aynı olmasına rağmen net tutar bütün personelde 0 (sıfır) olarak hesaplıyor. Benim eksik yaptığım bir şey mi var acaba? Not: mesai içi dönem ek ödeme katsayısı, Mİ Brüt...
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi YOLLUK+KATILIM BELGESİ

yolluklarda herhangi bir kdv yok zaten üstadım, katılım ücreti için ayrıca bir fatura ve kdv tutarı olacağından sisteme girerken fatura tutarını ilgili harcama kaleminden girdikten sonra kdv hesabını da manuel yada otomatik hesaplayabilrisin. herhangi bir öncelik sözkonusu değil.
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi %50 zamlı nöbet

2014-2015 toplu sözleşme metni, 3. bölüm, madde 7
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçmiş yıllara ait nöbet ücretleri

770.02.01.05.01 Ek Çalışma Karşılıkları (Nöbet ve İcap Ücretleri) dışında bir ekonomik kod yok arkadaşlar. Geçmiş yıl bile olsa aynı koddan ödeme yapılır. Yalnızca harcama talimatının açıklama bölümünde uygun bir gerekçe belirtirsiniz.
  22. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu 4/C Döner Sermaye Ek Ödemesi

ödeme döner sermayeden yapılacak, avukat serbest meslek makbuzunu göndermemişse öncelikle telefonla (işinizi garantiye almak için akabinde bir resmi yazı ile) talep etmelisiniz. uzman mutemet'in vermiş olduğu linkteki dosya içinde faiz gideri ödeme emri xls dosyasında hem avukat ücreti hemde...
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sağlık tesisi dışı hekim görevlendirme

görevlendirmeyi sekreterlik yapmış olabilir ama halk sağlığı talep etmiştir. okul taraması ile kamu hastanelerinin bir işi olamaz.
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sağlık tesisi dışı hekim görevlendirme

Ek ödeme yönetmeliği, ek-4 A madde 14- genel sekreterliğe geçici görev süresince ortalamadan (yani 3 gün için) , sağlık taramaları hakkında bir madde yok, bu konuda kaç gün taramaya gitmişse o kadar gün eksik gireceksiniz. o güne ait ek ödemeyi halk sağlığı size brüt olarak gönderecek
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçici görev yollugu

Eğer büyükşehir yasasına tabi değilseniz; ve geçici görev oluru her gün için ayrı ayrı yazılmış ise 1/3 yevmiye ve gidiş+dönüş ücreti verilebilir. Ancak, geçici görev oluru "01.04.2015-10.04.2015" arası yazılmış ise günübirlik gidiş geliş için yolluk ödemesi yapılamaz. Görev oluru gereği...
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Video-HYS Yolluk yapma

kbs ile görüşen arkadaşlardan bir ricam var; şöyle ki, eğer ödenek yoksa yani sıfır durumdaysa personele referans veremiyoruz. kbs kendine göre haklı olabilir ama bizim bakanlığımız da önce yolluğu yapın, sonra ödenek isteyin diyor biliyorsunuz. yani ödenek olmadan da referans verebilsek...
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi GSS ödenirmi ?

"İşveren Uygulama Tebliği" 4.5.1. Prim Ödeme Yükümlüleri başlıklı bölümü Aylıksız izinli sayılan kamu personelinin genel sağlık sigortası primleri; Personel mevzuatı uyarınca aylıksız izinli sayılanlar ile 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu uyarınca aylıksız izinli...
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B li Personelin Sağlık Raporu kesintisi nasıl hesaplanır

Toplam hastalık izninden 2 gün hariç, kalan günler için hesaplama yapılır. Son üç aylık PEK toplamından günlük gelir hesaplanır ve kesilecek rapor günü sayısı için 3/2 oranında kesinti yapılır. hastanede yatışlarda 3/1 oranında kesinti yapılır. sizin verdiğiniz örneğe göre son üç ayın pek...
  29. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B li Personelin Sağlık Raporu kesintisi nasıl hesaplanır

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar MADDE 10-Resmi tabip raporu ile kanıtlanan hastalıklar için yılda 30 günü geçmemek üzere ücretli hastalık izni verilebilir. Hastalık sebebiyle, Sosyal Sigortalar Kurumunca ödenen geçici iş göremezlik tazminatı ilgilinin ücretinden düşülür...
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Uzmanlık Eğitimi Sonrası İstifa Kefalet Geri Ödemesi

sayın meslektaşım, taksit meselesi bizi bağlamıyor. karar mercii sekreterlik ya da bakanlık olacaktır. (aslına bakarsan taksitlendirmeyi bu kadar uzun kabul edeceklerini sanmıyorum). hesaplamalarında titiz davran, genel sekreterlik'ten habersiz işlem yapma derim ben naçizane... kolaylılar...
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Uzmanlık Eğitimi Sonrası İstifa Kefalet Geri Ödemesi

ben bir çalışma yapmıştım... umarım işinize yarar...
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ek ödeme borcu ve tahsili

aydınlatıcı bilgiler ve yorum için teşekkürler.
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 29.05.2015 Tarihli KBS (say2000i) Duyurusu (KPHYS)

tüm maaş mutemeti arkadaşları ilgilendirdiği için paylaşıyorum... bu sistem daha sağlıklı olacak (bence)...
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi TDMS (Tek Düzen Muhasebe Sistemi) Ön Muhasebe Modülü

RE: TDMS Ön Muhasebe Modülü bu konu, önümüzdeki günlerde bizleri ve satınalmacı arkadaşları epey yoracak gibi... yeni bir bölüm altında toplanmasını talep ediyorum...
  35. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi TDMS (Tek Düzen Muhasebe Sistemi) Ön Muhasebe Modülü

Tek Düzen Muhasebe Sistemi (TDMS) yeni uygulama ile işimiz artar mı azalır mı bilinmez... haydi hayırlısı...
  36. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ek gösterge geriye dönük

uzman mutemet benden önce davranmış :) onun çalışması daha detaylı geldi. benim yaptığım daha basit ama hangisi kolayınıza gelirse onunla çlışırsınız... kolaylıklar diliyorum...
  37. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ek gösterge geriye dönük

iş uzun ama zor değil elbette. biraz sabırla çözülür. ancak bu kişinin sadece ek göstergesi hatalı değildir. aynı zamanda özel hizmet tazminatı, doğal olarak bu zamana kadar kesilen emekli kesenekleri v.s. bütün bunları ay ay hesaplayarak kesenekler hariç kısmını kişi borcu, kesenekleri de...
  38. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Hemşire ameliyahane kıyafeti

2014 yılında KBS bu şekilde bir ödemeye izin vermemişti ama bu yıl için yaptığım denemede hem hemşire kıyafeti hem de ameliyathane kıyafeti ödemesi yapılabiliyor... Uygulamada büyük hastanelerde pek mümkün gibi gözükmese de benim çalıştığım hastanede aynı hemşire haftada 3 gün poliklinik ve 1...
Geri
Üst Alt